Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcın olsun Can'ım ayy ne güzel bi an önce benimde zamanım gelse inşaAllah sımsıkı tutunurlar sanakızlar yarın transferim olacak eğer bir sorun çıkmazsa. bana dua edermisiniz
bakalım inşallah rahim kalınlığı istedikleri kalınlığa ulaştıysa erteleme olmadan transfer olacakAllah yardımcın olsun Can'ım ayy ne güzel bi an önce benimde zamanım gelse inşaAllah sımsıkı tutunurlar sana
Ins tutunur sana bebisin ama bak senin bi umudun var rabbime cok sukur bi kizin var yanina bi kardes de gelirse superİlk Can'ım aslında benim 8 yasında kızım var normal yolla oldu 2. Yi istedik baktık olmuyo meğer esimin spermi bitmiş şok olduk tabi böyle işte
Tabiki canim hayirlisiyla bebislerini al gel dualarimiz seninlekızlar yarın transferim olacak eğer bir sorun çıkmazsa. bana dua edermisiniz
insallah hayırlı geçer cnm :)kızlar yarın transferim olacak eğer bir sorun çıkmazsa. bana dua edermisiniz
Cnm inss yumiler gelişiyordur Dr ilaç dozunu ayarlayabilir yeniden yada aynı devam yumi kontrolü anlayacağın bide kan alabilirler cnm her merkez farklı işliyor bu konuyuSaolun canim hemsire oyle asagiya yapinca endiselendim ayrin kontrolum var bakalim ne dicek merak ediyorum sizde ne demislerdi ilk igne kontrolunde
cnm etkilenmiyeceksen sonuçtan yap ama üzüleceksen Allah korusun negatif çıkarsa yapma zaten yarinmis direk kana git benceKizlar yarin 9 gun idrar testi yapsam mi
Genelde sabahki idrar daha iyi oluyor cnm inss hayırlısı olsun canım hakkındaAy ins cnm 2 deneme dondurulmuslarla oldu bu sefer 2 embriyo cnm 4 senelik evliyiz bu surede epey negatif tes gorunce bida bisey sorsam testi sabah ilk idralle mi yapiyosunuz yoksa fark etmez mi
Cnm inss bebislerin sımsıkı tutunsunlar sana hayırlı olsun cnmkızlar yarın transferim olacak eğer bir sorun çıkmazsa. bana dua edermisiniz
cnm yumiler büyüyor ya ondandandir bazaen bacağa vurabiliyorAynen Can'ım çok şükür nerden bilelim böyle olacağını okadar çoğaldıki bu durumlar nediyim başına gelince daha iyi anlıyorsun ne yapalım hayırlısı bu sürende birbirimize destek oluyoruz bunlarda güzel kimseyle paylaşamadıklarımızı burda paylaşıyoruz
Buarada benim sol kasıgımdan bacağıma kadar bi kasılma var normal
Ya sorma canim, ben de sok oluyorum gordukce. Ben de istiyorum 2 tanee2 tane koymucaklar mi? kiz eskiden millete üçer beşer koyuyorlarmis eski topikleri okuyunca şok oldum
Günaydın benimde bugün 9:30 da. Biraz sonra çıkacağım yola.Günaydın arkadaşlar inss bugün 12 30 da transferim var çok heyecanlıyım
Yarin da benim canim. Hayirli olsun.Günaydın arkadaşlar inss bugün 12 30 da transferim var çok heyecanlıyım
Hayırlı olsun seninde canımYarin da benim canim. Hayirli olsun.
Insallah her sey cok guzel gecsin canim. Amin.kızlar yarın transferim olacak eğer bir sorun çıkmazsa. bana dua edermisiniz
Transfer sonrasi mutlaka anlat bize de olur mu canim neler yaptilar ?Hayırlı olsun seninde canım
Beraber gün sayacaz inss hayırlısı olur hakkımızdaGünaydın benimde bugün 9:30 da. Biraz sonra çıkacağım yola.
canım medical park bahçelievlerde yaptırmışsın galiba hangi doktora yaptırdın?Tabiki soracaksin canim :)evet ilk denememdi.morfoloji 1 di.sayi ile ilgili sıkıntı yoktu bizde.sizde morfoloji ve sayi kaç?medical park Bahçelievler de yaptirdim.
Aslinda 5. Gun embryosu icin degil. 6. Gunden itibaren cikiyor.Transfer olacak arkadaşlar hepinizin Alllah yardımcısı olsun
yelizz001 canım test yapınca haber ver benimde 7. gün ama erken galiba daha teste
benim 5. gün embryosu çıkarmıki yaniAslinda 5. Gun embryosu icin degil. 6. Gunden itibaren cikiyor.