• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

ay pek heycanlıııı rabiim nasip etsin inşallah kuzum sana :KK200: :emir_bebek: :KK200: :nazar:
evet heyecanlı zamanlar benim için de hepimiz için de...
tüm arkadaşlarımızdan olumlu haberler bekliyorum RABBİM hayırlı sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin canım
amin...
:anneadayı: :KK200::emir_bebek:bebeklerimizin isimlerini bebeklerimize yaptığımız hazırlıkları da konuşmak nasp eder inşallah amin

Merhaba arkadaşlar...
8 yıllık evliyim yaklaşık hiç hamile kalmadım..
4 kez klomen tedavisi rahim filmi histeroskopi 2 aşılamam 1 tüp bebek tedavim var yaş 35 ..
birbirimize destek olalım şuan doğum kontrol hapı ve vitamin kullanıyorum..
Ondokuz mayıs ünv sinde Davut güvenin hastasıyım..
Burada inşallah hamişlik haberlerimizi de duyurur doğum heyecanlarımızı da paylaşırız inşallah amin..

sizin doktorlarınız nasıl ilerliyor paylaşalım bilgilerimizi..
Merhaba ben de varım transferimiz gerçekleşti pazartesi günü beklemedeyim hayırlısı inşallah hepimiz için

evet heyecanlı zamanlar benim için de hepimiz için de...
tüm arkadaşlarımızdan olumlu haberler bekliyorum RABBİM hayırlı sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşmamızı nasip etsin canım
amin...
:anneadayı: :KK200::emir_bebek:bebeklerimizin isimlerini bebeklerimize yaptığımız hazırlıkları da konuşmak nasp eder inşallah amin

yaaa ne güzel konustun yüzümde gülümsemeler oluştu :)

ben de samsun ünv hastanesinde tedavi görüyorum doktorumdan memnunum daha büyük şehirlere göre tabi kalabalık ama sıkacak bir kalabalıklık değil..
tüp bebek için rapor çıkarmaya 3 seneyi doldurmanızı isteyeceklerdir sadece çok özel durumlarda doktorlar rapor çıkarmaya izin veriyorlar sanırım
İnşallah tedavin başarılı sonuçlanır canım. Bizde araştıralım bakalım belki şartları sağlayabiliriz yada özelde uygun bir yer buluruz

Merhaba ben de varım transferimiz gerçekleşti pazartesi günü beklemedeyim hayırlısı inşallah hepimiz için
hayırlı olsun inşallah bebeğiniz tutunmuştur size...
ilk tüp bebek mi sizin ?
test günü olarak size ne zamanı dedi doktorunuz..?
hayırlısıyla sağlıcakla evlatlarımıza kavuşacağız inşallah amin bir hamiş haberi alalım da morallerimiz tavan yapsın inşallah

yaaa ne güzel konustun yüzümde gülümsemeler oluştu :)
:D gerçekten en bekledipim anım bebeğime alacağım takımı ayakkabısı beşiği..vs..
örgü bilmiyorum ama örgü bilenlere yapın bebeğime örgü diyeceğim akrabalara grçi diyemem ama aman olsun bir tane yelek bir süveter yeter :D
benim kızımın da ismi hazır oğlumun da :D:D:D
eşim kız ismi olarak ecrin istiyor ben şifa kızımıza ecrin şifa koyacağız nasipse
ben rüyamda 2 kez ibrahim ismi gördüm oğlum olmuş yanına emre istiyordum ama geçen gün eşim rüyasında oğlumuz olmuş ismini ahmet koyarken koymuş ezan okuyup...o nedenle nasipse ibrahim ahmed koyacağız oğlumuza inşallah hayır ile sağlıcakla amin...
olumlu düşünelim bizim yaklaşık 8 yıllık özlemimiz var sizlerin de kim bilir ne kadar bu beklemeinin azı çoğu da hem can yakıcı ALLAH sevinç gözyaşlarını dökelim inşallah kucağımızda da görelim bebeğimizi inşallah amin

Arkadaşlar transferden sonra sürekli yatıyor musunuz benim doktorum yat dedi ama
ilk 3 gün yat dinlen ama ara ara evin içinde yavaşça dolan sonrasında kan dolasımı olsun sonra yine uzan ağır iş yapma uzanma yere eğilme o hareketlere dikkat et

Valla bende bahçeci veya memorial düşünüyordum ama ali osman koyuncuoğlu genelde çift transfer yapıyormuş kuzenime öyle yaptı ve ikizleri var o yüzden onu tercih edicem yaşım 33 2. Denemem olucak şansım daha yüksek olsun 🤭
İnşAllah gönlündeki olsun canım 😘

Back