• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

6 aymıs canım burda bir arkadaş söyledi
ben tam 6 ay mı bilmiyorum da yani benim ilk tüp bebekte sormuştum hemşireler yani süresi çok değil süresi var en yakın zamanda kullanmaya bakın yani dedi o zaman öğrenmiştim raporla birlikte hemen o gün ilaçlarım da yazılmıştı benim tedavimde..

ben tam 6 ay mı bilmiyorum da yani benim ilk tüp bebekte sormuştum hemşireler yani süresi çok değil süresi var en yakın zamanda kullanmaya bakın yani dedi o zaman öğrenmiştim raporla birlikte hemen o gün ilaçlarım da yazılmıştı benim tedavimde..

anladım kuzum karar verdiğimiz an çıkartsak daha sağlıklı demek ki

bende öyleydim batırırken çok zorlandım besmele çek allahtan yardım iste bol bol bir bakmısım alışmısım :) hatta ilk iğnemi vurdum ağladım ben napıyorum die :))))
Ben de bi duygusallastım anlamsızca😂 eşimi mi beklesem diyorum ama kendim yapmayı da öğrenmem lazım ama çok korkuyorum ya ben iğneden korkarım zaten :(

Ben de bi duygusallastım anlamsızca😂 eşimi mi beklesem diyorum ama kendim yapmayı da öğrenmem lazım ama çok korkuyorum ya ben iğneden korkarım zaten :KK43:

ben eşime sen vur dedim ama dediğin gibi bekleme olayı var ve saatli vurman gerekiyor. birde eşim ben sana kıyamam ki dior :D :D vee eşinin yanında vurunca daha bi nazlı oluyosun. ama kendi kendime vurdugumda daha rahat vurdum hepsiini. eğer hastaneye yakın konaklıyosan aciline git vursunlar iğneni canım

hayırlı olsun canım..
yaş kaç kaç senelik evlisiniz siz de...
kayseride olan arkadaşlar varsa yazacaklardır siz özel mi düşünüyorsunuz?
Yaşım 27 Ağustos’ta 2 sene olacak. 1 senedir bebek istiyoruz. Erciyes üniversitesini de düşünüyoruz tabiki Ama şartları neler onu da bilmiyorum. Her yeri araştırmayı düşünüyoruz canım inşallah aradığımı bulurum ☺️

ben eşime sen vur dedim ama dediğin gibi bekleme olayı var ve saatli vurman gerekiyor. birde eşim ben sana kıyamam ki dior :KK70: :KK70: vee eşinin yanında vurunca daha bi nazlı oluyosun. ama kendi kendime vurdugumda daha rahat vurdum hepsiini. eğer hastaneye yakın konaklıyosan aciline git vursunlar iğneni canım
1.5 saatlik mesafedeyim😅

anladım kuzum karar verdiğimiz an çıkartsak daha sağlıklı demek ki
kesinlikle tam hazır olduğunuzda raporunuzu çıkartın zaten 3 hakkımız var inşallah hemen ilk tedavinizde nasip eder ALLAH evladınızı hayırlarla sağlıcakla inşallah bizler de bu tedavimizde seviniriz kavuşuruz evladımıza inşallah amin

kesinlikle tam hazır olduğunuzda raporunuzu çıkartın zaten 3 hakkımız var inşallah hemen ilk tedavinizde nasip eder ALLAH evladınızı hayırlarla sağlıcakla inşallah bizler de bu tedavimizde seviniriz kavuşuruz evladımıza inşallah amin

amin canım ben rapor olmadan 1 kere denedim yumurtalar erken çatladı inşallah sonraki denemelerde olur. allah hepimize hayırlı zamanlar hayırlı evlatlar nasip etsin :KK200: :KK200: :KK200:

Yaşım 27 Ağustos’ta 2 sene olacak. 1 senedir bebek istiyoruz. Erciyes üniversitesini de düşünüyoruz tabiki Ama şartları neler onu da bilmiyorum. Her yeri araştırmayı düşünüyoruz canım inşallah aradığımı bulurum ☺
ben de samsun ünv hastanesinde tedavi görüyorum doktorumdan memnunum daha büyük şehirlere göre tabi kalabalık ama sıkacak bir kalabalıklık değil..
tüp bebek için rapor çıkarmaya 3 seneyi doldurmanızı isteyeceklerdir sadece çok özel durumlarda doktorlar rapor çıkarmaya izin veriyorlar sanırım

adetimi bekliyorum canım dğum kontrol hapı ile vitamin verdi doktorum bu hafta adetim gelir adetimle gideceğim tüp bebek merkezine canım tedavim başlayacak hemen dondurulmuş embriyolarım var nasipse çift konacak

ay pek heycanlıııı rabiim nasip etsin inşallah kuzum sana :KK200: :emir_bebek: :KK200: :nazar:

Back