- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Canim benim bugün opu oldu 11 yum. Topladı inşallah iki embriyo konulacak oyüzden öyle dedimAynen canm bende ck ikiz istiyrm gonlmden oyle geciyo ne gre tek 2 blmiyrm ama snde bebeklermi demissin ya sen hangi asamadsn
Canim bazı doktorlar koyuyor yani doktora kalmış bişey rica et sen biNeye gore konuluyo bende istesem koyarlarmiki
Cnm inss bol bol kaliteli embiriyoların olsunSaat 14.00 i bekliyorum zaman geçmiyor 10 gün nasıl geçer bilmiyorum. Allah sabır versin versin bizlere. Durumları çok merak ediyorum kaç tane döllenme oldu diye
Hayırlı olsun cnm tedavin hoşgeldinmerhaba kızlar, ben de 20temmuzda tedaviye başladım, 30unda da opu olacak allahın izniyle. bu akşam çatlatma iğnemi yapacağım.
Ediyim kuzum ben 2 embriyo istiyrm dym bakalm ne dicekCanim benim bugün opu oldu 11 yum. Topladı inşallah iki embriyo konulacak oyüzden öyle dedim
Canim bazı doktorlar koyuyor yani doktora kalmış bişey rica et sen bi
Amin canım insallahCnm inss bol bol kaliteli embiriyoların olsun
benim 5. gün embriyosu cnm üstüne 10 gün ekleyince 15 gün olmus oluyoBende bol bol film izliyorum gözlerim bozulacakbenim doktorum transferden 14 gün sonrasina randevu verdi kan testi icin, 9 gün iyimis :)
benimde çift embriyo konuldu cnm aslinda ilk denemede yasak ama özelde saglikli 2 embriyon varsa sen de istersen koyuyolarNeye gore konuluyo bende istesem koyarlarmiki
devlet yasaklamis ilk denemede ama özelde koyuyorlar yine de bi sekildeBende iki tane embryo koydurdum, türkiyede yasak mi 2 tane ?
bi kere kesinlikle pozitif ol saglikli sekilde hamileyim ben havasina gir ben gibi bastan umutsuz olma. negatif olursa o zaman üzülürüz bastan yipratmamak lazim kendimizi ben hata ettim bu konudaSaat 14.00 i bekliyorum zaman geçmiyor 10 gün nasıl geçer bilmiyorum. Allah sabır versin versin bizlere. Durumları çok merak ediyorum kaç tane döllenme oldu diye
Hangi hastanedesn kuzum ayy bak heycanlaniyrm byle deyncebenimde çift embriyo konuldu cnm aslinda ilk denemede yasak ama özelde saglikli 2 embriyon varsa sen de istersen koyuyolar
Dualarimiz sennle kuzum guzl haberler getir bzeKızlar hastaneye gidiyorum bakalim ne dicek doktor. Coook dua edinnnn
izmir tinaztepe hastanesi cnmHangi hastanedesn kuzum ayy bak heycanlaniyrm byle deynce
Hayirlisi olsn kuzumnerde olursk olalm bebislerimiz bzimle olsn bayramda bende hamileym dwmek istiyorm benmde canm asersin istiyrm bende sisiyim istiyrmizmir tinaztepe hastanesi cnm
benim 5. gün embriyosu cnm üstüne 10 gün ekleyince 15 gün olmus oluyosenin kacinci gün embriyosu ki ?
benimde çift embriyo konuldu cnm aslinda ilk denemede yasak ama özelde saglikli 2 embriyon varsa sen de istersen koyuyolar
Kızlar hastaneye gidiyorum bakalim ne dicek doktor. Coook dua edinnnn
Canim doktordan doktora degisiyo bide kaliteden tabi benim ilkinde tek kondu 5 AA kaliteydi ilk embriyologum geldi tek koyacagiz falan diye bilgi verdi bnde iki istedigimi soyledim hatta baya israrci oldum oda bni kiramayinca doktora soralim ogle karar verelim dedi sorduk tabi bende bi israr bi israr yok dedi kalite super riske atamam dedi niye ogle dedi anlamadim ama bnim bi akrabam var onun ilk denemesinde doktorlar hic umut yok kaliteler cok dusuk dedi 4 tane koydular bi tanesi tuttu 5 yasinda kizi var simdiEdiyim kuzum ben 2 embriyo istiyrm dym bakalm ne dicek