- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Cnm neden korkuYorsun ?Korkuyorum
Olmayacak diye neden 5. Gün olmadı ki :"( doktor iki tanesinin bolunmeleri çok. İyi Rahime olmasi daha iyi dedi ama ne biliyim yaCnm neden korkuYorsun ?
hayırlıı olsunn canımm şimdidenMerhaba kızlar bende bugün ilk iğnemi yaptım, çok heycanlıyım inşallah herşey yolunda giderse iki tane embriyo transfer edilecek :)
Çok teşekkür ederim canım :) hepimizin hakkında hayırlısı olur İNŞALLAHhayırlıı olsunn canımm şimdiden
Amin canımm inşallahÇok teşekkür ederim canım :) hepimizin hakkında hayırlısı olur İNŞALLAH
hayırlı olsun canım guzelce döllensinler ınsallah..Kızlar opum vardı bugün biliyorsunuz 5 tane yumurta toplanmış inss hayirlisiyla döllenirler
İnşallah canım dollenirler güzel guzelKızlar opum vardı bugün biliyorsunuz 5 tane yumurta toplanmış inss hayirlisiyla döllenirler
kaliteli kalitelii embryoların olsunn inşallahhhhKızlar opum vardı bugün biliyorsunuz 5 tane yumurta toplanmış inss hayirlisiyla döllenirler
Maşallah cnm inss hepsi kaliteli olurkızlar merhaba
herkes iyidir ınsallah.
ShinSeGi canım naptın sonuc ne zmn bellı olacak.
bugun kontrole gttım dun 4.ıgnemıde yaptım bugun cetrodite vurmaya baslıyorum salı tekrar gıdecm ınsllah.gonal f yı bitircz dedı. 9 ya da 10 tane yumurta saydım ben guzel gıdıyor dedı hersey.. carsamba yada persembe opu olabılır dedı.
hayırlı olsun canım guzelce döllensinler ınsallah..
İnşallah canım dollenirler güzel guzel
kaliteli kalitelii embryoların olsunn inşallahhhh
aminnnnnnnnnn inşallah kızlar sağolunMaşallah cnm inss hepsi kaliteli olur
insallah cnm insallahhhh agzindan bal damlıyor. korkudan heyecandan ölçem. sonucu bi alsam da rahatlasam... kalp krizi gecirmezsem iyidirShinSeGi napıyorsun canımm ayyy çok heyacnlıyımm ama varya hissediyorumm oldu ya senin gör bak
insallah hepsi embriyocuklar olur cnm :)Kızlar opum vardı bugün biliyorsunuz 5 tane yumurta toplanmış inss hayirlisiyla döllenirler
Hepimiz heycandan duramiyorz ilk sen pozitif haber ver sonrada ins biz yarini sabirsizlikla bekliyoruzinsallah cnm insallahhhh agzindan bal damlıyor. korkudan heyecandan ölçem. sonucu bi alsam da rahatlasam... kalp krizi gecirmezsem iyidir