- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
Senin iki oğlun varmış araları ne kadar maşallah 3. de en kısa zamanda gelirRabbim kolaylığını verir canım yaş arası az olunca anneye zor oluyor ama ilerde büyüdüklerinde çok güzel kardeşler açısından :)
Hadi hayırlı haberler inşallah canımBen de haziranda aşılama yaptırcamİlk aşılamam olacak bakalım sonuç ne olur
Canım bende öğretmenim sezaryen Doğum yaptım oğlum 2 yaşında bende 2.yi istiyorum. Eğer Doğum dikişin iyi kaynadıysa doktorunla görüşüp 2.yi düşünebilirsin. Hem ücretsiz izinde 2 sene sonuçta bende oğlumu okul çağına getirmiş 2.çocuğumu 2 yaşına getirmiş olacağım inşallah.Günaydın kızlar bir de size danışayım dedim. Ben öğretmenim oğlumu büyütmek için bu sene ücretsiz izindeyim. Seneye başlıycam. Oğlum bir yaşında bense 37 yaşındayım ve zaman geçiyor hemen bir tane daha olsun tabi rabbim nasip ederse ikisini birden tekrar ücretsiz izne ayrılıp büyüteyim kreş çağına getireyim diyorum. Malum yaştan dolayı da çok beklemek istemiyorum. Bu arada sezaryen doğum yaptım. Sizin fikirlerinizi de alabilir miyim.
Aynı durumdayız inşallah buradan kızlarımıza isim aradığımız gümlerimde görürüz canımcımMerhaba hanımlar bende bu ay denemeye başladım batı bekliyorum. En son 9 mayıstı adet tarihim. Ama pko olduğu için adetlerim çok düzensiz. umarım bebişim tutunmuştur :) yani olmadıysa da haziran temmuz devam
1 senedir deniyoruz ama nasip olmadı. Geçen ay dr gittim folik asit verdi. Benimde 2 oğlum var inşAllah birtane de hayırlısıyla kızım olsun çok isterim :)
Evet yaa bende aynı düşünüyorum 1-2 yaş aralığı olan çocuklar iyi anlaşıyorlar oyun arkadaşı oluyorlar. Küçük olan 3-4 yaşına geldi mi anneyi de çok yormayacak hale geliyorlar.Rabbim kolaylığını verir canım yaş arası az olunca anneye zor oluyor ama ilerde büyüdüklerinde çok güzel kardeşler açısından :)
Senin iki oğlun varmış araları ne kadar maşallah 3. de en kısa zamanda gelir
Muhakkak yumurtlarsın canım yumurtlama olmazsa adet olmazsın çünkü. Ovulasyon testi kullanabilirsin yumurtlama günününtespit etmek için. Hemde hamilelik ihtimalini arttırırsın.Bugün 36 gün sonunda adet oldum bu şekilde arkadaşlar geç olunca yumurtlamamis mi oluyorum cunku diger ay 26 gün sürmüştü bu ay 36 gün sürdü iki adet arası surecim
Aynı durumdayız inşallah buradan kızlarımıza isim aradığımız gümlerimde görürüz canımcım
Güzel isimmiş. Bende oğlumun adı Osman Yağız ona uygun bir şey yada eşimle ikimizin adına uygun birşey de olabilir. Anlamı güzel birşey istiyorum inşallahCanım inşAllah Allah nasip ederde olursa ismini Fatıma Meryem koymak istiyoruz eşimle ortak kararımız :)
Gruptakilerin geneli kız bebeği istiyor hadi bakalım dökülün tüyoları kızlarkız çocuk anneler varsa aramızda neler yapabiliriz söyleyin bakalım.ü
Düşüncelerimiz aynı canım inşallah rabbim gönlümüze göre nasip eder. Doktora gitmedim henüz canım fırsat bulursam gideyimHadi hayırlı haberler inşallah canım
Canım bende öğretmenim sezaryen Doğum yaptım oğlum 2 yaşında bende 2.yi istiyorum. Eğer Doğum dikişin iyi kaynadıysa doktorunla görüşüp 2.yi düşünebilirsin. Hem ücretsiz izinde 2 sene sonuçta bende oğlumu okul çağına getirmiş 2.çocuğumu 2 yaşına getirmiş olacağım inşallah.
Amin canım maşallah sen büyütmüşsün oğlanları. Ben de bi kızım olsun istiyorum inşallah rabbim gönlümüze göre nasip eder. Burda birlikte hamilelik haberi cinsiyet falan konuşuruz belki yakındainşAllah Canım Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin :)
Amin canım maşallah sen büyütmüşsün oğlanları. Ben de bi kızım olsun istiyorum inşallah rabbim gönlümüze göre nasip eder. Burda birlikte hamilelik haberi cinsiyet falan konuşuruz belki yakında
Amin canım atsana testi bi bakalım belki de hamilesin adete kaç gün vardı senin.inşAllah Canım Rabbim bu mübarek gün hürmetine hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı eylesin Amin. Ben bugün yine test yaptım çünkü duramam biliyorum ve yarım saat sonra silik ikinci çizgi çıktı kafam iyice karıştı :SS
Hayırlısı olsun canım ama idrar zamanı, testin zamanı va çok etkili. Naçizane sorarsan fikrimi bat için daha varsa şimdiden ölçme sonra stres yaparsın. Stres hormonu bebiş için zararlı ve engelleyici.Aynen tecrübeliler bize yardımcı olsunlar lütfen :) Buarada dün test yaptım dayanamayıp bata daha var ama silik çizgi çıkmıştı. Bugün bir hevesle daha kırmızı olur diye yaptım tam tersi negatifti hiççç yoktu silik bile .. Neden olur ki böyle
Amin canım atsana testi bi bakalım belki de hamilesin adete kaç gün vardı senin.
Hayırlısı olsun canım ama idrar zamanı, testin zamanı va çok etkili. Naçizane sorarsan fikrimi bat için daha varsa şimdiden ölçme sonra stres yaparsın. Stres hormonu bebiş için zararlı ve engelleyici.
Ben de gördüm ikinci çizgiyi canım yarın sabah ilk idrarla bi daha yap. Koyulaşma varsa gebesindir inşallah