Ay oylemi hemsire biraz daha asagiya yapmis ben direk yanina yaptimDogru yApmıssın arkadasım ..göbek deliğinden 3 -4 parmak yanından ..hıc bir sorun olmaz..Hayırlısı olsun ınsallah
valla ben gobek deliginin 2-3 parmak ötesindeki her here yaptim igneleriAy oylemi hemsire biraz daha asagiya yapmis ben direk yanina yaptim
Ah canım o günleri görür muyum ki :)tabiki seninle tatlim nereye gitsin ki kuzu. orda uslu uslu duruyor. henüz cooook küçük oldugu icin sesini duyuramiyor sanatekmeleme zamani gelince acisini çıkartacak
Cnm bende hep 3 - 4 parmak yanına yaptım merak etmeAy oylemi hemsire biraz daha asagiya yapmis ben direk yanina yaptim
Saolun canim hemsire oyle asagiya yapinca endiselendim ayrin kontrolum var bakalim ne dicek merak ediyorum sizde ne demislerdi ilk igne kontrolundeCnm bende hep 3 - 4 parmak yanına yaptım merak etme
Ben şimdiye kadar çoktan yapmıştım canım yap benceKizlar yarin 9 gun idrar testi yapsam mi
Doktor ne Zaman yap dedi hadi bakalım hayırlısı 2. Hamilemiz sensindir inşaAllah arada kaçırdığım biri varmı bilmiyorum amaKizlar yarin 9 gun idrar testi yapsam mi
Canim sali kan testi bi yanim yap diyo bi yanim sakin diyo ne kadar uzulmeyecegim desemde negatif cikarsa uzulurumDoktor ne Zaman yap dedi hadi bakalım hayırlısı 2. Hamilemiz sensindir inşaAllah arada kaçırdığım biri varmı bilmiyorum ama
Kızlar bi liste vardı ne oldu ona ?????
Bende yapmamak icin zor tutuyorum kendimi negatif cikarsa diye cok korkuyorumBen şimdiye kadar çoktan yapmıştım canım yap bence
Kaçıncı denemen Can'ım niye kotu dusunuyosun yüksek ihtimalle bebişin seninle testini yap pozitifi göreceksin inşaAllah hissediyorum :)Canim sali kan testi bi yanim yap diyo bi yanim sakin diyo ne kadar uzulmeyecegim desemde negatif cikarsa uzulurum
Korkma canım yaBende yapmamak icin zor tutuyorum kendimi negatif cikarsa diye cok korkuyorum
Ay ins cnm 2 deneme dondurulmuslarla oldu bu sefer 2 embriyo cnm 4 senelik evliyiz bu surede epey negatif tes gorunce bida bisey sorsam testi sabah ilk idralle mi yapiyosunuz yoksa fark etmez miKaçıncı denemen Can'ım niye kotu dusunuyosun yüksek ihtimalle bebişin seninle testini yap pozitifi göreceksin inşaAllah hissediyorum :)
Allah yüzünü güldürsün inş hepimizinde valla işimiz zorAy ins cnm 2 deneme dondurulmuslarla oldu bu sefer 2 embriyo cnm 4 senelik evliyiz bu surede epey negatif tes gorunce bida bisey sorsam testi sabah ilk idralle mi yapiyosunuz yoksa fark etmez mi
Ins cnm burda hepimiz mucdeli haber verecegiz bebislerimizi beraber buyutecegiz hamisligimizi beraber gecirecegiz Yok test cnm ama simdi nobetci eczane bulup alasim var da diyorum ki eczaci ne yasadigimizi bilmez ya bu saat de derdine ne oldu der diye dusunuyorum o yuzden sabah alirim galibaAllah yüzünü güldürsün inş hepimizinde valla işimiz zorzor bir süreç inanmak istiyorum olacağına hayırlısı test yapınca benide ekle merak ederim şimdi varsa yapıcakmısın?
Zaten geç oldu Can'ım düşünme uyu sabah olunca gider alır yaparsın ben Ozamana gelirsem kısmet olursa kendim test yapmayı düşünmüyorum doktor nezaman gel kan testi yapalım derse ozaman yaparım kendime söz vermiştim bidaha evde test yapmıycm diyeIns cnm burda hepimiz mucdeli haber verecegiz bebislerimizi beraber buyutecegiz hamisligimizi beraber gecirecegiz Yok test cnm ama simdi nobetci eczane bulup alasim var da diyorum ki eczaci ne yasadigimizi bilmez ya bu saat de derdine ne oldu der diye dusunuyorum o yuzden sabah alirim galiba
Senin kacinci denemen cnmZaten geç oldu Can'ım düşünme uyu sabah olunca gider alır yaparsın ben Ozamana gelirsem kısmet olursa kendim test yapmayı düşünmüyorum doktor nezaman gel kan testi yapalım derse ozaman yaparım kendime söz vermiştim bidaha evde test yapmıycm diye
canım benim hiçbir belirtim olmamıştı. kötü düşünme her yapı farklı değişiyorGunaydın arkadaşlar kac gündür cok korkuyorum.transferımın 8. Gunundeyım bır agrım yerleşme kanaması dedıklerı kanama hıc bir belırtı yok.. Bunlar normal mı acaba cok korkuyorum tutmadı mı acaba
İlk Can'ım aslında benim 8 yasında kızım var normal yolla oldu 2. Yi istedik baktık olmuyo meğer esimin spermi bitmiş şok olduk tabi böyle işteSenin kacinci denemen cnm