- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
çok şaşırdım doktorun böyle söylemesine. bakalım bana ne diyecek?Benim doktor sakın yatma dedi. Gez toz merdiven çık havuza gir denize gir ev isini günlük islerini yap dedi. Yasak hicbirsey yok dedi. Hareketsiz kalman iyi değil kan dolaşımın duruyor dedi.
hadi ins 1 tanesi bile yeter bizeEvet iki tane koyuldu. Embriyolarin kalitesi hakkinda bilgi verdi bir tanesinin fotografini verdi.% 70 tutacak dedi % 30 tutmayabilir dedi. Ilaclari soyledi
çok teşekkür ederim canım umarım hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırızhoşgeldin cnm inş olumlu sonuçlanır tedavin hayırlı olsun
hoşgeldin cnm hayırlı olur inşallah tedavin
hayırlı olsun canım sıkı sıkı tutunsunlar annelerineKizlar transferim yapildi.
Canim hadi gözün aydın :) ilkin de de yatirmamislarmiydi. Ben kalktığıMDA düşecek diye korkuyorum halaCanım transferde bol bol su ictim. Sıkışınca alıyorlar. Transfer oncesi doktorum görüştü. Transfer sonrası hiç yatirmadilar wc girip hastaneden çıktım.
Kalmazsin canım da nasıl yaptın ben soracaktım sen benden önce yazmışsın :)Takvime bakininşaAllah silmek zorunda kalmam
Yarım saat wc ye gitmemistim. Yatakda yaptiriyorlarCanim hadi gözün aydın :) ilkin de de yatirmamislarmiydi. Ben kalktığıMDA düşecek diye korkuyorum hala
Benim idrar çıkışından bir igneyle girip boşaltmışlardı idrar torbamı. Yine de fayda etmedi sonra yine geldi.Ben işlem bittikten 10 dk sonra sürgü istedim hatta doktor yanımda bilgi veriyordu ben konsantre olamıyorum nolur sürgü verin demistim.çünkü bana alttan idrar torbama su verdiler yeteri kadar yokmus
hadi hayirli olsun cnm sonu bebek olsun :)Kizlar transferim yapildi.
Profil ayarlarindn bebeğin beklenen doğum tarihini yaziyorsun okdar kaydediyosun canimKalmazsin canım da nasıl yaptın ben soracaktım sen benden önce yazmışsın :)
Allah yardimcin olsun cnm hiç bırakmasinlar seni inş.Kizlar yarin kontrolüm var nolur dua edin de değerim güzelce artmış olsun :)
Cnm hayırlı olsun insallah bu sefer olur sağlıkla alalım bebislerimizi kucagimizaKizlar transferim yapildi.
Aynen canim benim doktorumda ayni seyleri soyledi yatinca hemen kabiz oluyomusun o da kotuymus kan dolasimi da cok onemliymis bebegin tutunmasindaBenim doktor sakın yatma dedi. Gez toz merdiven çık havuza gir denize gir ev isini günlük islerini yap dedi. Yasak hicbirsey yok dedi. Hareketsiz kalman iyi değil kan dolaşımın duruyor dedi.
cnm inss değerin kat kat artmıştır güzel haberlerini bekliyoruzKizlar yarin kontrolüm var nolur dua edin de değerim güzelce artmış olsun :)
Gunaydin canim.Günaydın