Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

4. ve 5. gün çıkması normal çünkü hala hcg hormonu oluyor ama çoğuda 11. gün çok silik gördük diyor yada herkesin vücut tutunma vs farklı son güne kadar umut diyelim
Ben yurtdisindaki forumlarda geziniyorum genellikle, 4. Gun bile cikan cok. 7. Gune ipince bi cizgi de olsa gormeyen yok neredeyse. Benim 6. Gun cikmisti. Onlar deli gibi test tapiyorlar.

4. ve 5. gün çıkması normal çünkü hala hcg hormonu oluyor ama çoğuda 11. gün çok silik gördük diyor yada herkesin vücut tutunma vs farklı son güne kadar umut diyelim
Yok dondurulmus embryoda vucutta Hcg olmuyor. Taze embryo transferi yaptiranlar da ayni sekilde testle takip ediyorlar ve bos testi gorunce ertesi gune bi test daha yapiyolar hemen.

ShinSeGi nasıl gidiyor hamişlikl canım 7. gün ama ne biliyimm hem merak hemde test günü gelmesin istiyorumm banada dıa et canım
valla simdilik bi sorun yok kasiklarimda ara batma gibi bisiler oluyor :) insallah yarin kan tahlilim yüksek cikar da rahatlariz.
Rabbim insallah senin de yüzünü güldürsün cnm bebegin simsiki tutunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…