Aradıgında ne dediler kötü düşünme bazı yerler ilgisiz sanki biraz ne Zaman transfer?kizlar bugun benim bbebislerim dondurulucakti ve okadar aramama rağmen beni arama dolar acaba bir terslikmi var bana söylemiyorlar sabahtan beri yüreğim ağzımda geziyorum artık sadece ALLAH a sığındı başka yapabilicagim hiç bişey yok
Sıkma canını dicem ama imkansız biliyorum düşünmemeye çalış yarın haber verirler mutlaka vermezselerde sen aracanim aradığımda size doneriz dediler birkaç saat sonra tekrar aradığımda yine doneriz dediler halaaaaaa dönüyorlar bugün dondurulacaklar.orta kaliteymiş uzun zamandır hiç çekmediği kadar sıkıntı çektim Allah beterinden saklasin nediyim
Opu oldunmu canim sen benim 2gun oldu benimde ayni sikayetim var ve gitgide artiyor acaba nasil gecer yarinda ise gitcemKizlar bnimde bugun kasiklarima igne batiyomus gibi ara ara agri giriyo
canim senin ne şikayetin var ağrın varsa geçer benimde çook olmustuOpu oldunmu canim sen benim 2gun oldu benimde ayni sikayetim var ve gitgide artiyor acaba nasil gecer yarinda ise gitcem
Sol kasıgım igne batar gibi nefes almaktada zorlaniyorum agridan ohss olmaktan korkuyorum biliyosun izin sorunumda var buaralarcanim senin ne şikayetin var ağrın varsa geçer benimde çook olmustu
cnm testim yoktu zaten cumartesi sabah kan tahlilim var. insallah pozitif haberlerle gelirim :)Senin sonucunu çok merak ediyorum nedense :) yap artık şu testi :) inşaAllah güzel haberler verirsin bende şu gebelik tablosunu yapıcam inş
canim ohss olmasak bile bazi problemler yasamamiz normalmis doktor öyle söyledi bi kac güne gecicek insallahSol kasıgım igne batar gibi nefes almaktada zorlaniyorum agridan ohss olmaktan korkuyorum biliyosun izin sorunumda var buaralar
Yok cnm bnimki dondurulmuslarla transver igne vurunuyorum belki ondandirOpu oldunmu canim sen benim 2gun oldu benimde ayni sikayetim var ve gitgide artiyor acaba nasil gecer yarinda ise gitcem
Canim yap artık şu testi çok merak ediyorum bi idrar testi yapsaydinkizlar benim opudan 3 gün sonra kasiklarim yaralar var gibi ameliyat olmusum gibi cok acidi, idrarimi yaparken sanki kasiklarim patlicak gibi oluyordu doktor opu dan dolayidir normal dedi
canım takma kafana kasık ağrısı batma sızlama gibi şeyler gebeliğinde sebebi adetinde. olumlu düşün olumlu olsun. hakkında hayırlısı olsun. bu arada hoşgeldin aramızaSlm ben yeni katıldım bende tup bebek yaptim bugun 4 gunu ama hiç bişi hissetmiyorum sanki adet olucakmisim gibi Karnım ağrıyor sizce ne olabilir
Slm ben yeni katıldım bende tup bebek yaptim bugun 4 gunu ama hiç bişi hissetmiyorum sanki adet olucakmisim gibi Karnım ağrıyor sizce ne olabilir
kuzuk testim yok, yok kiCanim yap artık şu testi çok merak ediyorum bi idrar testi yapsaydin
Cok az kalmis Ins hayirli pozitif sonuclarla gelirsin cnmkuzuk testim yok, yok kialamiyorum da... son 1 gün cumartesi kan tahlili