Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Aynen canm bende ck ikiz istiyrm gonlmden oyle geciyo ne gre tek 2 blmiyrm ama snde bebeklermi demissin ya sen hangi asamadsn
Canim benim bugün opu oldu 11 yum. Topladı inşallah iki embriyo konulacak oyüzden öyle dedim
Neye gore konuluyo bende istesem koyarlarmiki
Canim bazı doktorlar koyuyor yani doktora kalmış bişey rica et sen bi

Saat 14.00 i bekliyorum zaman geçmiyor 10 gün nasıl geçer bilmiyorum. Allah sabır versin versin bizlere. Durumları çok merak ediyorum kaç tane döllenme oldu diye
bi kere kesinlikle pozitif ol saglikli sekilde hamileyim ben havasina gir ben gibi bastan umutsuz olma. negatif olursa o zaman üzülürüz bastan yipratmamak lazim kendimizi ben hata ettim bu konuda

benim 5. gün embriyosu cnm üstüne 10 gün ekleyince 15 gün olmus oluyo senin kacinci gün embriyosu ki ?

Benimde 5 gün embryosu. Ne bileyim doktor test icin 9. agustos yazdi.

benimde çift embriyo konuldu cnm aslinda ilk denemede yasak ama özelde saglikli 2 embriyon varsa sen de istersen koyuyolar

Bitanesi bile tutsa yeter

Kızlar hastaneye gidiyorum bakalim ne dicek doktor. Coook dua edinnnn

Allah yardimcin olsun, güzel haberlerle dön

Ediyim kuzum ben 2 embriyo istiyrm dym bakalm ne dicek
Canim doktordan doktora degisiyo bide kaliteden tabi benim ilkinde tek kondu 5 AA kaliteydi ilk embriyologum geldi tek koyacagiz falan diye bilgi verdi bnde iki istedigimi soyledim hatta baya israrci oldum oda bni kiramayinca doktora soralim ogle karar verelim dedi sorduk tabi bende bi israr bi israr yok dedi kalite super riske atamam dedi niye ogle dedi anlamadim ama bnim bi akrabam var onun ilk denemesinde doktorlar hic umut yok kaliteler cok dusuk dedi 4 tane koydular bi tanesi tuttu 5 yasinda kizi var simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…