Bugün 7.gunum olursa çok mucize olacak 6mm rahim emriyonun kalitesi çok düşüktu 1 kalan son emriyolarim çok umutsuz koymuştuk elimizdekiler bitsin diye.Canim bu kacinci gün yaptığın test. 2. Cizgi belli.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım
- Konu Sahibi aaynaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Ekim 2018
- 1.385
- 2.761
- 133
- 38
Öncelikle stresten üzüntüden uzak dur. Benim de tüp bebek, 7. aydayim.
Ben 12. Gune kadsr hic test yapmadim, 12. Gun de kan testi yaptim. Imsallah vardir, bebisin sana tutunmustur. 2 gün sonra tekrar yap, koyulasma cikarsa kan verirsin allah hayirlisini etsin hakkinizda insallah
Ben 12. Gune kadsr hic test yapmadim, 12. Gun de kan testi yaptim. Imsallah vardir, bebisin sana tutunmustur. 2 gün sonra tekrar yap, koyulasma cikarsa kan verirsin allah hayirlisini etsin hakkinizda insallah
- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.259
- 133
Bu testler çok beklemedi dimi. Pozitif bence deKizlar ne olur bakin
Yok çok beklemedi kan verdim şimdi.Allahim İnşallahBu testler çok beklemedi dimi. Pozitif bence de
- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.259
- 133
Hadi inşallah pozitiftir sonuçYok çok beklemedi kan verdim şimdi.Allahim İnşallah
- 8 Ocak 2016
- 4.404
- 4.259
- 133
7.gün için iyi bi değer bence. 3.gün embriyosuydu dimi? İçinizi ferah tutun bence 2 gün sonra katlamış olacak Allahın izniyle.Kan sonucum çıktı 16.20 sonuç pozitif ama değerim düşük kimyasal olabilir diye korkuyorum.
5.gun emriyosu İnşallah katlanir7.gün için iyi bi değer bence. 3.gün embriyosuydu dimi? İçinizi ferah tutun bence 2 gün sonra katlamış olacak Allahın izniyle.
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Bi bilgi doğruysa olmadı ya, yiyoruz çünküO civam perçemi aslan testere dişli aslan pençesimiydi neydi.hayıt otu sakıııınnnm yemeyin uzak durun kıbrıs tüp bebek bu hastalarla dolu.yumırtsyı boş çıkartıtor bir bilgi geçeyim dedim
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Canım o zamandan bugüne bi gelişme oldu mu?Merhabalar bende tup bebeğe baslayanlardanim benimde anti tpo m oldukça yüksek hashimoto var yani. diğer değerlerim ise normal bazen t3 ve t4 degisebiliyor ama bazen.
Ilac kullanmıyorum bununla ilgili. Ilerde transfer olduğunda sorun yaşar miyim acaba Anti tpo dusurulemiyor ilacla diye biliyorum. ayni durumda olup hamile kalan ve bebegi dusmeyen var mi acaba aranızda?
T3 değeri kaç olmalı?
- 3 Mayıs 2020
- 407
- 2.866
- 63
Tüp bebek olumlu sonuç verdi bir kızım var çok şükür Allah'a darısı tüm dinleyenlereCanım o zamandan bugüne bi gelişme oldu mu?
T3 değeri kaç olmalı?
- 3 Mayıs 2020
- 407
- 2.866
- 63
Emoji yanlış gitmiş kusura bakmayın olacaktıTüp bebek olumlu sonuç verdi bir kızım var çok şükür Allah'a darısı tüm dinleyenlere
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Hadi gözün aydınEmoji yanlış gitmiş kusura bakmayın olacaktı
T3 değerinin kaç olmalı biliyor musun?
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
EstağfurullahEmoji yanlış gitmiş kusura bakmayın olacaktı
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Umarım hayırlı gelişmeler olmuşturamin inşallah canım... yok ben 20sinde olucam adet ama ben devlet raporumu yenilemem gerekiyor maalesef tahlil vs istediler sanırım temmuzda başlarım bir aksilik yoksa. bu ay gidicem doktora fsh yüksek benim belki yapılması gereken şeyler vardır diye
Fsh yüksekmiş sizin düşürülebildi mi?
Evet düşürüldü yumurtalarda gelişti şuan şükür sebebim 7 aylık kızım kucağımdaUmarım hayırlı gelişmeler olmuştur
Fsh yüksekmiş sizin düşürülebildi mi?
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Hadi gözün aydın:)Evet düşürüldü yumurtalarda gelişti şuan şükür sebebim 7 aylık kızım kucağımda
Nasıl düşürüldü Fsh?
Kaçtı kaç oldu?
- 20 Ağustos 2021
- 1.907
- 737
- 73