• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

Yaa bende herkese yapıyorlar diye biliyordum canım .İyiymiş o zaman .Eşim sırf para alacaklar için erteliyorlar diyorda 😂İkna etmek zor oldu bahceciye .
Valla ne yalan soylym ben de ilk başta düşünmedim değil kesin para için bekletirler diye😀 ama doktorla konuşunca sanki öyle değilmiş gibi geldi 😉

Valla ne yalan soylym ben de ilk başta düşünmedim değil kesin para için bekletirler diye😀 ama doktorla konuşunca sanki öyle değilmiş gibi geldi 😉
Kişiye göre yapması iyi birşey canım .Bunları bilmem iyi oldu benimde

Nasip birazda ben Daha önce dondurulmuş emriye transferi yapıldı tutmadı normal sıfırdan başladık tuttu tabi daha sonra kimyasal gebelik olduğunu öğrendik bilmiyorum hangisi hayırlısı olur inşallah doktoruma bırakıyorum yaşayıp göreceğiz🥰
ay hayırlısıyla tutsun kucağımıza alalım da nasıl transfer olup tutarsa tutsun :D :KK200:

Bekleyince ekstra ne masrafı çıkıyor?
Açıkçası bilgilendirme yapıyorlar en başında ekstra masraf çıkabilir diye bende ne gibi dediğimde işte doktor o ay transfer yapmayabilir durumunuza göre ve dondurduklari için bekletiyorlar falan ya özel solisyon falan kullanılıyor dedi öle şeyler dedi

Saat 9 daa 7 tane yumurta toplandı 3 tane büyük varmış içerde onu cok uğraştım ama alamadım dedi sanırım içi boştu onlrn dedi.pazrtesi tarnsfer yapicam dedi yarın yumurta hakkında bilgi vericem dedi. Bnde sordm dondurulmuş mu transfer etsek yoksa taze mi diye oda dedi rahiminin durumu iyi kaldırır taze 5.gün embriyosunu etcm dedi baklm.girdik bekleme sürecine insalah olur 🤲🏽dua edin ne olur birsürü ilaç verdi yarın basla kullanmaya dedi
Güzel yumurta toplamış darısı transfere inşallah Hangi ilaçları verdi doktor size

Açıkçası bilgilendirme yapıyorlar en başında ekstra masraf çıkabilir diye bende ne gibi dediğimde işte doktor o ay transfer yapmayabilir durumunuza göre ve dondurduklari için bekletiyorlar falan ya özel solisyon falan kullanılıyor dedi öle şeyler dedi
Bize o şekilde bilgilendirme yapmadılar ve o 1 aylık dondurma süreci içinde ücret ödemeyeceğimizi söylediler. O yüzden sormak istedim. Teşekkürler 🙏🏻

Bize o şekilde bilgilendirme yapmadılar ve o 1 aylık dondurma süreci içinde ücret ödemeyeceğimizi söylediler. O yüzden sormak istedim. Teşekkürler 🙏🏻
Siz de mi diyarbakir bahceciye gidiyorsunuz bana da ilginç geldi hatta bence ödediğimiz paranın içinde olması gerekir dedim ama gittiğimde yine sorarım açıkçası o aşamaya gelmedigim için o tarafı ile şuan ilgilenmedim adım adım gidiyorum ilk deneyim oldugu için süreç içinde öğreniyorum

aaa bazı testler şart diye biliyorum ben
en azından moral yüksek kalmış ne güzel
inşallah tutar canım
Amin cnm. Rapor çıkartmadım o yüzden bakılmadı galiba. rahim filmim var 2 kere de histereskopi yapıldı polip ve perde temizlendi. Yumurta rezervin iyi görünüyor dedi hangi doktora gittiysem.

Siz de mi diyarbakir bahceciye gidiyorsunuz bana da ilginç geldi hatta bence ödediğimiz paranın içinde olması gerekir dedim ama gittiğimde yine sorarım açıkçası o aşamaya gelmedigim için o tarafı ile şuan ilgilenmedim adım adım gidiyorum ilk deneyim oldugu için süreç içinde öğreniyorum
Ben İstanbul’da Memoriala gidiyorum. Bende senin gibiyim ilk tedavim olacak.

Dün doktora gittim perşembeye kadar gonal f devam aynı ölçüde dedi 375 perşembe günü gidicem bakalım ne dicek vitamine e devam Dr donduralım diyo ama ben pek istemiyorum herşey yolunda aksi bir durum yoksa dondurulmayı istemiyorum ama bakalım neler olucak 🤔
doktor dondurup mu dinlendirip mi diğer aya mı transfer yapalım manasında diyor canım

Merhaba ☺ Ben yeni katıldım aranıza. Öncelikle hepimiz inşallah bir an önce sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz. Tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz. Merkez araştırıyoruz. Kayseri de olan yada daha önce burda yaptırmış olan bir tanıdığınız var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim
hayırlı olsun canım..
yaş kaç kaç senelik evlisiniz siz de...
kayseride olan arkadaşlar varsa yazacaklardır siz özel mi düşünüyorsunuz?

Çok iyi toplanmış keşke Bnm de o kdr olaydi😓 3 büyük içerde kaldı çok zorladm ama alamadım o 3 tanesini dedi doktor
Cnm 17 toplandı ama 6 si döllenince yüreğime iniyordu. Sonra dedim tek sağlıklı embriyo yeterli dedim Allahim sagliklisini hayirlisini ver. O yuzden hic takilma oyle şeylere. Dua et döllensinler ve 5.güne sağlıkla gelsinler.

Merhaba arkadaşlar bugün transferimde 8.günümdeyim dayanamayıp evde test yaptım koca bi negatif. Olsaydı çıkması gerekmesmiydi
taze transfr mi dondurulmuş mu?
öyle düşünme kan testi önemli olan bir bakıyorsun pat diye değer yükseliyor benim doktorum da normal gebelik değil tüp bebek de değerin ne zaman yükseleceği belli olmaz demişti benim ilk tüp bebek tedavimde ..erken yapma demişti bana da

Back