Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

İlk Can'ım aslında benim 8 yasında kızım var normal yolla oldu 2. Yi istedik baktık olmuyo meğer esimin spermi bitmiş şok olduk tabi böyle işte
Ins tutunur sana bebisin ama bak senin bi umudun var rabbime cok sukur bi kizin var yanina bi kardes de gelirse super

kızlar yarın transferim olacak eğer bir sorun çıkmazsa. bana dua edermisiniz
Tabiki canim hayirlisiyla bebislerini al gel dualarimiz seninle

Aynen Can'ım çok şükür nerden bilelim böyle olacağını okadar çoğaldıki bu durumlar nediyim başına gelince daha iyi anlıyorsun ne yapalım hayırlısı bu sürende birbirimize destek oluyoruz bunlarda güzel kimseyle paylaşamadıklarımızı burda paylaşıyoruz
Buarada benim sol kasıgımdan bacağıma kadar bi kasılma var normal

Saolun canim hemsire oyle asagiya yapinca endiselendim ayrin kontrolum var bakalim ne dicek merak ediyorum sizde ne demislerdi ilk igne kontrolunde
Cnm inss yumiler gelişiyordur Dr ilaç dozunu ayarlayabilir yeniden yada aynı devam yumi kontrolü anlayacağın bide kan alabilirler cnm her merkez farklı işliyor bu konuyu
Kizlar yarin 9 gun idrar testi yapsam mi
cnm etkilenmiyeceksen sonuçtan yap ama üzüleceksen Allah korusun negatif çıkarsa yapma zaten yarinmis direk kana git bence

Ay ins cnm 2 deneme dondurulmuslarla oldu bu sefer 2 embriyo cnm 4 senelik evliyiz bu surede epey negatif tes gorunce bida bisey sorsam testi sabah ilk idralle mi yapiyosunuz yoksa fark etmez mi
Genelde sabahki idrar daha iyi oluyor cnm inss hayırlısı olsun canım hakkında
kızlar yarın transferim olacak eğer bir sorun çıkmazsa. bana dua edermisiniz
Cnm inss bebislerin sımsıkı tutunsunlar sana hayırlı olsun cnm
cnm yumiler büyüyor ya ondandandir bazaen bacağa vurabiliyor

Tabiki soracaksin canim :)evet ilk denememdi.morfoloji 1 di.sayi ile ilgili sıkıntı yoktu bizde.sizde morfoloji ve sayi kaç?medical park Bahçelievler de yaptirdim.
canım medical park bahçelievlerde yaptırmışsın galiba hangi doktora yaptırdın?
İlgi alaka nasıldı canım biraz anlatabilmem mümkün mü?

Tebrik ederim ayrıca Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…