- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
Ayy resmen iki çizgi hadi hayırlı haberler inşallah
e ovulasyon olmadan deniyorum bakalımBenim bu ay yalan oldu ovulasyona gore pik yapan gunu degerlendirmedik. Kultur turuna ciktik, dun aksam da kadir gecesiydi kaldii temmuza :)
Ay maşallah darısı bizlere olsunBiz de bu ay ikinci kez çalışmalara başladık bakalım önümüzdeki hafta yumurtlama günüm oluyor. Sırf iyi değerlendirelim diye bayrama memlekete gitmedikhepimiz için hayırlısı olsun bakalım bu ay. Bir de ben bu ay soğan kürü deniyorum yakın bir arkadaşım bir yildir deniyordu ol.adi geçtiğimiz ay soğan kürü denedi buay hamile olduğunu öğrendik darısı bizlere insallah
Ben kız annesiyim ama hiç özel birşey yapmadım ki, bir de 6 yıl olmuş hiç hatırlamıyorum :) bol dua edin herşey kısmet, inş kız isteyenlerin olur çünkü gerçekten aşırı tatlı oluyorlar bıcır bıcır, her gün öpüp koklamaktan bıkmıyor insan, erkek de olsa sevilir mutlaka ama nebileyim büyüdükçe güzelleşiyorlar sanki..Gruptakilerin geneli kız bebeği istiyor hadi bakalım dökülün tüyoları kızlarkız çocuk anneler varsa aramızda neler yapabiliriz söyleyin bakalım.ü
Bence güzel düşünmüşsün hem yaştan dolayı daha iyi olur birlikte büyürler, sezaryen konusunda benim doktorum 5-6 ay beklemenin bile yeterli olduğunu söylüyor, bir arkadaşımın bir yaşında bebeği var yine hamile ve doktoru bir sıkıntı olmayacağını söylemiş korkulacak birşey olmuyormuş yani genelde..Günaydın kızlar bir de size danışayım dedim. Ben öğretmenim oğlumu büyütmek için bu sene ücretsiz izindeyim. Seneye başlıycam. Oğlum bir yaşında bense 37 yaşındayım ve zaman geçiyor hemen bir tane daha olsun tabi rabbim nasip ederse ikisini birden tekrar ücretsiz izne ayrılıp büyüteyim kreş çağına getireyim diyorum. Malum yaştan dolayı da çok beklemek istemiyorum. Bu arada sezaryen doğum yaptım. Sizin fikirlerinizi de alabilir miyim.
Aynen annemlerin evi de öyle kalabalık olur, sakin sakin evde dinlene dinlene çalışıyoruz bakalım inşallah bu ay olur bu hafta hicbir günü boş gecirmemeye calisczAy maşallah darısı bizlere olsunBizde annemdeyiz ortalık nasıl kalabalık anlatamam yahu 1 haftam var zaten gidicem geriye niye geliyonuz bırakın ürüycem ben
Ben de gördüm ikinci çizgiyi canım yarın sabah ilk idrarla bi daha yap. Koyulaşma varsa gebesindir inşallah
Ayy resmen iki çizgi hadi hayırlı haberler inşallahKan testi yaptır canım
İnşallah yaz aylarında olur, d vitamini aslında vücuda gerekli bir hormonmuş ve gebelik içinde önemliymiş, malum güneşten alınıyor, hadi hayırlısı..Sene içindeki tüm aylara planlayıp hala beklemede olan bir ben
İnşallah kavuşalım tez zamanda bebişlerimizeİnşallah yaz aylarında olur, d vitamini aslında vücuda gerekli bir hormonmuş ve gebelik içinde önemliymiş, malum güneşten alınıyor, hadi hayırlısı..
AminnnMerhaba bende histereskopi ve laparoskopi ameliyat sonrası gebelik bekleyenlerdenim Ağustos'a kadar süre verdi doktorumuz inşallah Başka birşeye gerek kalmadan olur :) Allah bekleyen isteyen hepinize yanınızda bana da hayırlı sağlıklı bebeler versin inşallah:)
Bende bu aylarda hamile kalmak isteyenlerdenim.Gel gelelim ki icimdeki korkulari atip hamile kalmaya adim atamiorm.1 yıldan fazla sure once hamileyke 2 aylik bebegimi kurtaj yaptrdim.kalp atislarini duyamadik yawrumun; (Simdi hamile kalirsam yine ole olursa diye korkumdan hep erteliyorum.Varmi bu durumu yasayan ve aşan kızlar?Selam kızlardaha önce oğlumu ilk öğrendiğimde buradan çok destek aldım. Şimdi 2.bebeğim için hamile kalmak istiyorum gel gelelim bu süreç için 2 ayım var yani Haziran Temmuz. Siz sormadan söyleyeyim görev yerim ile eşimle birlikte yaşadığımız şehir arası 1700km en doğal korunma yöntemini kullanmak zorundayız maalesef. İlk bebek erkek olunca ikincisi içinde bir kız isteği var ikimizde de haliyle. Aranızda Haziran Temmuz’da hamilelik planlayan isteyen varsa buyurun sohbet edelim.