Cnm bugün transferin vardı inss bebislerin sımsıkı tutunsunlar cnmGunaydin canim.
canım dualarımız seninle eminim çok güzel artmıştırKizlar yarin kontrolüm var nolur dua edin de değerim güzelce artmış olsun :)
günaydın canımGünaydın
Aradilar da saat 3 te alacaklarmis.canım dualarımız seninle eminim çok güzel artmıştır
Bi tane koncak canim bana :) insallah simsiki tutunur.Cnm bugün transferin vardı inss bebislerin sımsıkı tutunsunlar cnm
Canim bi deger daha gormek isterler. Sakin ol bebegi uzme. Artma ihtimali var.Kizlar malesef değerim 107 çıktı%60 bile atamamış, tutmadi demekki. doktorla görüşmek icin bekliyorum
54 degil miydi deger artmis ya canim?Kizlar malesef değerim 107 çıktı%60 bile atamamış, tutmadi demekki. doktorla görüşmek icin bekliyorum
canim cumartesi 54 tü bugün 3. gun. %60 diye hesaplarsak en az 130 gibi bisi olmasi gerekirdi54 degil miydi deger artmis ya canim?
Sen yine de hemencecik dunyani karartma, bazen arada bir deger katlanmazmis ama diger degerler normal sekilde ilerlermis. Muhtemelen hala tutunmaya calisiyor o yuzden de duzensiz artis var. Sakin ol.canim cumartesi 54 tü bugün 3. gun. %60 diye hesaplarsak en az 130 gibi bisi olmasi gerekirdi
senin de transfer günü keyfini kacirmayayim. transferin simdiden hayirli olsun
Seninki 72 saatte katlanmis iste,canim cumartesi 54 tü bugün 3. gun. %60 diye hesaplarsak en az 130 gibi bisi olmasi gerekirdi
senin de transfer günü keyfini kacirmayayim. transferin simdiden hayirli olsun
insallah cnm insallah :)Seninki 72 saatte katlanmis iste,
biraz içimi rahatlattin cnm sağol:)Sen yine de hemencecik dunyani karartma, bazen arada bir deger katlanmazmis ama diger degerler normal sekilde ilerlermis. Muhtemelen hala tutunmaya calisiyor o yuzden de duzensiz artis var. Sakin ol.
Bir kan degeri daha gorene dek dunyan biraz zehir olacak ama sakin ol. Diger turlu stres ile beraber rahme kan pompalanmiyor cunku stres aninda beyne kan pompalanir cozum bulsun diye en cok enerjiyi o harcar cunku. Bebege haksizlik etme doktoru bi dinle bi deger daha gormek ister zaten.insallah cnm insallah :)
cnm benim dualarım seninle inss sorun yoktur diğer testinde herşey yoluna girsinKizlar malesef değerim 107 çıktı%60 bile atamamış, tutmadi demekki. doktorla görüşmek icin bekliyorum
Doktorla gorusunce yaz bakalim ne diyecek.biraz içimi rahatlattin cnm sağol:)
doktor henüz gelmedi ama sekreteriyle görüştüm. değerin artmış önemli olan bu 2 veya 3 gün olayına takilma böyle olup saglikli gebelik olanlar oluyor dedi biraz icimi rahatlattiDoktorla gorusunce yaz bakalim ne diyecek.
olsun bakalım canım iyi düşünelim biz yinedeKizlar malesef değerim 107 çıktı%60 bile atamamış, tutmadi demekki. doktorla görüşmek icin bekliyorum