- 12 Nisan 2014
- 955
- 560
Uzulme canim Allah yardimcin olsun biz burdayiz dualarimiz seninle bebek icin cekilen cile kutsaldirtransferde yanımda olacak kimse yok. herkes çalışıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzulme canim Allah yardimcin olsun biz burdayiz dualarimiz seninle bebek icin cekilen cile kutsaldirtransferde yanımda olacak kimse yok. herkes çalışıyor
allah razı olsun canım.Uzulme canim Allah yardimcin olsun biz burdayiz dualarimiz seninle bebek icin cekilen cile kutsaldir
Amin hepimizden canimallah razı olsun canım.
4 ay niyekızlar özel olacak ama cinsel ilişki işini napıyonuz. bu adamlar 4 ay nasıl sabredecek
canım benim 1 ekime kadar jel kullanılacak yazıyor ilaç detayımda. hamile kalınca 2 ayına kadar yapma diyor herkes. ee birde transfere kadar yapmıyoruz yaklaşık 3-4 ay oluyor4 ay niye
Walla cnm inan bnde bilmiyorum simdiden kac gun kaldi diyip duruyo soyleyemiyorumda eger tutarsa 2-3 ay yok diye ama ins tutarda ne yapalim 9 ay bile yasak dese doktor uyacagiz bebisimize kabusmak icinkızlar özel olacak ama cinsel ilişki işini napıyonuz. bu adamlar 4 ay nasıl sabredecek
Esime soylemiyim vazgecer bebekten isin sakasi tabi bakalim doktorum ne derse ocanım benim 1 ekime kadar jel kullanılacak yazıyor ilaç detayımda. hamile kalınca 2 ayına kadar yapma diyor herkes. ee birde transfere kadar yapmıyoruz yaklaşık 3-4 ay oluyor
1 yıl duranlar bile var kızlar maddi manevi çöküyoruz tek dert o olsun sağlıklı bebis ler gelsin deEsime soylemiyim vazgecer bebekten isin sakasi tabi bakalim doktorum ne derse o
Bugun evi temizledim ben de komple :)) sali da benim varr :)canım bende bugün evi temizledim komple. yarın antalyaya gidiyorum pazartesi transferim var. bir daha iş yapamam diye aklıma ne geliyorsa yapıyorum. korkularım başladı. hakkımızda hayırlısı olsun. bu sefer yanlızım eşimde gelemiyor darbe yüzünden.
iğneyi teste kadar kullanacğım tahriş etti jel kullnamadım iğne benim için daha rahat geldii inşallah olsunda herşeye razıyız artıkneden kullanamadım bir sıkıntımı oldu. off o iğnede kötü ya. ne kadar kullanacaksın
evet hemşire iğne daha etkilide kalçada apse yapıyor diye vermiyoruz dedi ama şuanlık çok şükür yok bakalımCanim igne daha iyi degilmi ise yarama konusunda.
O jelden tirsiyorum verirse nasil kullancm
Hap olarak kullandim cok bas donmesi yapiodu
Kizlar her igneden sonra alkollu pamukla 2 3 dk ovarsaniz apse olmaz yagli bi ilac oldugu icin dagilmasi kolay oluyor apsede yapmiyor malesef hergun oldugy icin bi sure sonra can acitabilirevet hemşire iğne daha etkilide kalçada apse yapıyor diye vermiyoruz dedi ama şuanlık çok şükür yok bakalım
dr bana bu iğneyi opudan sonra vrdi 5 gün kullandım şimdi tekrar isteğimle başladım jel yapamıyorum gitmiyor geri geliyor falanKizlar her igneden sonra alkollu pamukla 2 3 dk ovarsaniz apse olmaz yagli bi ilac oldugu icin dagilmasi kolay oluyor apsede yapmiyor malesef hergun oldugy icin bi sure sonra can acitabilir
Canim ya haklisin tahris etmisti bendede jel kullanamadimdr bana bu iğneyi opudan sonra vrdi 5 gün kullandım şimdi tekrar isteğimle başladım jel yapamıyorum gitmiyor geri geliyor falan
canım o gün ne olacak hiç bilmiyorum. yorulursun belkide bütün gün orada olacağım. seninde bir gün sonra transferin var. çok teşekkür ederim düşünüğün için.Ben gelebilirim. Eger garipsemezsen :) yaninda durabilirim.