- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
Hoşgeldin canım inşallah istediğimiz gibi olur herşeyMerhabalar canım umarım her şey istediğiniz gibi olur☺ Ben aylardır gebelik için uğraştığım için haziranda da temmuzda da böyle bir planım var. O yüzden şimdi iliştirivereyim bu başlığa kendimi☺☺
Ben tahlil yaptırmadım şu an zayıflama çabasındayım halaBen planlıyorum canım :) Bugun doktora gıttım. Hormonlarıma baktırdım.
estradıol 48, tsh 3.48, lh 6.69, fsh 9.92, prolaktin 18.83. Sonuçların iyi dedi bana. Ultrasyonla baktı temiz dedi.
İlk gebeliğim olcak inşallah. Tavsiyelerın varsa duymak ısterım :)
Yaa öylemi. Buna dikkat edicem.Ben tahlil yaptırmadım şu an zayıflama çabasındayım halaara ara gidiyordum zaten. Bayramda tuttu tuttu tutmazsa 2 hafta kadar daha uzaktayım sonrasında bi doktorumu ziyaret edeceğim. Tavsiye olarak tek söyleyeceğim stres hamileliğe en büyük engel
Canım ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. Ben geç yumurtluyormuşum onu anladım testle. 17 gün yumurtluyorum, senin adet döngün ne zaman?aranızda ovulasyon testi kullanan var mı kızlar? Yani ben kız olsun diye diliyorum bu defa tabini rabbim hayırlısını versin ama gönlümden geçen kızımın olması. Ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum öncesinde nasıl belirlerim yumurtlamayı?
ben tatlım suan kilo veriyorum hazirana kadr bu 10 kilo daha verirsem hamile kalmaam kolaylasacak temmuzda ovu testi yapmaayi dusunuyorum ayrica suan 10 kilo verdim 10nkaldi inşallahSelam kızlardaha önce oğlumu ilk öğrendiğimde buradan çok destek aldım. Şimdi 2.bebeğim için hamile kalmak istiyorum gel gelelim bu süreç için 2 ayım var yani Haziran Temmuz. Siz sormadan söyleyeyim görev yerim ile eşimle birlikte yaşadığımız şehir arası 1700km en doğal korunma yöntemini kullanmak zorundayız maalesef. İlk bebek erkek olunca ikincisi içinde bir kız isteği var ikimizde de haliyle. Aranızda Haziran Temmuz’da hamilelik planlayan isteyen varsa buyurun sohbet edelim.
Ben varim canimSelam kızlardaha önce oğlumu ilk öğrendiğimde buradan çok destek aldım. Şimdi 2.bebeğim için hamile kalmak istiyorum gel gelelim bu süreç için 2 ayım var yani Haziran Temmuz. Siz sormadan söyleyeyim görev yerim ile eşimle birlikte yaşadığımız şehir arası 1700km en doğal korunma yöntemini kullanmak zorundayız maalesef. İlk bebek erkek olunca ikincisi içinde bir kız isteği var ikimizde de haliyle. Aranızda Haziran Temmuz’da hamilelik planlayan isteyen varsa buyurun sohbet edelim.
No stresYaa öylemi. Buna dikkat edicem.
Hiç kullanmadım açıkçası hiç takipte etmedim o sebeple kullanmayı düşünüyorum bu ay.Canım ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. Ben geç yumurtluyormuşum onu anladım testle. 17 gün yumurtluyorum, senin adet döngün ne zaman?
Ben tekndeğilim annem yanımda zaten şu an oğluma da o bakıyor ondan ötürü biraz daha rahatım. Birde biz mecburi olarak ayrı kalıyoruz eşimle ben artık geri dönmek istiyorum şehrime ailemin yanına Doğum izni sebebiyle görev süremi tamamlamış oluyor olucam seneye ondan sonra da 2 yıl ücretsiz izne ayrılmak gibi bir planım var ama hayırlısı bakalım. Bu yaz inşallah nasip olur da hamile kalırım. Çocuğu babasından ayrı büyüttüm artık dayanamıyorum birşey dediğinde iyice psikolojim bozuldu burda.Ben de istiyorum ikinciyi hazirandan itibaren canım. Bir yandan da korkuyorum oğlum küçük daha hemen olursa ikisine birden bakabilir miyim diye.
Hadi inşallahHaziran- Temmuz❤Ben
Benimde bi 10 vermem lazım birde geçen seferki gibi çok kilo almamak için aşırı dikkatli gidicem bu defa hamilelikte. Zayıf hamile olmak istiyorum inşallah. Numarada ilk 4-5 ay zayıflamaya devam edilebilir sağlıklı beslenerek demişti daha önce gittiğim diyetisyenben tatlım suan kilo veriyorum hazirana kadr bu 10 kilo daha verirsem hamile kalmaam kolaylasacak temmuzda ovu testi yapmaayi dusunuyorum ayrica suan 10 kilo verdim 10nkaldi inşallah
Allah kolaylık versin canım ayrı büyütmek zordur tabi. Öğretmen misin ben öğretmenim oğlum bir yaşında bu sene ücretsiz izindeyim seneye başlıycam. Ben de bi tane daha olursa 2 sene ücretsiz izne ayrılıp ikisini birden büyütmek istiyorum ama hiç yardımcım yok. O yüzden korkuyorum biraz.Ben tekndeğilim annem yanımda zaten şu an oğluma da o bakıyor ondan ötürü biraz daha rahatım. Birde biz mecburi olarak ayrı kalıyoruz eşimle ben artık geri dönmek istiyorum şehrime ailemin yanına Doğum izni sebebiyle görev süremi tamamlamış oluyor olucam seneye ondan sonra da 2 yıl ücretsiz izne ayrılmak gibi bir planım var ama hayırlısı bakalım. Bu yaz inşallah nasip olur da hamile kalırım. Çocuğu babasından ayrı büyüttüm artık dayanamıyorum birşey dediğinde iyice psikolojim bozuldu burda.
Senin ilki kaç yaşında?