Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

inşallahh olacak canım hepimizin öyle umut ediyorum

bende de hiç bisey olmadi cnm ama sonuc pozitif kafana takma. benim en belirgin agri sızı test günü yani 10. gün oldu o da ayni adet agrisi gibi.
benim yaptigim hatayi yapip strese girme hamile farz et kendini keyfini cikar Allah korusun olaki sonuc negatif cikarsa o zaman üzülürsün ama simdi mutlu ol ki bebisin icerde huzursuz olmasin

Kizlar benim merak ettigim bisi var. simdi hepimiz hamile kalcaz ya insallah :) hamile kalinca ne kadar zaman daha tüp bebek doktorune gidicez? doguma kadar o mu takip etcek yoksa kese filan goruldukten sonra normal kadin dogum doktoruna mi yonlendircek?

ohhh ohhh ne güzel duygulanip agliyorsan filan bak bunlar da belirti

Doğum günün kutlu olsun bu arada.. insallah seneye bebeginle kutlarsin

Doğum günün kutlu olsun cnm iki kişi geçirdiğiniz son doğum günü olsun ins

Insallah arkadasım ben ve benım gıbı sonuç bekleyenler pozıtıf sonuç alırlar..allahım senın de saglıkla ellerınde gostersın ınsallah..benım 1.5 ay sonra oldu transferim ondan herhalde dıyorum agrım sızım yok ..bazıları yumurta toplama işleminden sonra transfer oldukları ıcın Ağrı'ları olabılır dıye düşünüyorum.herseyın hayırlısı be arkadasım allahım ol derse olacak

bana da yapilmadi cnm. zaten doktoe estrafem ve jel verdi igne de verdi ondan bakma ihtiyaci duymadı sanirim degerlere
Bende aynılarını kullandım .iğne yoktu oda eklendı transferın 5. Günü..tabi 1.5 ay dınlendım rahım kendını topladı ..göbekten vurulan hormon ıgnelerın etkısı gectı..hormonlar düştü..

herkesin vücudu farkli tepki veriyor cnm. kiminin cok sonra oluyormus belirtileri. hatta eltim 10 haftalik hamile hala hic bi belirtim yok sadece cabuk yoruluyorum diyor

Kizlar bugunku ignemi gobegin yan tarafina yaptim az asagiya degil bi sorun olurmu ki ya hastaneyi arayip sorsammi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…