Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz’da hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her şeyin hayırlısı ama ben de olursa kızım olsun istiyorum. Kendime arkadaş istiyorum :)
Her anne bir kızı olsun ister. Rabbim dünya güzeli bir erkek nasip etti şimdi kızımız olsun istiyorum. Herşeyin hayırlısı elbet ama yapabileceğim birşey varsa yapmak istiyorum açıkçası umarım gönlümüzden geçen yanımızda yer alır

Merhabaalar Bende 2 senedir çocuk istiyorum ne yazıkki henüz mutlu haberi alamadım oldukça yorgunum tabii
Eşim ve bende sıkıntı yok en iyi doktorlara gittik hiç bir sıkıntınız yok denildi .
İlk defa bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım bugun 10. Günüm bekliyorum İnsallah hepimiz hamile kalırız diyorum hepimize başarılar diliyorum

Bende 6 ay denedim olmadı. Ascus var bende. Onun için iki ay ara vermek zorunda kaldık ilaç kulandım. İnşallah temmuzda deneyeceğiz. Ama burdaki 1-2 kişi dışında herkese ikinci bebek için burada. Biraz hüzünlenmedim değil. Çok şanslısınız gerçekten. Allah evlatlarınızı size bağışlasın. Bizlerde inşallah tadabiliriz bu duyguyu

Bende bende yazmaktan alikoyamadim kendimi. Bir kez hamile kaldım kürtajlà sonuçlandı kucağıma alamadım bu ayda olmadı sanırım adet belirtileri başladı sanki. Haziran temmuzda herkes Hamis olur ınsalah :)

İnşallah canım inşallah
Bende bende yazmaktan alikoyamadim kendimi. Bir kez hamile kaldım kürtajlà sonuçlandı kucağıma alamadım bu ayda olmadı sanırım adet belirtileri başladı sanki. Haziran temmuzda herkes Hamis olur ınsalah :)
Herşeyin hayırlısı olsun canım çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla bir evlat bahşeder en kısa zamanda inşallah
Rabbim anne olmayı isteyen herkese nasip etsin inşallah canım. Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah

Günaydın kızlar bir de size danışayım dedim. Ben öğretmenim oğlumu büyütmek için bu sene ücretsiz izindeyim. Seneye başlıycam. Oğlum bir yaşında bense 37 yaşındayım ve zaman geçiyor hemen bir tane daha olsun tabi rabbim nasip ederse ikisini birden tekrar ücretsiz izne ayrılıp büyüteyim kreş çağına getireyim diyorum. Malum yaştan dolayı da çok beklemek istemiyorum. Bu arada sezaryen doğum yaptım. Sizin fikirlerinizi de alabilir miyim.

Amiiin çoook amin

İkinciyi kesin istiyorsan hiç vakit kaybetmeden yapın bence,arka arkaya arkadaş gibi büyürler

Merhaba hanımlar bende bu ay denemeye başladım batı bekliyorum. En son 9 mayıstı adet tarihim. Ama pko olduğu için adetlerim çok düzensiz. umarım bebişim tutunmuştur :) yani olmadıysa da haziran temmuz devam

1 senedir deniyoruz ama nasip olmadı. Geçen ay dr gittim folik asit verdi. Benimde 2 oğlum var inşAllah birtane de hayırlısıyla kızım olsun çok isterim :)

Bugün 36 gün sonunda adet oldum bu şekilde arkadaşlar geç olunca yumurtlamamis mi oluyorum cunku diger ay 26 gün sürmüştü bu ay 36 gün sürdü iki adet arası surecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…