Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz’da hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gören de hiç hamıle olmadım sanar daha 4 ay önce hamıleydım ama yasadıığım bütün belırtılerı unuttum neyse 12 gun daha oranı buramı inceler dururum artık 😁
Ben şimdi adete bir hafta kala öğrenenleri okuyorum baya kişi var yarın başlarım testlere zaten bu ay da olmaz sa vazgeçiyorum ben 😭

Ben şimdi adete bir hafta kala öğrenenleri okuyorum baya kişi var yarın başlarım testlere zaten bu ay da olmaz sa vazgeçiyorum ben 😭
İnanır misin bende artık doktora git onu yap bunu yap cok sıkıldım bu ay da olmazsa gıdıp hormon testi vercem 3 ay önce düşük yasadım ya belkı cok üzüldüm stres yaptım diye hormonlar bozulmuştur sadece onun için gideceğim bır de eşimin sperm degerlerı biraz düşüktü tedavı olmuştu öyle hamıle kalmıştım bir de eşim gider kontrole sonra da akışına bırak an cok yoruldum ugrasmaktan 😔

Cok sevgili hamisler ve biricik hamis adaylari :anneadayı: Adetime 5 gün var öylesine test yaptim silik cizgi aninda cikti hic beklemeden gozuktu. Seviniyorum ama korkuyorumda yanilma paylari var sonucta:KK16:

Gecen ay silik cizgi 4 5 saat sonra cikardi oncesinde hic bir sey olmazdi bu hemen cikinca bi sevindirik oldum. Genede umitlenmek istemiyorum korkuyorum adet gunumu bekliycem ama bi testime baka bilirmisiniz acep?
2288898

Cok sevgili hamisler ve biricik hamis adaylari :anneadayı: Adetime 5 gün var öylesine test yaptim silik cizgi aninda cikti hic beklemeden gozuktu. Seviniyorum ama korkuyorumda yanilma paylari var sonucta:KK16:

Gecen ay silik cizgi 4 5 saat sonra cikardi oncesinde hic bir sey olmazdi bu hemen cikinca bi sevindirik oldum. Genede umitlenmek istemiyorum korkuyorum adet gunumu bekliycem ama bi testime baka bilirmisiniz acep?Eki Görüntüle 2288898

Gecen ay silik cizgi 4 5 saat sonra cikardi oncesinde hic bir sey olmazdi bu hemen cikinca bi sevindirik oldum. Genede umitlenmek istemiyorum korkuyorum adet gunumu bekliycem ama bi testime baka bilirmisiniz acep?Eki Görüntüle 2288898
Gözün aydın canım bence hamilesin sat kaç? Bende bugün yaptım 3 gün gecikmişti

Benimde 5 gün önce ettm test böleydi hatta daha silik adet gnüm böleydi gözün aydın canm 👍👍

Benimde 5 gün önce ettm test böleydi hatta daha silik adet gnüm böleydi gözün aydın canm 👍👍
Çok sağolun tesekkur ederim cok korkuyorum test yanilir diye. Aslinda bu ay yapmiycaktim ama iste bi suphe girdi. Bakalim gecikmeyi bekliycem Allahim insallah yanilmamistir test :KK49:

Gözün aydın canım bence hamilesin sat kaç? Bende bugün yaptım 3 gün gecikmişti
Cok sagol canim benim.Gecen ay 25'i sondu canim tahmini 5-6 bilemedin 7 gun var baslangicina suan heycanlandim insallah hevesim bosa cikmaz.:dua::dua::dua:
Yani 2 3 saat sonra ciksa supheye dusucem ama hemen belirdi o yuzden sizlere sordum hemen :) hatta acaba klimanin onunde yaptim etkiledimi noldu dedim suan cok sacma seyler dusunuyorum :KK76:

Cok sagol canim benim.Gecen ay 25'i sondu canim tahmini 5-6 bilemedin 7 gun var baslangicina suan heycanlandim insallah hevesim bosa cikmaz.:dua::dua::dua:
Yani 2 3 saat sonra ciksa supheye dusucem ama hemen belirdi o yuzden sizlere sordum hemen :) hatta acaba klimanin onunde yaptim etkiledimi noldu dedim suan cok sacma seyler dusunuyorum :KK76:
Canım yinede umutlandirmak istemem ama hamissin bence 😊🤭
7 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz
Mesela sende sık sık idrara çıkma var mi bende var
2288915

Canım yinede umutlandirmak istemem ama hamissin bence 😊🤭
7 gün sonra güzel haberlerini bekliyoruz
Mesela sende sık sık idrara çıkma var mi bende varEki Görüntüle 2288915
Ay maşallah senin ki kipkirmizi inşallah sağlikla kucağina almak nasip olur canim 🙏
Evet idrara cikma var bende en belirgini cok fazla uyuyorum asiri uyku halindeyim agzimda bazen kuruluklar oluyor suan en belirgin hissettiklerim bu.
Gecen ay kendimi cok dinledim bu ay fazla onemsemedim belirtileri ama insan ister istemez bakiyor iste 😁

Ay maşallah senin ki kipkirmizi inşallah sağlikla kucağina almak nasip olur canim 🙏
Evet idrara cikma var bende en belirgini cok fazla uyuyorum asiri uyku halindeyim agzimda bazen kuruluklar oluyor suan en belirgin hissettiklerim bu.
Gecen ay kendimi cok dinledim bu ay fazla onemsemedim belirtileri ama insan ister istemez bakiyor iste 😁
Amin canım amin. Bende acıkıyorum hep🤭🤭

X