inşallahh olacak canım hepimizin öyle umut ediyorumYa ne zormuş kızlar ben suan diri diri toprağın altında olsam bu kadar canım yanmaz nefes alamıyorum boguluyorum. Bu zamana kadar olacak gözüyle baktım suan sanki çoktan düşüp gitti saniyorum wc den kalkınca bakıyorum acaba düştu mu diye. Dün o küçük ultrason kağıdıyla uyudum onunla konuşuyorum ben seni Rabbimden çok istiyorum nolur sende beni iste diye dua ediyorum.
insallah cnm iyiye isarettir bunlar :)benimde 6. gün belim çok ağrıyor oturumca ve kasıklarım inşallah bebişlerdendir
2 tane koymucaklar mi? kiz eskiden millete üçer beşer koyuyorlarmis eski topikleri okuyunca şok oldumYaa keske bana da iki tane koysalar(
bana da yapilmadi cnm. zaten doktoe estrafem ve jel verdi igne de verdi ondan bakma ihtiyaci duymadı sanirim degerlereesye
arkAdaşlar bana yapılmadı e2 ve progestan 5. günüm
bende de hiç bisey olmadi cnm ama sonuc pozitifGunaydın arkadaşlar kac gündür cok korkuyorum.transferımın 8. Gunundeyım bır agrım yerleşme kanaması dedıklerı kanama hıc bir belırtı yok.. Bunlar normal mı acaba cok korkuyorum tutmadı mı acaba
ohhh ohhh ne güzel duygulanip agliyorsan filan bak bunlar da belirtiBugün benim doğum günüm ankaradan yeni geldim. Eve girdim eşim çok güzel şeyler hazırlamış sonra hediyemı açtım eşim erkek bebek papyonlu bi takım almış minicik boğazıMDA bişeyler düğümlendi ağlayamadim da.
Doğum günün kutlu olsun bu arada.. insallah seneye bebeginle kutlarsinBugün benim doğum günüm ankaradan yeni geldim. Eve girdim eşim çok güzel şeyler hazırlamış sonra hediyemı açtım eşim erkek bebek papyonlu bi takım almış minicik boğazıMDA bişeyler düğümlendi ağlayamadim da.
Doğum günün kutlu olsun cnm iki kişi geçirdiğiniz son doğum günü olsun insBugün benim doğum günüm ankaradan yeni geldim. Eve girdim eşim çok güzel şeyler hazırlamış sonra hediyemı açtım eşim erkek bebek papyonlu bi takım almış minicik boğazıMDA bişeyler düğümlendi ağlayamadim da.
Insallah arkadasım ben ve benım gıbı sonuç bekleyenler pozıtıf sonuç alırlar..allahım senın de saglıkla ellerınde gostersın ınsallah..benım 1.5 ay sonra oldu transferim ondan herhalde dıyorum agrım sızım yok ..bazıları yumurta toplama işleminden sonra transfer oldukları ıcın Ağrı'ları olabılır dıye düşünüyorum.herseyın hayırlısı be arkadasım allahım ol derse olacakbende de hiç bisey olmadi cnm ama sonuc pozitifkafana takma. benim en belirgin agri sızı test günü yani 10. gün oldu o da ayni adet agrisi gibi.
benim yaptigim hatayi yapip strese girme hamile farz et kendini keyfini cikar Allah korusun olaki sonuc negatif cikarsa o zaman üzülürsün ama simdi mutlu ol ki bebisin icerde huzursuz olmasin
Bende aynılarını kullandım .iğne yoktu oda eklendı transferın 5. Günü..tabi 1.5 ay dınlendım rahım kendını topladı ..göbekten vurulan hormon ıgnelerın etkısı gectı..hormonlar düştü..bana da yapilmadi cnm. zaten doktoe estrafem ve jel verdi igne de verdi ondan bakma ihtiyaci duymadı sanirim degerlere
herkesin vücudu farkli tepki veriyor cnm. kiminin cok sonra oluyormus belirtileri. hatta eltim 10 haftalik hamile hala hic bi belirtim yok sadece cabuk yoruluyorum diyorInsallah arkadasım ben ve benım gıbı sonuç bekleyenler pozıtıf sonuç alırlar..allahım senın de saglıkla ellerınde gostersın ınsallah..benım 1.5 ay sonra oldu transferim ondan herhalde dıyorum agrım sızım yok ..bazıları yumurta toplama işleminden sonra transfer oldukları ıcın Ağrı'ları olabılır dıye düşünüyorum.herseyın hayırlısı be arkadasım allahım ol derse olacak
tabiki seninle tatlim nereye gitsin ki kuzu. orda uslu uslu duruyor. henüz cooook küçük oldugu icin sesini duyuramiyor sanaSaolun kızlar bi arkadaşım var saolsun o içimi çok rahatlattı hala benimle bebeğim insallah
Dogru yApmıssın arkadasım ..göbek deliğinden 3 -4 parmak yanından ..hıc bir sorun olmaz..Hayırlısı olsun ınsallahKizlar bugunku ignemi gobegin yan tarafina yaptim az asagiya degil bi sorun olurmu ki ya hastaneyi arayip sorsammi