Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Kismet canm ama gonlum hep ikizden yana bende bi israr ederm belkide tamam der bakalm bu kadar heycanli adet beklememistim

Ahh canm 3 senedir icimde olanlari syledm kmseye bsi anlatamiyrm ki kucuk yerde yasiyrm millet artk olmuyomu dye bakiyo bagira bgira olmuyo demek istyrm bazn ama artk bu bayram bizim bayramimiz olsn istyrm
amiiinnn cnm insallah benimde 2 seneyi geçti Rabbim daha fazla bekletmesin bizleri

benim de 11den 8 i dollenmisti:) ohhh cok güzel maşallah
Canim ya hadi inşallah bir bir güzel haberleri alırız birimiz güzel haber alamaz sa ben sevinemem hamileliğime Rabbim büyük ben duyunca sevinçten ağladım bu bile öyle bişey ki bebeğim var benim artık büyüyor

Kizlar bu embryo kalitesi cok etki eder mi? benim iki tane b kalite embryomu geri verdiler
Hayir cnm sen bunu kafana takma dedigim gibi bizim akrabaya hic ihtimal dahi vermemisler bide onun esinde hic sperm yok kasiktan aliyolarmis doktorlar demisler tutma sansi yok gibi bisey demisler ilk denemede tuttu rabbim ol der se olur cnm sen kafana takma bak bnimkine doktorul en son kalite bu super faln diye cok sevindik ama sevincimiz kursagimizda kaldi tuttu ama da hissedemeden dusuk oldu

Haklisiniz aslinda. Dogal bi hamilelikte bilemiyorsun ne kalite olduguni. Fazla bilgi insani fazla tedirgin ediyor :) doktorum cok iyiler dedi, bende onun tecrübesine güveniyorum. Bugun karnim cok agriyor, batiyor sürekli. Hayirdir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…