Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Arkadaşlar Merhaba

bende haziran sonu tüp bebek tedavisine başlamıştım fsh yüksekliği sebebiyle ilaç kullandım sonrasında şükür ki değer düştü. Bugün tedavimin 6.ncı günü, yumurtalar gelişiyor görünüyor şükür Rabbim e. 38 yaşındayım. Çarşamba kontrolüm var sanırım igneye cevap veren 3-4 yumurta var gibi bakalım kısmet. Bu benim 4.ncü denemem olacak. Yaşım da geçiyor. Umarım bu kez yüzüm güler. Topikteki tedavide olan arkadaşlarım inşallah evlat sahibi olurlar, pozotif sonuç alanların da sağlıcakla evlatlarını kucaklarina alabilmelerini diliyorum. Rabbim hiç birimizin kucağınî boş bırakmasın inşallah

Arkadaşlar Merhaba

bende haziran sonu tüp bebek tedavisine başlamıştım fsh yüksekliği sebebiyle ilaç kullandım sonrasında şükür ki değer düştü. Bugün tedavimin 6.ncı günü, yumurtalar gelişiyor görünüyor şükür Rabbim e. 38 yaşındayım. Çarşamba kontrolüm var sanırım igneye cevap veren 3-4 yumurta var gibi bakalım kısmet. Bu benim 4.ncü denemem olacak. Yaşım da geçiyor. Umarım bu kez yüzüm güler. Topikteki tedavide olan arkadaşlarım inşallah evlat sahibi olurlar, pozotif sonuç alanların da sağlıcakla evlatlarını kucaklarina alabilmelerini diliyorum. Rabbim hiç birimizin kucağınî boş bırakmasın inşallah
hayırlıı olsunn cnm şimdiden inşallah hepimiz nisan annesi oluruz:)

Arkadaşlar Merhaba

Canım hayirli olsun tedavin sonu bebekli olsun.insallah bu kez kavusuruz ozlemlerimize...

yelizz001 yelizz001 ne yaptin canim test yaptinmi ??? Hadi guzel haberler ver bize
Yok cnm yapmadim esim istemedi yapmami yanlis pozitif cikarsa sevinecek yanlis negatif cikarsada uzulecegiz kan tahlilinde varsa da kesin cikacak yoksada zaten yarin dayan biraz da dedi dur baklm sabah erkenden gidecegim yarin Ins bebegim benimledir adet olacakmisim gibi goguslerim agriyo biraz kasiklarimda batma oluyo sicak basiyo bakalm ins bunlar adet olacagima degilde bebegimin tutunma belirtisidir

Kizlar yazamadm haftasonu eltimin dugunu vardi bidw adet oldum o karismalkta randevu almaya calstm dolmus bugn icin doktora ulastm cumartesi aglicaktm nerdeyse allahtan doktorla konustm bugn 7de randevu verdi gdicem ins hayirlisi olr sanirim bugn igneleri vericek nasl isliyo bu isler blmiyrm da heycanliym

Kizlar yazamadm haftasonu eltimin dugunu vardi bidw adet oldum o karismalkta randevu almaya calstm dolmus bugn icin doktora ulastm cumartesi aglicaktm nerdeyse allahtan doktorla konustm bugn 7de randevu verdi gdicem ins hayirlisi olr sanirim bugn igneleri vericek nasl isliyo bu isler blmiyrm da heycanliym
merhaba canım transferin hayırlı olsun umarım olumlu sonuçlanır ben bildiğim kadarı ile yazmaya çalışayım adetin 2. günü ya da 3. günü yumurta geliştirici iğnelere başlıyorsun bu arada da doktor 2-3 güne bir çağırıp yumurtalarının durumunu gelişimini kontrol ediyor ona göre ilaç dozlarını ayarlayabiliyor sonra yumurtalar erken çatlamasın diye bir iğne daha vurulmaya başlıyorsun adetin 13-15 günleri arası yumurta çatlama iğnesi veriliyor bu iğneden 36 saat içinde de yumurta toplama oluyor taze transfer edilecekse 2 ile 5 gün arasında embriyoların gelişimi takip ediliyor ve transferin gerçekleşiyor benim gibi donmuş transferi yapılacak 1 ya da 2 adet dönemi sonra rahim duvarını kalınlaştırıcı bant ya da ilaçlar veriliyor adetin 17-20 günleri arasında da transfer oluyor umarım yardımcı olabilmişimdir canım

X