- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
Ben yurtdisindaki forumlarda geziniyorum genellikle, 4. Gun bile cikan cok. 7. Gune ipince bi cizgi de olsa gormeyen yok neredeyse. Benim 6. Gun cikmisti. Onlar deli gibi test tapiyorlar.benim 5. gün embryosu çıkarmıki yani
Ben yurtdisindaki forumlarda geziniyorum genellikle, 4. Gun bile cikan cok. 7. Gune ipince bi cizgi de olsa gormeyen yok neredeyse. Benim 6. Gun cikmisti. Onlar deli gibi test tapiyorlar.
Yok dondurulmus embryoda vucutta Hcg olmuyor. Taze embryo transferi yaptiranlar da ayni sekilde testle takip ediyorlar ve bos testi gorunce ertesi gune bi test daha yapiyolar hemen.4. ve 5. gün çıkması normal çünkü hala hcg hormonu oluyor ama çoğuda 11. gün çok silik gördük diyor yada herkesin vücut tutunma vs farklı son güne kadar umut diyelim
Yok dondurulmus embryoda vucutta Hcg olmuyor. Taze embryo transferi yaptiranlar da ayni sekilde testle takip ediyorlar ve bos testi gorunce ertesi gune bi test daha yapiyolar hemen.
Bu bir anket, 4 gun sonra, 5 gun sonra diye ilerliyor. 8 gun ve sonrasi diyor en son.4. ve 5. gün çıkması normal çünkü hala hcg hormonu oluyor ama çoğuda 11. gün çok silik gördük diyor yada herkesin vücut tutunma vs farklı son güne kadar umut diyelim
Nasipse yarin canim. Cok sukur en zor gunleri gecirmissin. Bana ilk 3 gun beklemesi cok zor geliyor.hadii bakalım bizlerinde çıkar inşallah senin transfer nezaman canım
katılıyorum canık çok zordu birde ilk 3 gün çok ağrım vardı şimdi azaldı birazNasipse yarin canim. Cok sukur en zor gunleri gecirmissin. Bana ilk 3 gun beklemesi cok zor geliyor.
Taze transfer mi ? Hcg ne zaman vuruldu ?katılıyorum canık çok zordu birde ilk 3 gün çok ağrım vardı şimdi azaldı biraz
dualarim seninle allah yardimcin olsun. sıkı sıkı tutubsunlar annlerine ins.kızlar yarın transferim olacak eğer bir sorun çıkmazsa. bana dua edermisiniz
hayırlı olsun ins sıkı sıkı yuyunurlar sanaGünaydın arkadaşlar inss bugün 12 30 da transferim var çok heyecanlıyım
önceki pzt canım 15. gün yani hcg vurunalıTaze transfer mi ? Hcg ne zaman vuruldu ?
Canım muayenemi oldum rahim kalınlığı 9.5 çıktı doktor bir sıkıntı yok dedi. 14:30 - 15:00 arası transfer olacak. Biraz rahatladım.Insallah her sey cok guzel gecsin canim. Amin.
Inşallah canım.Beraber gün sayacaz inss hayırlısı olur hakkımızda
ohhh ne güzel bebisler göbişlere sıra sıra geliyorGünaydın arkadaşlar inss bugün 12 30 da transferim var çok heyecanlıyım
simdiden hayırlı olsun cnmKizlar ben gidiyorum merkeze dua edin bana
valla simdilik bi sorun yok kasiklarimda ara batma gibi bisiler oluyor :) insallah yarin kan tahlilim yüksek cikar da rahatlariz.ShinSeGi nasıl gidiyor hamişlikl canım 7. gün ama ne biliyimm hem merak hemde test günü gelmesin istiyorumm banada dıa et canım
inşallahh canımm hepimizin pozitif olsunn bu sayfadavalla simdilik bi sorun yok kasiklarimda ara batma gibi bisiler oluyor :) insallah yarin kan tahlilim yüksek cikar da rahatlariz.
Rabbim insallah senin de yüzünü güldürsün cnm bebegin simsiki tutunsun
Coktann cikmistir vucuttan :)önceki pzt canım 15. gün yani hcg vurunalı
Ohh super bak nasil kalinlasmis rahim. Cok sevindim. Hadi hayirlisi olsun. Umuyorum simsiki tutunurlar!Canım muayenemi oldum rahim kalınlığı 9.5 çıktı doktor bir sıkıntı yok dedi. 14:30 - 15:00 arası transfer olacak. Biraz rahatladım.