- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
evet raporu çıkarınca belli süresi var canım
6 aymıs canım burda bir arkadaş söyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet raporu çıkarınca belli süresi var canım
ben tam 6 ay mı bilmiyorum da yani benim ilk tüp bebekte sormuştum hemşireler yani süresi çok değil süresi var en yakın zamanda kullanmaya bakın yani dedi o zaman öğrenmiştim raporla birlikte hemen o gün ilaçlarım da yazılmıştı benim tedavimde..6 aymıs canım burda bir arkadaş söyledi
ben tam 6 ay mı bilmiyorum da yani benim ilk tüp bebekte sormuştum hemşireler yani süresi çok değil süresi var en yakın zamanda kullanmaya bakın yani dedi o zaman öğrenmiştim raporla birlikte hemen o gün ilaçlarım da yazılmıştı benim tedavimde..
Inslahh cnmCnm 17 toplandı ama 6 si döllenince yüreğime iniyordu. Sonra dedim tek sağlıklı embriyo yeterli dedim Allahim sagliklisini hayirlisini ver. O yuzden hic takilma oyle şeylere. Dua et döllensinler ve 5.güne sağlıkla gelsinler.
Çok korkuyorum iğneyi yapamıyorumyumurtalarda büyüme olmadığında başka iğnede vererek desteklyor baktı o yetiyor öyle devam eder canım
Çok korkuyorum iğneyi yapamıyorum
Ben de bi duygusallastım anlamsızca eşimi mi beklesem diyorum ama kendim yapmayı da öğrenmem lazım ama çok korkuyorum ya ben iğneden korkarım zatenbende öyleydim batırırken çok zorlandım besmele çek allahtan yardım iste bol bol bir bakmısım alışmısım :) hatta ilk iğnemi vurdum ağladım ben napıyorum die :))))
Augmentin,deltacortril,proluton,estrofem,Güzel yumurta toplamış darısı transfere inşallah Hangi ilaçları verdi doktor size
Ben de bi duygusallastım anlamsızca eşimi mi beklesem diyorum ama kendim yapmayı da öğrenmem lazım ama çok korkuyorum ya ben iğneden korkarım zaten
Yaşım 27 Ağustos’ta 2 sene olacak. 1 senedir bebek istiyoruz. Erciyes üniversitesini de düşünüyoruz tabiki Ama şartları neler onu da bilmiyorum. Her yeri araştırmayı düşünüyoruz canım inşallah aradığımı bulurumhayırlı olsun canım..
yaş kaç kaç senelik evlisiniz siz de...
kayseride olan arkadaşlar varsa yazacaklardır siz özel mi düşünüyorsunuz?
1.5 saatlik mesafedeyimben eşime sen vur dedim ama dediğin gibi bekleme olayı var ve saatli vurman gerekiyor. birde eşim ben sana kıyamam ki dior vee eşinin yanında vurunca daha bi nazlı oluyosun. ama kendi kendime vurdugumda daha rahat vurdum hepsiini. eğer hastaneye yakın konaklıyosan aciline git vursunlar iğneni canım
kesinlikle tam hazır olduğunuzda raporunuzu çıkartın zaten 3 hakkımız var inşallah hemen ilk tedavinizde nasip eder ALLAH evladınızı hayırlarla sağlıcakla inşallah bizler de bu tedavimizde seviniriz kavuşuruz evladımıza inşallah aminanladım kuzum karar verdiğimiz an çıkartsak daha sağlıklı demek ki
1.5 saatlik mesafedeyim
kesinlikle tam hazır olduğunuzda raporunuzu çıkartın zaten 3 hakkımız var inşallah hemen ilk tedavinizde nasip eder ALLAH evladınızı hayırlarla sağlıcakla inşallah bizler de bu tedavimizde seviniriz kavuşuruz evladımıza inşallah amin
ben de samsun ünv hastanesinde tedavi görüyorum doktorumdan memnunum daha büyük şehirlere göre tabi kalabalık ama sıkacak bir kalabalıklık değil..Yaşım 27 Ağustos’ta 2 sene olacak. 1 senedir bebek istiyoruz. Erciyes üniversitesini de düşünüyoruz tabiki Ama şartları neler onu da bilmiyorum. Her yeri araştırmayı düşünüyoruz canım inşallah aradığımı bulurum ☺
amin hayırlısı ile sağlıcakla inşallah hepimiz seviniriz amin..amin canım ben rapor olmadan 1 kere denedim yumurtalar erken çatladı inşallah sonraki denemelerde olur. allah hepimize hayırlı zamanlar hayırlı evlatlar nasip etsin
amin hayırlısı ile sağlıcakla inşallah hepimiz seviniriz amin..
adetimi bekliyorum canım dğum kontrol hapı ile vitamin verdi doktorum bu hafta adetim gelir adetimle gideceğim tüp bebek merkezine canım tedavim başlayacak hemen dondurulmuş embriyolarım var nasipse çift konacakbol bolll amin sen yeniden ne zman deniceksin tedavi
Sana baya yazmış bana sadece 3 tane ilaç yazdı 11 tane de yumurta toplandı bugünAugmentin,deltacortril,proluton,estrofem,
crinone vajinal jel cnm.transfer oluncada oksapar
adetimi bekliyorum canım dğum kontrol hapı ile vitamin verdi doktorum bu hafta adetim gelir adetimle gideceğim tüp bebek merkezine canım tedavim başlayacak hemen dondurulmuş embriyolarım var nasipse çift konacak