-
- Konu Sahibi Fitbirbusra
Öğretmenim hemde sözleşmeliyim bu sene nasipse kadroda gelecek eş durumundan dönme durumu olur mu bilmiyorum ama en azından 2.dönem komple dönmek istiyorum artık canım.Allah kolaylık versin canım ayrı büyütmek zordur tabi. Öğretmen misin ben öğretmenim oğlum bir yaşında bu sene ücretsiz izindeyim seneye başlıycam. Ben de bi tane daha olursa 2 sene ücretsiz izne ayrılıp ikisini birden büyütmek istiyorum ama hiç yardımcım yok. O yüzden korkuyorum biraz.
İlk etapta atlayıp zorlamaktan kaçınır ağır aktiviteden kaçarsan çok iskonto yaşamazsın canım. Öğretmenler için en iyi hamile kalma ayları Haziran TemmuzBen de Temmuz’da planlıyorum ilk gebelik olacak inşallahöğretmenim bu arada. Temmuz başı yumurtlama günlerim kızlar bir de o tarihte tatile gitmeyi düşünüyoruz yeni evli sayılırız 15-20 günlük bir tur sizce hamile kalırsam riskleri olur mu yoksa Temmuz sonu Ağustos’a mı ertelesem hamilelik fikrini
Ne yasağı canım?Ben varim canimtemmuzda yasak bitiyor Allah nasip.ederse temmuzda dusunuyorum
Hepimize en güzel günler inşallahben de ben de. ama ya nasip tabi :)
Terminasyon yani sonlandirma olmustu canim 3 ay yasak vermisti doktorNe yasağı canım?
Ay hadi çok güzel haberlerle koca göbüşlü anneler olarak doluşalım buralaraTerminasyon yani sonlandirma olmustu canim 3 ay yasak vermisti doktor
Hayırlısıyla güzel haberler hemencecik gelsin inşallah canımMrb arkadslar bende 32 yaşındayım ağustosta çalışmalara basliyoruz☺benimde ilk olacak zira yeni evliyim☺
Çok teşekkür ederim ben acayip tedirginlik biraz kilo problemim var 15 20 kilo civarı vermem lazım birde polikistik over oldgumu da öğrendim o yüzden elimi çabuk tutmaya cslisiyorum☺Hayırlısıyla güzel haberler hemencecik gelsin inşallah canım
Insallah insallah canim bide benim yarim kaldi ya daha cok heves var icimdeAy hadi çok güzel haberlerle koca göbüşlü anneler olarak doluşalım buralara
Çocuk iyidir çocuk candırÇok teşekkür ederim ben acayip tedirginlik biraz kilo problemim var 15 20 kilo civarı vermem lazım birde polikistik over oldgumu da öğrendim o yüzden elimi çabuk tutmaya cslisiyorum☺
Hepsini gerçekleştirir hatta fazlasınınyaparsın umarım bu defa canım.Insallah insallah canim bide benim yarim kaldi ya daha cok heves var icimde
Insallah canm cumle isteyen hrkeseHepsini gerçekleştirir hatta fazlasınınyaparsın umarım bu defa canım.
Allah gönlünden geçeni nasip etsin canımÖğretmenim hemde sözleşmeliyim bu sene nasipse kadroda gelecek eş durumundan dönme durumu olur mu bilmiyorum ama en azından 2.dönem komple dönmek istiyorum artık canım.
Benim de dünyalar tatlısı bir oğlum var. Ben de rabbim nasip ederse kız istiyorum. Seni takipteyim canım bakalım senin tutacak mı?3 yasini 3 ay gecmis bir oglum var benimde bu ay bende basladim kiz geciyor gonlum hayirlisi bakalim kiz bebek icin ovulasyon testi kullandim bu ay ona gore hareket ettim nasip bakalim ne olucak
En çok senin sonucu bekliyorum o zaman ben3 yasini 3 ay gecmis bir oglum var benimde bu ay bende basladim kiz geciyor gonlum hayirlisi bakalim kiz bebek icin ovulasyon testi kullandim bu ay ona gore hareket ettim nasip bakalim ne olucak