Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

yok canim azoncede aradim daha ses seda yok tekrar size doneriz dediler bkliyorum oyle)))canim acaba embiriyolarin durumundan kendi doktorumuzun haberi varmi??
canım bende 4 tanesi için 5gün aradılar dondurduklarını söylediler. 2 tanesi için hala bekliyoruz yarın size bilgi veririz gelişim gösterip göstermediklerin için dediler. bazıları yavaş gelişiyor dediler. 6 gün akşam aradılar. o yüzden kötüsünü düşünme. inşallah herşey yolunda gidecek

Ee kızlar kimler ne yapıyor nasıl ? Bende değişik rüyalar gördüm hayırdır inşallah şu saat 2 olsaydı bi yavrularım ne yapıyorlar acaba. :) Ayy benim de artık Bebeklerim var ne güzel bi duygu bunu yaşatan Rabbim e binlerce kez şükürler olsun adagim var benim olsun kurban kesicem

Ya kizlar ben hastaneye gidince stresten sormam gerekenleri unutuyorum acaba bu donemdem yapmamamiz gereken seyler varmi?

Aynen canim bnimde hastaneden hayirlisiyla cikip evimize gelirken kestirecegim ins
Ben ruya gormuyorum kizlar ama korkarak uyaniyorum 2 gundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…