Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

ohhh ne guzel cok sevindim cnm bol yumurta olsun insallah

canım bende bugün evi temizledim komple. yarın antalyaya gidiyorum pazartesi transferim var. bir daha iş yapamam diye aklıma ne geliyorsa yapıyorum. korkularım başladı. hakkımızda hayırlısı olsun. bu sefer yanlızım eşimde gelemiyor darbe yüzünden.

Canim benim Rabbim işini rast götursun
Korkma canim Insallah olacak bu sefer kucagina alcaksn.
Esinin gelmemesine uzuldum ama olsun baby lerin yaninda olacak orda kimse yokmu cnm peki

Korma canim olumlu dusun bebisin sana simsiki tutanacak
3. Gün yada 5. Gün fark etmiyor galiba Rabbim ol dedikten sonra olacak benim konuştuğum bi arkadaşım da aynı doktora yaptırdı iki defa ikiside 3. Gün Muş ikiside tutmuş ilki düşük olmuş ikincide çok şükür büyüyor o beni rahatlattı biraz

Canim igne daha iyi degilmi ise yarama konusunda.
O jelden tirsiyorum verirse nasil kullancm
Hap olarak kullandim cok bas donmesi yapiodu
canım iğne rahat ama yağlı olduğu için yayılmıyor duruyor aynı yerde. zamanla vuruldukca artık morarma ve ağrı yapıyor. fitilin koyumu kolay bir sıkıntı olmuyor hap gibi içince sersemletiyor. fitilin tek sıkıntısı sürekli günlük pet değişiyorsun akıyor yavaş yavaş. jeli ilk defa kullandım. vallah ondan birşey anlamıyorum. sıkılıyor diye umut ediyorum. içi boş gözüküyor şuan benden akan yada çıkan birşey olmadı.

Kizlar bu ignelerin yn etkileri varmi kendimi iyi hissetmiyorum halsizim karnim sisti arada sancilaniyo bi degisik oldum igneden mi baska biseydenmi anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…