- 16 Mart 2018
- 452
- 375
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
AminnnHayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
Hepimizde o korku var aslında ama bende şuanda hamilelik olmadığı için yok çünkü anladım ki korkunun ecele faydası yok benim endişelerimin hiç birşeye faydası olmuyor o yüzden sürekli bişey olacak korkusu içinde olmanın yararı değil zararı var, en iyisi kötüyü çağırmamak. Hakkımızda hayırlısı olsun, bol bol dua edelim elimizden başkası gelmez..Bende bu aylarda hamile kalmak isteyenlerdenim.Gel gelelim ki icimdeki korkulari atip hamile kalmaya adim atamiorm.1 yıldan fazla sure once hamileyke 2 aylik bebegimi kurtaj yaptrdim.kalp atislarini duyamadik yawrumun; (Simdi hamile kalirsam yine ole olursa diye korkumdan hep erteliyorum.Varmi bu durumu yasayan ve aşan kızlar?
Hoşgeldin canım kötü düşünme öyle ben de 8 haftalık hamileydim kalp atışı olmayınca kürtaj oldum. Doktor ilk gebeliklerde oluyor demişti. Kürtaj dan 3 ay sonra hamile kaldım kalp atışını duyuncaya kadar korkmuştum ama oğlumu sağlıkla kucağıma aldım. Erteleme bence canım rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBende bu aylarda hamile kalmak isteyenlerdenim.Gel gelelim ki icimdeki korkulari atip hamile kalmaya adim atamiorm.1 yıldan fazla sure once hamileyke 2 aylik bebegimi kurtaj yaptrdim.kalp atislarini duyamadik yawrumun; (Simdi hamile kalirsam yine ole olursa diye korkumdan hep erteliyorum.Varmi bu durumu yasayan ve aşan kızlar?
Amin canim benim insallah ya bende hayirlisi ile saglikli bi hamilelik gecirip bebegimi kucagima alirim.hemen 3-4 aylik olsa dusmese diye dusunuyorum hep.yani hergun insan dusunurmu.Allah icimdeki su vesveseyi alsin insallahHoşgeldin canım kötü düşünme öyle ben de 8 haftalık hamileydim kalp atışı olmayınca kürtaj oldum. Doktor ilk gebeliklerde oluyor demişti. Kürtaj dan 3 ay sonra hamile kaldım kalp atışını duyuncaya kadar korkmuştum ama oğlumu sağlıkla kucağıma aldım. Erteleme bence canım rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayırlısı olsun, vardır zamanı..Merhaba kızlar benim hayaller eve dönüşü beklemedi maalesef umutlanmıştım ama adet oldum.. İnşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla gelir bebişlerimizz
Neden öyle düşünüyorsun ki, herhangi bir problemi olanlar bile tedavi yöntemleriyle anne baba olabiliyorken ümitsiz olmamak lazım, hayırlısıyla olur inşallah Allah bilir zamanını..Merhabalar kizlar,biz de 11 aylik evliyiz ve 2 aydir bebis istiyoruz. Uygulamaya gore 2 haziran yumurtlama tarihimdi ama bayram dolayisiyla degerlendiremedik. Bir de benim icimde sanki benim cocugum olmayacak gibi korkuyorum,oyle dusunen var mi
Canim kaybin icin uzuldum ama hep oyle olacak diye birsey yok. Allahim hayirlisini versin insallah guzel dusun guzel olsun her anin tadini cikar. Risk hep var ama elimizden guzeli dusunmekten baska birsey gelmez. Benim ilk gebeligim dusuk oldu. 2 gebeligimi ise 20. Haftada sonlandirnak durumunda kaldim. Ocak ayinda kaybettim kizimi. Simdi ise yeniden denemelere basladik. Allahim hepiminiz kucagini saglikla mutlulukla doldurnayi nasip etsin insallah.Bende bu aylarda hamile kalmak isteyenlerdenim.Gel gelelim ki icimdeki korkulari atip hamile kalmaya adim atamiorm.1 yıldan fazla sure once hamileyke 2 aylik bebegimi kurtaj yaptrdim.kalp atislarini duyamadik yawrumun; (Simdi hamile kalirsam yine ole olursa diye korkumdan hep erteliyorum.Varmi bu durumu yasayan ve aşan kızlar?
Insallah, kendimde hastanede calisiyorum uzmana gorundum evlendikten sikinti yok dedi,benim gereksiz evhamim isteNeden öyle düşünüyorsun ki, herhangi bir problemi olanlar bile tedavi yöntemleriyle anne baba olabiliyorken ümitsiz olmamak lazım, hayırlısıyla olur inşallah Allah bilir zamanını..
Daha cok yeni evlisin ve yeni denemelere baslamissin hic oyle olumsuz seyler dusunme. Neden olmasinki Rabbim ol der olur. Sen sartlari yerine getir Allahin izniyle bebesinin mujdesini paylasirsin buradan. Hadi olumsuz birsey var diyelim tip okadar gelistiki uygun tedaviyle birsuru evlat sahibi olan var sen yeterki inan ve olumlu dusun canim.Merhabalar kizlar,biz de 11 aylik evliyiz ve 2 aydir bebis istiyoruz. Uygulamaya gore 2 haziran yumurtlama tarihimdi ama bayram dolayisiyla degerlendiremedik. Bir de benim icimde sanki benim cocugum olmayacak gibi korkuyorum,oyle dusunen var mi
Cok tesekkur ederim insallah hepimizin haberini en yakin zamanda alirizDaha cok yeni evlisin ve yeni denemelere baslamissin hic oyle olumsuz seyler dusunme. Neden olmasinki Rabbim ol der olur. Sen sartlari yerine getir Allahin izniyle bebesinin mujdesini paylasirsin buradan. Hadi olumsuz birsey var diyelim tip okadar gelistiki uygun tedaviyle birsuru evlat sahibi olan var sen yeterki inan ve olumlu dusun canim.
Ben geçen yıl almıştım bir kere ama pek beceremedim öncesinde sıvı alımına dikkat etmek gerekiyor çünkü, laboquic ti markası. En uygunu o galiba bi araştırırsınOvulasyon testi kullanan var mi,hangi marka kullandiniz ve nereden aldiniz bu ay alsam mi diye dusunuyorum cunku
Kötü düşünme ki kötüyü çağırma tatlım. Zamanında ablam ameliyat oldu senin bir daha asla çocuğun olmayacak denildi doktorlar tarafından şu an 2 tane kızı var. Ümitsizliğe kapılma lütfen.Merhabalar kizlar,biz de 11 aylik evliyiz ve 2 aydir bebis istiyoruz. Uygulamaya gore 2 haziran yumurtlama tarihimdi ama bayram dolayisiyla degerlendiremedik. Bir de benim icimde sanki benim cocugum olmayacak gibi korkuyorum,oyle dusunen var mi
Ben aldım ilk defa kullanacağım doktorumu tavsiye etmişti ovulasyon testini. laboquick marka araştırmalarıma göre iyisiymiş ne kadar doğru bilmiyorum. İnternetten aldım 50 adet yanında da 5 tane erken gebelik testi mevcut. Regl olmayı bekliyorum kullanmak iÇin.Ovulasyon testi kullanan var mi,hangi marka kullandiniz ve nereden aldiniz bu ay alsam mi diye dusunuyorum cunku
Ben de regl olayim oyle siparis vereyim diye dusundum belki bir umut regl olmamBen aldım ilk defa kullanacağım doktorumu tavsiye etmişti ovulasyon testini. laboquick marka araştırmalarıma göre iyisiymiş ne kadar doğru bilmiyorum. İnternetten aldım 50 adet yanında da 5 tane erken gebelik testi mevcut. Regl olmayı bekliyorum kullanmak iÇin.
Masallah bize de nasip olur insallahKötü düşünme ki kötüyü çağırma tatlım. Zamanında ablam ameliyat oldu senin bir daha asla çocuğun olmayacak denildi doktorlar tarafından şu an 2 tane kızı var. Ümitsizliğe kapılma lütfen.