- 28 Haziran 2015
- 121
- 262
- 38
aynenn canım boşverelim bence senin nezaman oldu canım transfer
Pazartesi 2 tane 5 gün embryosu :)) senin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynenn canım boşverelim bence senin nezaman oldu canım transfer
benimleee aynıı herşeyPazartesi 2 tane 5 gün embryosu :)) senin ?
Canim demekki hayirlisi buymus hic uzulme derim bence asilamayla ugrastiktan sonra tup bebege gecseydiniz emin ol dahada yipratici olurdu en azindan simdi kafandaki sorular netlesti degilmi onunu gorebilirsinKızlar sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Degerler yerlerde. Doktor tüp bebek dedi ve devlet karsilicakmis
Bencede canm asilamada sans daha dusuk ck yipraniysn direk tup bebek daha iyi hayirlisi ins ilk denemede tutcak bak gorKızlar sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Degerler yerlerde. Doktor tüp bebek dedi ve devlet karsilicakmis
Canim kalitesi hersey bagli olabilir bence kalitesine hic takilma iyi kalite olup tutmayan yada cok dusuk kaliteli olup tutan cok kisi var ben embriyolarimdan bilgi alirken kalitesini sormadim bile canim artik tup bebek tedavi mikroenjeksiyon yontemiyle oldugu icin ileri hizi falan onenli degil yumurtanin direk icine spermi enjekte ediyolarSagolun kizlar. Bnimde icimde bi umut var bebeklerimiz cok ugrastirmadan gelicek insallah. Ama 1. Kalite embriyo olmasi neye bagli? Bizde ileri hareket 0, ileri yavas %2, yerinde %4 sayı falan hersey iyi. Sizce sansim olur mu
Insallah canim ya Allah hepinizden razi olsun. Pozitifleri gorelimde degsin herseyeCanim kalitesi hersey bagli olabilir bence kalitesine hic takilma iyi kalite olup tutmayan yada cok dusuk kaliteli olup tutan cok kisi var ben embriyolarimdan bilgi alirken kalitesini sormadim bile canim artik tup bebek tedavi mikroenjeksiyon yontemiyle oldugu icin ileri hizi falan onenli degil yumurtanin direk icine spermi enjekte ediyolar
Amiinnn bu yolda yuruyen herkese allaj yardim etsin bizi bizden baska kimse anlamazInsallah canim ya Allah hepinizden razi olsun. Pozitifleri gorelimde degsin herseye
Hani bazen diyorum ki cocuklarina kötü davranan ailelerin yanina gitceksin bagira bagira cektigin aciyi anlatcaksin haketmiyosun sen bu cocugu diceksin bugun sıra beklerken hamileleri gorunce devamli agladim kapiya çıkıpAmiinnn bu yolda yuruyen herkese allaj yardim etsin bizi bizden baska kimse anlamaz
Canim hepimiz bu yoldan bu acilardan gectik geciyoruz cogu kez bende hep neden demisimdir ama malesef herkesin sinavi farkli farkli isyan etmeden tedavimize odaklanmaliyiz..yilmak kendimizi boyle dusuncelerle yipratmak yok derdi veren allah dermaninida vermis bu surecte moral cok onemli grip gibi dusun ilaclarini alinca tedavi olunca allahin izniyle evladina kavuscaksinHani bazen diyorum ki cocuklarina kötü davranan ailelerin yanina gitceksin bagira bagira cektigin aciyi anlatcaksin haketmiyosun sen bu cocugu diceksin bugun sıra beklerken hamileleri gorunce devamli agladim kapiya çıkıp
bugün benimde aynı canım ya yatıyorum ağrıyor kalkıyorum batıyor hadii hayırlısııHaklisiniz aslinda. Dogal bi hamilelikte bilemiyorsun ne kalite olduguni. Fazla bilgi insani fazla tedirgin ediyor :) doktorum cok iyiler dedi, bende onun tecrübesine güveniyorum. Bugun karnim cok agriyor, batiyor sürekli. Hayirdir insallah.
E EfendimGuzelim test günün 6 sımı canım
Kızlar sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Degerler yerlerde. Doktor tüp bebek dedi ve devlet karsilicakmis
Hani bazen diyorum ki cocuklarina kötü davranan ailelerin yanina gitceksin bagira bagira cektigin aciyi anlatcaksin haketmiyosun sen bu cocugu diceksin bugun sıra beklerken hamileleri gorunce devamli agladim kapiya çıkıp
Senin sonucunu çok merak ediyorum nedense :) yap artık şu testi :) inşaAllah güzel haberler verirsin bende şu gebelik tablosunu yapıcam inşbi kere kesinlikle pozitif ol saglikli sekilde hamileyim ben havasina gir ben gibi bastan umutsuz olma. negatif olursa o zaman üzülürüz bastan yipratmamak lazim kendimizi ben hata ettim bu konuda