Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

kızlar özel olacak ama cinsel ilişki işini napıyonuz. bu adamlar 4 ay nasıl sabredecek

kızlar özel olacak ama cinsel ilişki işini napıyonuz. bu adamlar 4 ay nasıl sabredecek
Walla cnm inan bnde bilmiyorum simdiden kac gun kaldi diyip duruyo soyleyemiyorumda eger tutarsa 2-3 ay yok diye ama ins tutarda ne yapalim 9 ay bile yasak dese doktor uyacagiz bebisimize kabusmak icin

canım benim 1 ekime kadar jel kullanılacak yazıyor ilaç detayımda. hamile kalınca 2 ayına kadar yapma diyor herkes. ee birde transfere kadar yapmıyoruz yaklaşık 3-4 ay oluyor
Esime soylemiyim vazgecer bebekten isin sakasi tabi bakalim doktorum ne derse o

Bugun evi temizledim ben de komple :)) sali da benim varr :)

evet hemşire iğne daha etkilide kalçada apse yapıyor diye vermiyoruz dedi ama şuanlık çok şükür yok bakalım
Kizlar her igneden sonra alkollu pamukla 2 3 dk ovarsaniz apse olmaz yagli bi ilac oldugu icin dagilmasi kolay oluyor apsede yapmiyor malesef hergun oldugy icin bi sure sonra can acitabilir

Kizlar her igneden sonra alkollu pamukla 2 3 dk ovarsaniz apse olmaz yagli bi ilac oldugu icin dagilmasi kolay oluyor apsede yapmiyor malesef hergun oldugy icin bi sure sonra can acitabilir
dr bana bu iğneyi opudan sonra vrdi 5 gün kullandım şimdi tekrar isteğimle başladım jel yapamıyorum gitmiyor geri geliyor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…