gördünmü bak önemli olan artmıi belki bir iğne bişey verecek güzel olacak her şeyy merak etme dualarımız seninleeedoktor henüz gelmedi ama sekreteriyle görüştüm. değerin artmış önemli olan bu 2 veya 3 gün olayına takilma böyle olup saglikli gebelik olanlar oluyor dedi biraz icimi rahatlatti
canım yatıp kalkmanla alakalı değil düşmesi. düşecekse yatsanda düşer. o yüzden korkmaCanim hadi gözün aydın :) ilkin de de yatirmamislarmiydi. Ben kalktığıMDA düşecek diye korkuyorum hala
amin canımCnm hayırlı olsun insallah bu sefer olur sağlıkla alalım bebislerimizi kucagimiza
sağol canımTransferi yapılan ve yapılacak olan arkadaşlarıma bol şans diliyorum umarım En kısa zamanda pozitif haberlerinizi alırIZ :) test yapan ve yapacak olanlara da dilerim güzel güzel katlanır değerleriniZ diyorum :) yeni günle güzel haberlerinizi bekliyoruz.. Herkese iyi geceler
evet yatmak iyi değilmiş ağır iş yapmadan normal hayatına devam et dediAynen canim benim doktorumda ayni seyleri soyledi yatinca hemen kabiz oluyomusun o da kotuymus kan dolasimi da cok onemliymis bebegin tutunmasinda
canım ne yaptın transfer sonrası mutlaka anlat seni merakla bekliyorumGunaydin canim.
dualarım seninle transfer sonrası bizi merakda bırakmaBi tane koncak canim bana :) insallah simsiki tutunur.
canım hemen pes etme benimde ikinci düşük çıkmıştı üçüncü tam değerinde çıkmıştı sakin ol canımdoktor henüz gelmedi ama sekreteriyle görüştüm. değerin artmış önemli olan bu 2 veya 3 gün olayına takilma böyle olup saglikli gebelik olanlar oluyor dedi biraz icimi rahatlatti
inşşşalllllllahhhhh olur canım olurKizlar doktorla görüştüm..doktor nötr. ne olumlu birsey dedi ne de olumsuz. cumartesi değerine bi daha bakalim dedi ilaclarina devam et dedi. insallah bi mucize olur cumartesi hersey normal olur
Gonul istiyor ki tam degerinde artsin. Ama ben de senin gibi uzun zaman 0.1 gordukten sonra 40 gorunce cok sevindim ve sunu bir turlu kabullenemedim: neden saglikli dgil.. Icine ne gelirse senden LKizlar doktorla görüştüm..doktor nötr. ne olumlu birsey dedi ne de olumsuz. cumartesi değerine bi daha bakalim dedi ilaclarina devam et dedi. insallah bi mucize olur cumartesi hersey normal olur
Tamam canim, kismet boyle cok heyecanli degilim normalim.dualarım seninle transfer sonrası bizi merakda bırakma
Yazamamisim, ne gelirse senden Allahim de ve kendini akisa birak canim.Kizlar doktorla görüştüm..doktor nötr. ne olumlu birsey dedi ne de olumsuz. cumartesi değerine bi daha bakalim dedi ilaclarina devam et dedi. insallah bi mucize olur cumartesi hersey normal olur
hiç üzülüp kendini stresse skma bebeğin seninle ve öyle olacakmış gibi cumartesi gününe kadar sakin ve mutlu yaşa. gerginlik üzüntü hep zarar kendine de bebeğe de iyi gelmez. senden güzel haberler bekliyoruz. :) hadi güzel anne mutlu ol değerin artmış.Kizlar doktorla görüştüm..doktor nötr. ne olumlu birsey dedi ne de olumsuz. cumartesi değerine bi daha bakalim dedi ilaclarina devam et dedi. insallah bi mucize olur cumartesi hersey normal olur
inşallah canım stres yapma inş. sonuç olumlu olurKizlar doktorla görüştüm..doktor nötr. ne olumlu birsey dedi ne de olumsuz. cumartesi değerine bi daha bakalim dedi ilaclarina devam et dedi. insallah bi mucize olur cumartesi hersey normal olur
Üzülme lütfen daha hiç bir şey belli değil 3. Değeri gör bakalım Allah yardımcın olsunKizlar doktorla görüştüm..doktor nötr. ne olumlu birsey dedi ne de olumsuz. cumartesi değerine bi daha bakalim dedi ilaclarina devam et dedi. insallah bi mucize olur cumartesi hersey normal olur
Amin cnm bende bugün başlayacağım galiba tedaviye çok heyecanlıyım ilk defa gideceğim sankistres dolu bir yıl başladı bakalım neler yaşayacağız rabbim yardımcımız olsun
O kadarda düşük değil ki canım değerin bir çok insanda ilk başta bu tarz dengesizlikler olabiliyor önemli ilan artması bugün benimde 8. Günüm içimden ağlamak geliyor hiç anne olamayacak gibi hissediyorum kendimi niye böyle oldu anlamadım oysa bu zamana kadar hep umutluydumcanim cumartesi 54 tü bugün 3. gun. %60 diye hesaplarsak en az 130 gibi bisi olmasi gerekirdi
senin de transfer günü keyfini kacirmayayim. transferin simdiden hayirli olsun
Al işte aynı durumdayız hiç anne olamycam gibi geliyor banada.O kadarda düşük değil ki canım değerin bir çok insanda ilk başta bu tarz dengesizlikler olabiliyor önemli ilan artması bugün benimde 8. Günüm içimden ağlamak geliyor hiç anne olamayacak gibi hissediyorum kendimi niye böyle oldu anlamadım oysa bu zamana kadar hep umutluydum