Gunaydiinn..Hersey cokk cook guzel gecicek canim. Sadece pozitif oluyoruzzzKızlar günaydın bugün opu var yumiler toplanacak dualarıniza ihtiyacım inss herşey güzel geçer
umut arıyorum biraz rahatlıyorum. senın ne oldu haber çıktımıcanim maşallah her cuma böyle görsel msjinla gönlümüz ferahliyor
ışte bu çok güzel:)
hersey yolunda gitsin insallah cnmKızlar günaydın bugün opu var yumiler toplanacak dualarıniza ihtiyacım inss herşey güzel geçer
yok canim azoncede aradim daha ses seda yok tekrar size doneriz dediler bkliyorum oyle)))canim acaba embiriyolarin durumundan kendi doktorumuzun haberi varmi??umut arıyorum biraz rahatlıyorum. senın ne oldu haber çıktımı
Tabii,olmasi lazim.yok canim azoncede aradim daha ses seda yok tekrar size doneriz dediler bkliyorum oyle)))canim acaba embiriyolarin durumundan kendi doktorumuzun haberi varmi??
canım bende 4 tanesi için 5gün aradılar dondurduklarını söylediler. 2 tanesi için hala bekliyoruz yarın size bilgi veririz gelişim gösterip göstermediklerin için dediler. bazıları yavaş gelişiyor dediler. 6 gün akşam aradılar. o yüzden kötüsünü düşünme. inşallah herşey yolunda gidecekyok canim azoncede aradim daha ses seda yok tekrar size doneriz dediler bkliyorum oyle)))canim acaba embiriyolarin durumundan kendi doktorumuzun haberi varmi??
Gunaydin ilk ignemi yaptim azcik acidiBugün kontrole gidecekler güzel haberlerinizi bekliyoruz. Eki Görüntüle 1863644
hayırlı olsun canım. alışıyor insan.Gunaydin ilk ignemi yaptim azcik acidi
Hadi hayirlisi bende tavuk yumurtasindan kiz bebek ciktigini gordumKizlarrr ruyamda erkek ikiz bebeklerden tekini seviyodum kucagima alipp. Ay tutcakmi acaba ilk denemede
Kızlar günaydın bugün opu var yumiler toplanacak dualarıniza ihtiyacım inss herşey güzel geçer
Kizlarrr ruyamda erkek ikiz bebeklerden tekini seviyodum kucagima alipp. Ay tutcakmi acaba ilk denemede
Tesekkurler canim Allah sonumuzu hayir etsinhayırlı olsun canım. alışıyor insan.
Aynen canim bnimde hastaneden hayirlisiyla cikip evimize gelirken kestirecegim insEe kızlar kimler ne yapıyor nasıl ? Bende değişik rüyalar gördüm hayırdır inşallah şu saat 2 olsaydı bi yavrularım ne yapıyorlar acaba. :) Ayy benim de artık Bebeklerim var ne güzel bi duygu bunu yaşatan Rabbim e binlerce kez şükürler olsun adagim var benim olsun kurban kesicem