Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

kizlar bugun benim bbebislerim dondurulucakti ve okadar aramama rağmen beni arama dolar acaba bir terslikmi var bana söylemiyorlar sabahtan beri yüreğim ağzımda geziyorum artık sadece ALLAH a sığındı başka yapabilicagim hiç bişey yok
Aradıgında ne dediler kötü düşünme bazı yerler ilgisiz sanki biraz ne Zaman transfer?

canim aradığımda size doneriz dediler birkaç saat sonra tekrar aradığımda yine doneriz dediler halaaaaaa dönüyorlar bugün dondurulacaklar.orta kaliteymiş uzun zamandır hiç çekmediği kadar sıkıntı çektim Allah beterinden saklasin nediyim

canim aradığımda size doneriz dediler birkaç saat sonra tekrar aradığımda yine doneriz dediler halaaaaaa dönüyorlar bugün dondurulacaklar.orta kaliteymiş uzun zamandır hiç çekmediği kadar sıkıntı çektim Allah beterinden saklasin nediyim
Sıkma canını dicem ama imkansız biliyorum düşünmemeye çalış yarın haber verirler mutlaka vermezselerde sen ara

opu oldugum gunun gecesi sabaha kadar lavabodan cikmadim.resmen oldum belki ohss bile olmusum.haberm yoktu agri kesicilerle atlattim

kizlar benim opudan 3 gün sonra kasiklarim yaralar var gibi ameliyat olmusum gibi cok acidi, idrarimi yaparken sanki kasiklarim patlicak gibi oluyordu doktor opu dan dolayidir normal dedi

image.jpeg

Iyi geceler yol arkadaslari :)

Slm ben yeni katıldım bende tup bebek yaptim bugun 4 gunu ama hiç bişi hissetmiyorum sanki adet olucakmisim gibi Karnım ağrıyor sizce ne olabilir
canım takma kafana kasık ağrısı batma sızlama gibi şeyler gebeliğinde sebebi adetinde. olumlu düşün olumlu olsun. hakkında hayırlısı olsun. bu arada hoşgeldin aramıza

X