Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz’da hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz de bu ay ikinci kez çalışmalara başladık bakalım önümüzdeki hafta yumurtlama günüm oluyor. Sırf iyi değerlendirelim diye bayrama memlekete gitmedik :KK45:hepimiz için hayırlısı olsun bakalım bu ay. Bir de ben bu ay soğan kürü deniyorum yakın bir arkadaşım bir yildir deniyordu ol.adi geçtiğimiz ay soğan kürü denedi buay hamile olduğunu öğrendik :KK68: darısı bizlere insallah

Biz de bu ay ikinci kez çalışmalara başladık bakalım önümüzdeki hafta yumurtlama günüm oluyor. Sırf iyi değerlendirelim diye bayrama memlekete gitmedik :KK45:hepimiz için hayırlısı olsun bakalım bu ay. Bir de ben bu ay soğan kürü deniyorum yakın bir arkadaşım bir yildir deniyordu ol.adi geçtiğimiz ay soğan kürü denedi buay hamile olduğunu öğrendik :KK68: darısı bizlere insallah
Ay maşallah darısı bizlere olsun 🙏🏻 Bizde annemdeyiz ortalık nasıl kalabalık anlatamam 😂 yahu 1 haftam var zaten gidicem geriye niye geliyonuz bırakın ürüycem ben 😂

Meraba bayanlar, ben de 2. Çocuk isteyenlerdenim ve ben de öğretmenim :) Kızım 5 yaşında geçen yıl hamileydim ama bebeğimi kaybettim o da kızdı o yüzden erkek istiyorum diyemiyorum iki kız annesi olmaya hazırlamıştım kendimi hiçfark etmez kız erkek sağlıklı olsun, folik asite yeni başladım 1 temmuz yumurtlama günüm artık ne zaman olur hayırlısı..

Gruptakilerin geneli kız bebeği istiyor hadi bakalım dökülün tüyoları kızlar 😊 kız çocuk anneler varsa aramızda neler yapabiliriz söyleyin bakalım.ü
Ben kız annesiyim ama hiç özel birşey yapmadım ki, bir de 6 yıl olmuş hiç hatırlamıyorum :) bol dua edin herşey kısmet, inş kız isteyenlerin olur çünkü gerçekten aşırı tatlı oluyorlar bıcır bıcır, her gün öpüp koklamaktan bıkmıyor insan, erkek de olsa sevilir mutlaka ama nebileyim büyüdükçe güzelleşiyorlar sanki..

Günaydın kızlar bir de size danışayım dedim. Ben öğretmenim oğlumu büyütmek için bu sene ücretsiz izindeyim. Seneye başlıycam. Oğlum bir yaşında bense 37 yaşındayım ve zaman geçiyor hemen bir tane daha olsun tabi rabbim nasip ederse ikisini birden tekrar ücretsiz izne ayrılıp büyüteyim kreş çağına getireyim diyorum. Malum yaştan dolayı da çok beklemek istemiyorum. Bu arada sezaryen doğum yaptım. Sizin fikirlerinizi de alabilir miyim.
Bence güzel düşünmüşsün hem yaştan dolayı daha iyi olur birlikte büyürler, sezaryen konusunda benim doktorum 5-6 ay beklemenin bile yeterli olduğunu söylüyor, bir arkadaşımın bir yaşında bebeği var yine hamile ve doktoru bir sıkıntı olmayacağını söylemiş korkulacak birşey olmuyormuş yani genelde..

Merhabalar bende 1 yıldır bebek istiyorum ve ıkı aydır ovulasyon testi yapıyorum 31 mayısta cift cızgıyi gordum 31 mayıs 1. 2 3 haziran degerlendırdik insallah bu sefer olur.. Ayrıca 1 aydır da aspir yagı keten tohumu yagı hayıt suyu ıcıyorum..kullananlar kısa surede olumlu sonuc almıslar. Haziran uğur getirir umarım 🙏🏻

Ay maşallah darısı bizlere olsun 🙏🏻 Bizde annemdeyiz ortalık nasıl kalabalık anlatamam 😂 yahu 1 haftam var zaten gidicem geriye niye geliyonuz bırakın ürüycem ben 😂
Aynen annemlerin evi de öyle kalabalık olur, sakin sakin evde dinlene dinlene çalışıyoruz bakalım inşallah bu ay olur bu hafta hicbir günü boş gecirmemeye caliscz :confused: :KK8::rolleyes:

Merhaba bende histereskopi ve laparoskopi ameliyat sonrası gebelik bekleyenlerdenim Ağustos'a kadar süre verdi doktorumuz inşallah Başka birşeye gerek kalmadan olur :) Allah bekleyen isteyen hepinize yanınızda bana da hayırlı sağlıklı bebeler versin inşallah:)
Aminnn 🙏🏻 Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım

Selam kızlar 😊 daha önce oğlumu ilk öğrendiğimde buradan çok destek aldım. Şimdi 2.bebeğim için hamile kalmak istiyorum gel gelelim bu süreç için 2 ayım var yani Haziran Temmuz. Siz sormadan söyleyeyim görev yerim ile eşimle birlikte yaşadığımız şehir arası 1700km 😊 en doğal korunma yöntemini kullanmak zorundayız maalesef. İlk bebek erkek olunca ikincisi içinde bir kız isteği var ikimizde de haliyle. Aranızda Haziran Temmuz’da hamilelik planlayan isteyen varsa buyurun sohbet edelim.
Bende bu aylarda hamile kalmak isteyenlerdenim.Gel gelelim ki icimdeki korkulari atip hamile kalmaya adim atamiorm.1 yıldan fazla sure once hamileyke 2 aylik bebegimi kurtaj yaptrdim.kalp atislarini duyamadik yawrumun; (Simdi hamile kalirsam yine ole olursa diye korkumdan hep erteliyorum.Varmi bu durumu yasayan ve aşan kızlar?

X