ohhh ne guzel cok sevindim cnm bol yumurta olsun insallahkızlar merhaba
herkes iyidir ınsallah.
ShinSeGi canım naptın sonuc ne zmn bellı olacak.
bugun kontrole gttım dun 4.ıgnemıde yaptım bugun cetrodite vurmaya baslıyorum salı tekrar gıdecm ınsllah.gonal f yı bitircz dedı. 9 ya da 10 tane yumurta saydım ben guzel gıdıyor dedı hersey.. carsamba yada persembe opu olabılır dedı.
Sagol canim insallah sen yarin mi test yapicaksinohhh ne guzel cok sevindim cnm bol yumurta olsun insallah
ay amin cnm inşallahinsallah hepsi embriyocuklar olur cnm :)
evet cnm :)Sagol canim insallah sen yarin mi test yapicaksin
neden kullanamadım bir sıkıntımı oldu. off o iğnede kötü ya. ne kadar kullanacaksınKızlar crinone kullanamadım dr iğneye geçirdi progestan
canım sonucun ne oldu bende senin kadar heyecanlıyım.insallah cnm insallahhhh agzindan bal damlıyor. korkudan heyecandan ölçem. sonucu bi alsam da rahatlasam... kalp krizi gecirmezsem iyidir
Rabbimun izniyle guzel bi haber vercksn cnmevet cnm :)
canım bende bugün evi temizledim komple. yarın antalyaya gidiyorum pazartesi transferim var. bir daha iş yapamam diye aklıma ne geliyorsa yapıyorum. korkularım başladı. hakkımızda hayırlısı olsun. bu sefer yanlızım eşimde gelemiyor darbe yüzünden.ShinSeGi Canim bizde seninle beraber heyecanliyiz ama guzel haberler verceksin insallah.
rosebady Sağol kuzum insallah.
emily07 cnm sen naptin.
Kizlar gonal f300 le devam ediyorum fazla degil dimi cabuk buyurler ama cetrodite baskilayck ilac ztn dimi kontrol altinda tutuyo yumlari .. erken topluycz dedi dr en buyuk 12mm 3 yada 4 tane saydi dr normalmi sizce digerler 10 mm
Canim benim Rabbim işini rast götursuncanım bende bugün evi temizledim komple. yarın antalyaya gidiyorum pazartesi transferim var. bir daha iş yapamam diye aklıma ne geliyorsa yapıyorum. korkularım başladı. hakkımızda hayırlısı olsun. bu sefer yanlızım eşimde gelemiyor darbe yüzünden.
Canim igne daha iyi degilmi ise yarama konusunda.neden kullanamadım bir sıkıntımı oldu. off o iğnede kötü ya. ne kadar kullanacaksın
Korma canim olumlu dusun bebisin sana simsiki tutanacakBenim de yarın transferim korkular bende de var eşim yanımda olamycak. Negatif sonuç görmekten çok korkuyorum olmamasından
3. Gün yada 5. Gün fark etmiyor galiba Rabbim ol dedikten sonra olacak benim konuştuğum bi arkadaşım da aynı doktora yaptırdı iki defa ikiside 3. Gün Muş ikiside tutmuş ilki düşük olmuş ikincide çok şükür büyüyor o beni rahatlattı birazKorma canim olumlu dusun bebisin sana simsiki tutanacak
Sakın sakin aklına kötü bişey getirme normal şeyler onlar yarın test günün bize kocaman hamileyim yazacaksinBugün karnim şişti kasiklarim hafif ağrıyor adet oluvercek gibiyim cok korkuyorum
transferde yanımda olacak kimse yok. herkes çalışıyorCanim benim Rabbim işini rast götursun
Korkma canim Insallah olacak bu sefer kucagina alcaksn.
Esinin gelmemesine uzuldum ama olsun baby lerin yaninda olacak orda kimse yokmu cnm peki
canım iğne rahat ama yağlı olduğu için yayılmıyor duruyor aynı yerde. zamanla vuruldukca artık morarma ve ağrı yapıyor. fitilin koyumu kolay bir sıkıntı olmuyor hap gibi içince sersemletiyor. fitilin tek sıkıntısı sürekli günlük pet değişiyorsun akıyor yavaş yavaş. jeli ilk defa kullandım. vallah ondan birşey anlamıyorum. sıkılıyor diye umut ediyorum. içi boş gözüküyor şuan benden akan yada çıkan birşey olmadı.Canim igne daha iyi degilmi ise yarama konusunda.
O jelden tirsiyorum verirse nasil kullancm
Hap olarak kullandim cok bas donmesi yapiodu
insallah insallh:)Sakın sakin aklına kötü bişey getirme normal şeyler onlar yarın test günün bize kocaman hamileyim yazacaksinbunu da koymayı unutma