Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

kızlar özel olacak ama cinsel ilişki işini napıyonuz. bu adamlar 4 ay nasıl sabredecek

kızlar özel olacak ama cinsel ilişki işini napıyonuz. bu adamlar 4 ay nasıl sabredecek
Walla cnm inan bnde bilmiyorum simdiden kac gun kaldi diyip duruyo soyleyemiyorumda eger tutarsa 2-3 ay yok diye ama ins tutarda ne yapalim 9 ay bile yasak dese doktor uyacagiz bebisimize kabusmak icin

canım benim 1 ekime kadar jel kullanılacak yazıyor ilaç detayımda. hamile kalınca 2 ayına kadar yapma diyor herkes. ee birde transfere kadar yapmıyoruz yaklaşık 3-4 ay oluyor
Esime soylemiyim vazgecer bebekten isin sakasi tabi bakalim doktorum ne derse o

canım bende bugün evi temizledim komple. yarın antalyaya gidiyorum pazartesi transferim var. bir daha iş yapamam diye aklıma ne geliyorsa yapıyorum. korkularım başladı. hakkımızda hayırlısı olsun. bu sefer yanlızım eşimde gelemiyor darbe yüzünden.
Bugun evi temizledim ben de komple :)) sali da benim varr :)

evet hemşire iğne daha etkilide kalçada apse yapıyor diye vermiyoruz dedi ama şuanlık çok şükür yok bakalım
Kizlar her igneden sonra alkollu pamukla 2 3 dk ovarsaniz apse olmaz yagli bi ilac oldugu icin dagilmasi kolay oluyor apsede yapmiyor malesef hergun oldugy icin bi sure sonra can acitabilir

Kizlar her igneden sonra alkollu pamukla 2 3 dk ovarsaniz apse olmaz yagli bi ilac oldugu icin dagilmasi kolay oluyor apsede yapmiyor malesef hergun oldugy icin bi sure sonra can acitabilir
dr bana bu iğneyi opudan sonra vrdi 5 gün kullandım şimdi tekrar isteğimle başladım jel yapamıyorum gitmiyor geri geliyor falan

X