Kismet canm ama gonlum hep ikizden yana bende bi israr ederm belkide tamam der bakalm bu kadar heycanli adet beklememistimCanim doktordan doktora degisiyo bide kaliteden tabi benim ilkinde tek kondu 5 AA kaliteydi ilk embriyologum geldi tek koyacagiz falan diye bilgi verdi bnde iki istedigimi soyledim hatta baya israrci oldum oda bni kiramayinca doktora soralim ogle karar verelim dedi sorduk tabi bende bi israr bi israr yok dedi kalite super riske atamam dedi niye ogle dedi anlamadim ama bnim bi akrabam var onun ilk denemesinde doktorlar hic umut yok kaliteler cok dusuk dedi 4 tane koydular bi tanesi tuttu 5 yasinda kizi var simdi
ne güzel anlattin öyleHayirlisi olsn kuzumnerde olursk olalm bebislerimiz bzimle olsn bayramda bende hamileym dwmek istiyorm benmde canm asersin istiyrm bende sisiyim istiyrm
gittiği kadari yeter heralde cnmShinSeGi canım ilk sıktıklarım çıkmıyor ama son kalan dipteki pörtleyip girmiyor içeri
benim de 11den 8 i dollenmisti:) ohhh cok güzel maşallahBenim 11 yumurtadan 8 i döllenmis kızlar nasıl ya
Ahh canm 3 senedir icimde olanlari syledm kmseye bsi anlatamiyrm ki kucuk yerde yasiyrm millet artk olmuyomu dye bakiyo bagira bgira olmuyo demek istyrm bazn ama artk bu bayram bizim bayramimiz olsn istyrmne güzel anlattin öyle
cnm çok iyi inss böyle devam ederBenim 11 yumurtadan 8 i döllenmis kızlar nasıl ya
amiiinnn cnm insallah benimde 2 seneyi geçti Rabbim daha fazla bekletmesin bizleriAhh canm 3 senedir icimde olanlari syledm kmseye bsi anlatamiyrm ki kucuk yerde yasiyrm millet artk olmuyomu dye bakiyo bagira bgira olmuyo demek istyrm bazn ama artk bu bayram bizim bayramimiz olsn istyrm
Canim ya hadi inşallah bir bir güzel haberleri alırız birimiz güzel haber alamaz sa ben sevinemem hamileliğime Rabbim büyük ben duyunca sevinçten ağladım bu bile öyle bişey ki bebeğim var benim artık büyüyorbenim de 11den 8 i dollenmisti:) ohhh cok güzel maşallah
benimde 8 tanesi döllenmişti.4 tanesi 5. günü gördü ve donduruldu canımBenim 11 yumurtadan 8 i döllenmis kızlar nasıl ya
canım kafana takma ben sormadım bile kalitesini güZel dediler okadar arkadaşımın 3. kaliteymiş ama tuttuKizlar bu embryo kalitesi cok etki eder mi? benim iki tane b kalite embryomu geri verdiler
Hayir cnm sen bunu kafana takma dedigim gibi bizim akrabaya hic ihtimal dahi vermemisler bide onun esinde hic sperm yok kasiktan aliyolarmis doktorlar demisler tutma sansi yok gibi bisey demisler ilk denemede tuttu rabbim ol der se olur cnm sen kafana takma bak bnimkine doktorul en son kalite bu super faln diye cok sevindik ama sevincimiz kursagimizda kaldi tuttu ama da hissedemeden dusuk olduKizlar bu embryo kalitesi cok etki eder mi? benim iki tane b kalite embryomu geri verdiler
Aynen ins cnm bebeslerimizin resimlerini hamilelikte neler yaptigimizi ne biliyim iste burda bebislerimizin bussuru teyzesi olurinşallah hepimiz aynı anda hamile kalırız arka arkaya doğururuz ne güzel olur
olacakk kızlard olacakk amaa bence kimse olumsuz bişey yazmasın yoksa zten herkesin korkuları var ortaya çıkmasınAynen ins cnm bebeslerimizin resimlerini hamilelikte neler yaptigimizi ne biliyim iste burda bebislerimizin bussuru teyzesi olur
canim b kalite olup tutan cok var. bence nasip meselesiKizlar bu embryo kalitesi cok etki eder mi? benim iki tane b kalite embryomu geri verdiler
aynenn canım boşverelim bence senin nezaman oldu canım transferHaklisiniz aslinda. Dogal bi hamilelikte bilemiyorsun ne kalite olduguni. Fazla bilgi insani fazla tedirgin ediyor :) doktorum cok iyiler dedi, bende onun tecrübesine güveniyorum. Bugun karnim cok agriyor, batiyor sürekli. Hayirdir insallah.