- 9 Temmuz 2014
- 6.836
- 10.345
hakkında hayırlısı olsun canımAmin cnm bende bugün başlayacağım galiba tedaviye çok heyecanlıyım ilk defa gideceğim sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakkında hayırlısı olsun canımAmin cnm bende bugün başlayacağım galiba tedaviye çok heyecanlıyım ilk defa gideceğim sanki
İnşallah cnm hepimizin hakkında hayırlısı olsun bakalım başlatacak mi tedaviyehakkında hayırlısı olsun canım
kaçıncı gün embriyosu canım senin. bence erken 10. günden önce yapılan testler doğru netice vermiyor demişti öncekş doktor. ben 11.gün yapmıştım koyu 2 kırmızı çizgiyi görmüştümkızzlllar 8. gün bugün test yaptım ama çıkmadıı predictor marka acaba erken mii silik falanda yok yani
kaçıncı gün embriyosu canım senin. bence erken 10. günden önce yapılan testler doğru netice vermiyor demişti öncekş doktor. ben 11.gün yapmıştım koyu 2 kırmızı çizgiyi görmüştüm
Bekledin mi canım biraz gec siliklese bilir. İnşallah erkendirde oyüzden cikmamistir bozma moralinikızzlllar 8. gün bugün test yaptım ama çıkmadıı predictor marka acaba erken mii silik falanda yok yani
bozma moralini canım daha erken inşallah pozitif olur5. gün canım ozaman 11. günde yapayım birdahakini bended görmekk istiyorummm
hamilelik belirtisi olabilir cnm. bende test günü hastanede tahlil sonucu beklerken adet olcam ben diye agladim bayaga esim napcagini şaşırdıO kadarda düşük değil ki canım değerin bir çok insanda ilk başta bu tarz dengesizlikler olabiliyor önemli ilan artması bugün benimde 8. Günüm içimden ağlamak geliyor hiç anne olamayacak gibi hissediyorum kendimi niye böyle oldu anlamadım oysa bu zamana kadar hep umutluydum
canim pozitifse bile değer henüz düşük olabilir ondan çıkmayabilirkızzlllar 8. gün bugün test yaptım ama çıkmadıı predictor marka acaba erken mii silik falanda yok yani
Umuyorum erken yapmissindir ama 5. Gun embryosuysa cikmasi gerekebilir. Ama Predictor yapma erken gebelik o test hakkinda cok yanlis soylem var. Normal ucuz testlerden yap.kızzlllar 8. gün bugün test yaptım ama çıkmadıı predictor marka acaba erken mii silik falanda yok yani
Yine laboquick ile yap. 5. Ve 6. Gun taze transfer ise catlatma ignesinin etkisi olabiliyor. Resimlerino atsanakızlar birde ben 5. ve 6. gün laboquickle yaptm siliktrn biraz koyuydu bugün iyidir diye predictor aldım negatif
Cnm inss hamilesindir idrar her zaman doğru sonuç vermiyebiliyorkızzlllar 8. gün bugün test yaptım ama çıkmadıı predictor marka acaba erken mii silik falanda yok yani
resminii mi attımki onları ama belli olacak derecede vardı 5-6-7. günler sadece bugün farklı testte çıkmadıYine laboquick ile yap. 5. Ve 6. Gun taze transfer ise catlatma ignesinin etkisi olabiliyor. Resimlerino atsana
Vardir o zaman Allahin izniyle. Odaklanma predictor a.resminii mi attımki onları ama belli olacak derecede vardı 5-6-7. günler sadece bugün farklı testte çıkmadı