erkek infertilitesi canım..hadi ya kötüymüş ne sorunu varki sizde kriterler uymuyor ?
bazı problemlerde evlilik yılına bakmıyorlar ben rapor çıkardığımda 2 yıllık evli bile değildik. tabi değerler önemli olsun tutsunda transferin yapıcak bişeyin yok :)erkek infertilitesi canım..
ama 3 yıllık evli değiliz 2 yıllık evliyiz...
aşılamada yok...
eşimin değerleri 4 milyondu 1 yıldır tedavi oluyor
değerleri yükselttik diye rapor çıkmıyor
umarımbazı problemlerde evlilik yılına bakmıyorlar ben rapor çıkardığımda 2 yıllık evli bile değildik. tabi değerler önemli olsun tutsunda transferin yapıcak bişeyin yok :)
umutsuz olma lütfen Allah büyük içini ferah tutman gerekumarım
kızlar aranızda tüp bebek raporu çıkartan varmı ?
Kızlar doktordan çıktım günlük 300 lük gonalf yazdı Cumartesi kontrole çağırdı ama sadece gonalf yazdı sizler başka bir şey kullandınız mı?
ben tekrardan yeniletiyorum canım raporumu 2. deneme için
Evet polikirstik over den dolayı bir ay sonra transfer yaparız dedi benim doktorum.Ya bende merak ettim pko hastalarında ara mi veriliyor
evet canım 6 ay süresiymişraporu çıkarttıktan sonra belli bir süre içinde kullanmalısın diyorlar doğrumu
En son bahçeciye karar verdik canım .Canım ikimizin yaşı evlilik süresi bebek isteme süresi hep aynı. Bizde de eşimden kaynaklı infertilite var. Henüz hiç bir tedaviye başlamadık. Araştırma yapıyoruz. Siz neye karar verdiniz? Bir gelişme var mı?
17 yumurta toplandı 6 si dollendi 2 tanesi 5.güne geldi ve doldurulmuştu. Şimdi 1 tanesi transfer edildi.Bnm de 5.gün dedi cnm doktor kaç yumurta toplanmıştı
31 yaşındayım, sebepsiz infertilite bizim. 4 yılı geçtik hiç gebelik oluşmadı.ayse vera 31 yaşındamsn kuzum sende
birde sizdeki sorun sebebsizmi
Nasip birazda ben Daha önce dondurulmuş emriye transferi yapıldı tutmadı normal sıfırdan başladık tuttu tabi daha sonra kimyasal gebelik olduğunu öğrendik bilmiyorum hangisi hayırlısı olur inşallah doktoruma bırakıyorum yaşayıp göreceğizesasında dondurulmuş transferin tutma şansı daha yüksek diyolar
Normalde çıkıyor ama bazen gebelik testi nde de sorun olabilir bazen geçte çıkabiliyor zaten birkaç gün kalmış biraz daha sabret inşallah olumlu sonuçlar alırsınızMerhaba arkadaşlar bugün transferimde 8.günümdeyim dayanamayıp evde test yaptım koca bi negatif. Olsaydı çıkması gerekmesmiydi
amh kaçtı canım senin31 yaşındayım, sebepsiz infertilite bizim. 4 yılı geçtik hiç gebelik oluşmadı.
ist bahçeci cem hoca yapıyormuş diğerlerini bilmiyorum cnmKızlar bahçeci her türlü rahim dinlendirme yapıyor mu ? PCo olmasa bile ?
Bana zeki akkum rahimin durumuna göre bakicaz demişti transfer için yani istenilen kalınlıktami gibiKızlar bahçeci her türlü rahim dinlendirme yapıyor mu ? PCo olmasa bile ?
Yaa bende herkese yapıyorlar diye biliyordum canım .İyiymiş o zaman .Eşim sırf para alacaklar için erteliyorlar diyordaBana zeki akkum rahimin durumuna göre bakicaz demişti transfer için yani istenilen kalınlıktami gibi
Cnm amh bakılmadı bana diğer tüm değerlerimiz iyiydi. Baktırmadım amh.amh kaçtı canım senin
aaa bazı testler şart diye biliyorum benCnm amh bakılmadı bana diğer tüm değerlerimiz iyiydi. Baktırmadım amh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?