• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Nasıl hamile kalabilirim? 😍Başarılı yöntemleriniz varsa lütfen yardım 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben hacamat+sülük yaptırdım 2.ayda hamile kaldım kimyasalla sonuçlandı diğer ay yani şu an tekrar hamile kaldım, ben bunları düzenli yaptıran biriyim zaten ağrılarım için ama faydası olduğunu düşüyorum kuyruk sokumuna özellikle
Ayy ben de iki ay önce hacamat yaptırdım. Ama ilk ay olmadı inşallah bu ay olur 🥺🥺 çatlamadan itibaren bir seyler hissetmiş miydiniz

Amin inşallah 🤲🏻 hemen hemen böyle yapmaya çalıştım. Kimseyle kıyaslamayın kendinizi herkesin yolu farklı. Rahim filmi çektirmeydiyseniz çektirebilirdiniz tüpleriniz açık mı kontrol edersiniz
Tabii ki herkesin sağlık durumu, yaşantısı, her şeyi farklı. Ben her şeyi denemeye karar verdim. Olursa olur, olmazsa olmaz. Allahtan hayırlısını diliyorum 🥰🤲 Rahim filmi çektirdim Kasım ayında. Yarım rahimli (Unicorn uterus), tek tüplü çıktım. Sağ taraf var, solda rahim ve tüp yok. Varolan tüpüm açık. 2 kere ilaç gönderdiler ☺️

Tabii ki herkesin sağlık durumu, yaşantısı, her şeyi farklı. Ben her şeyi denemeye karar verdim. Olursa olur, olmazsa olmaz. Allahtan hayırlısını diliyorum 🥰🤲 Rahim filmi çektirdim Kasım ayında. Yarım rahimli (Unicorn uterus), tek tüplü çıktım. Sağ taraf var, solda rahim ve tüp yok. Varolan tüpüm açık. 2 kere ilaç gönderdiler ☺️
İyi bir tüpünü açıksa elbet olacaktır. Siz dediğim yöntemi 2 ay deneyin tutar bence 😇 yumurtlama döneminde bol havuç yiyin yumurtlama döneminden sonra regliye kadar avokado yiyin

Ayy ben de iki ay önce hacamat yaptırdım. Ama ilk ay olmadı inşallah bu ay olur 🥺🥺 çatlamadan itibaren bir seyler hissetmiş miydiniz
düzenli yaptırmak önemli bence özellikle sülük. Bende özellikle bel ağrısı oluyor malesef regl olacağım zamanda bel ağrısından anlardım

İyi bir tüpünü açıksa elbet olacaktır. Siz dediğim yöntemi 2 ay deneyin tutar bence 😇 yumurtlama döneminde bol havuç yiyin yumurtlama döneminden sonra regliye kadar avokado yiyin
Söylediklerinizi yapacağım 🥰 çok çok teşekkür ederim. Hamile kalırsam buraya yazacağım 🥰 Teşekkürler Kadınlar Kulübü 🥰 Burdaki kız kardeşlerin desteği çok başka 💕

Söylediklerinizi yapacağım 🥰 çok çok teşekkür ederim. Hamile kalırsam buraya yazacağım 🥰 Teşekkürler Kadınlar Kulübü 🥰 Burdaki kız kardeşlerin desteği çok başka 💕
İnşallah güzel haberlerini alırız 🤲🏻🌺

Merhaba ovülasyon testinde pik günü ve bi önceki gün önemli. Ben de d vitamin eksikliği vardi baya, onu kullanmaya başladım düzenli bir de folik asit gebelikten 1 ay önce başladım
Bende pik ve pikten önceki günü değerlendirdim çoğu kişi çatlamayı da değerlendirmeliydin dedi moralim bozuldu 😕

Back
X