• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

erkek infertilitesi canım..
ama 3 yıllık evli değiliz 2 yıllık evliyiz...
aşılamada yok...
eşimin değerleri 4 milyondu 1 yıldır tedavi oluyor
değerleri yükselttik diye rapor çıkmıyor
bazı problemlerde evlilik yılına bakmıyorlar ben rapor çıkardığımda 2 yıllık evli bile değildik. tabi değerler önemli olsun tutsunda transferin yapıcak bişeyin yok :)

Canım ikimizin yaşı evlilik süresi bebek isteme süresi hep aynı. Bizde de eşimden kaynaklı infertilite var. Henüz hiç bir tedaviye başlamadık. Araştırma yapıyoruz. Siz neye karar verdiniz? Bir gelişme var mı?
En son bahçeciye karar verdik canım .

Merhaba arkadaşlar bugün transferimde 8.günümdeyim dayanamayıp evde test yaptım koca bi negatif. Olsaydı çıkması gerekmesmiydi

Kızlar bahçeci her türlü rahim dinlendirme yapıyor mu ? PCo olmasa bile ?

esasında dondurulmuş transferin tutma şansı daha yüksek diyolar
Nasip birazda ben Daha önce dondurulmuş emriye transferi yapıldı tutmadı normal sıfırdan başladık tuttu tabi daha sonra kimyasal gebelik olduğunu öğrendik bilmiyorum hangisi hayırlısı olur inşallah doktoruma bırakıyorum yaşayıp göreceğiz🥰

Merhaba arkadaşlar bugün transferimde 8.günümdeyim dayanamayıp evde test yaptım koca bi negatif. Olsaydı çıkması gerekmesmiydi
Normalde çıkıyor ama bazen gebelik testi nde de sorun olabilir bazen geçte çıkabiliyor zaten birkaç gün kalmış biraz daha sabret inşallah olumlu sonuçlar alırsınız

Bana zeki akkum rahimin durumuna göre bakicaz demişti transfer için yani istenilen kalınlıktami gibi
Yaa bende herkese yapıyorlar diye biliyordum canım .İyiymiş o zaman .Eşim sırf para alacaklar için erteliyorlar diyorda 😂İkna etmek zor oldu bahceciye .

Back