Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Ben işlem bittikten 10 dk sonra sürgü istedim hatta doktor yanımda bilgi veriyordu ben konsantre olamıyorum nolur sürgü verin demistim.çünkü bana alttan idrar torbama su verdiler yeteri kadar yokmus

Ben işlem bittikten 10 dk sonra sürgü istedim hatta doktor yanımda bilgi veriyordu ben konsantre olamıyorum nolur sürgü verin demistim.çünkü bana alttan idrar torbama su verdiler yeteri kadar yokmus
Benim idrar çıkışından bir igneyle girip boşaltmışlardı idrar torbamı. Yine de fayda etmedi sonra yine geldi.

Benim doktor sakın yatma dedi. Gez toz merdiven çık havuza gir denize gir ev isini günlük islerini yap dedi. Yasak hicbirsey yok dedi. Hareketsiz kalman iyi değil kan dolaşımın duruyor dedi.
Aynen canim benim doktorumda ayni seyleri soyledi yatinca hemen kabiz oluyomusun o da kotuymus kan dolasimi da cok onemliymis bebegin tutunmasinda

Transferi yapılan ve yapılacak olan arkadaşlarıma bol şans diliyorum umarım En kısa zamanda pozitif haberlerinizi alırIZ :) test yapan ve yapacak olanlara da dilerim güzel güzel katlanır değerleriniZ diyorum :) yeni günle güzel haberlerinizi bekliyoruz.. Herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…