Valla ne yalan soylym ben de ilk başta düşünmedim değil kesin para için bekletirler diyeYaa bende herkese yapıyorlar diye biliyordum canım .İyiymiş o zaman .Eşim sırf para alacaklar için erteliyorlar diyordaİkna etmek zor oldu bahceciye .
Kişiye göre yapması iyi birşey canım .Bunları bilmem iyi oldu benimdeValla ne yalan soylym ben de ilk başta düşünmedim değil kesin para için bekletirler diyeama doktorla konuşunca sanki öyle değilmiş gibi geldi
Çok iyi toplanmış keşke Bnm de o kdr olaydi17 yumurta toplandı 6 si dollendi 2 tanesi 5.güne geldi ve doldurulmuştu. Şimdi 1 tanesi transfer edildi.
Bekleyince ekstra ne masrafı çıkıyor?Valla ne yalan soylym ben de ilk başta düşünmedim değil kesin para için bekletirler diyeama doktorla konuşunca sanki öyle değilmiş gibi geldi
ay hayırlısıyla tutsun kucağımıza alalım da nasıl transfer olup tutarsa tutsunNasip birazda ben Daha önce dondurulmuş emriye transferi yapıldı tutmadı normal sıfırdan başladık tuttu tabi daha sonra kimyasal gebelik olduğunu öğrendik bilmiyorum hangisi hayırlısı olur inşallah doktoruma bırakıyorum yaşayıp göreceğiz
Açıkçası bilgilendirme yapıyorlar en başında ekstra masraf çıkabilir diye bende ne gibi dediğimde işte doktor o ay transfer yapmayabilir durumunuza göre ve dondurduklari için bekletiyorlar falan ya özel solisyon falan kullanılıyor dedi öle şeyler dediBekleyince ekstra ne masrafı çıkıyor?
Inşallah canım sessizce o günü bekliormNormalde çıkıyor ama bazen gebelik testi nde de sorun olabilir bazen geçte çıkabiliyor zaten birkaç gün kalmış biraz daha sabret inşallah olumlu sonuçlar alırsınız
Güzel yumurta toplamış darısı transfere inşallah Hangi ilaçları verdi doktor sizeSaat 9 daa 7 tane yumurta toplandı 3 tane büyük varmış içerde onu cok uğraştım ama alamadım dedi sanırım içi boştu onlrn dedi.pazrtesi tarnsfer yapicam dedi yarın yumurta hakkında bilgi vericem dedi. Bnde sordm dondurulmuş mu transfer etsek yoksa taze mi diye oda dedi rahiminin durumu iyi kaldırır taze 5.gün embriyosunu etcm dedi baklm.girdik bekleme sürecine insalah olurdua edin ne olur birsürü ilaç verdi yarın basla kullanmaya dedi
Bize o şekilde bilgilendirme yapmadılar ve o 1 aylık dondurma süreci içinde ücret ödemeyeceğimizi söylediler. O yüzden sormak istedim. TeşekkürlerAçıkçası bilgilendirme yapıyorlar en başında ekstra masraf çıkabilir diye bende ne gibi dediğimde işte doktor o ay transfer yapmayabilir durumunuza göre ve dondurduklari için bekletiyorlar falan ya özel solisyon falan kullanılıyor dedi öle şeyler dedi
Siz de mi diyarbakir bahceciye gidiyorsunuz bana da ilginç geldi hatta bence ödediğimiz paranın içinde olması gerekir dedim ama gittiğimde yine sorarım açıkçası o aşamaya gelmedigim için o tarafı ile şuan ilgilenmedim adım adım gidiyorum ilk deneyim oldugu için süreç içinde öğreniyorumBize o şekilde bilgilendirme yapmadılar ve o 1 aylık dondurma süreci içinde ücret ödemeyeceğimizi söylediler. O yüzden sormak istedim. Teşekkürler
Amin cnm. Rapor çıkartmadım o yüzden bakılmadı galiba. rahim filmim var 2 kere de histereskopi yapıldı polip ve perde temizlendi. Yumurta rezervin iyi görünüyor dedi hangi doktora gittiysem.aaa bazı testler şart diye biliyorum ben
en azından moral yüksek kalmış ne güzel
inşallah tutar canım
Ben İstanbul’da Memoriala gidiyorum. Bende senin gibiyim ilk tedavim olacak.Siz de mi diyarbakir bahceciye gidiyorsunuz bana da ilginç geldi hatta bence ödediğimiz paranın içinde olması gerekir dedim ama gittiğimde yine sorarım açıkçası o aşamaya gelmedigim için o tarafı ile şuan ilgilenmedim adım adım gidiyorum ilk deneyim oldugu için süreç içinde öğreniyorum
İnşallah güzel sonuçlar alırızBen İstanbul’da Memoriala gidiyorum. Bende senin gibiyim ilk tedavim olacak.
kötü değil önemli olan sayı değil yumurtanın kalitesi..Inslahh çok kötü değil demi 7 yumurta
doktor dondurup mu dinlendirip mi diğer aya mı transfer yapalım manasında diyor canımDün doktora gittim perşembeye kadar gonal f devam aynı ölçüde dedi 375 perşembe günü gidicem bakalım ne dicek vitamine e devam Dr donduralım diyo ama ben pek istemiyorum herşey yolunda aksi bir durum yoksa dondurulmayı istemiyorum ama bakalım neler olucak
yumurtalarda büyüme olmadığında başka iğnede vererek desteklyor baktı o yetiyor öyle devam eder canım
hayırlı olsun canım..Merhaba ☺ Ben yeni katıldım aranıza. Öncelikle hepimiz inşallah bir an önce sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz. Tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz. Merkez araştırıyoruz. Kayseri de olan yada daha önce burda yaptırmış olan bir tanıdığınız var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim
evet raporu çıkarınca belli süresi var canımraporu çıkarttıktan sonra belli bir süre içinde kullanmalısın diyorlar doğrumu
Cnm 17 toplandı ama 6 si döllenince yüreğime iniyordu. Sonra dedim tek sağlıklı embriyo yeterli dedim Allahim sagliklisini hayirlisini ver. O yuzden hic takilma oyle şeylere. Dua et döllensinler ve 5.güne sağlıkla gelsinler.Çok iyi toplanmış keşke Bnm de o kdr olaydi3 büyük içerde kaldı çok zorladm ama alamadım o 3 tanesini dedi doktor
taze transfr mi dondurulmuş mu?Merhaba arkadaşlar bugün transferimde 8.günümdeyim dayanamayıp evde test yaptım koca bi negatif. Olsaydı çıkması gerekmesmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?