• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Temmuz tüp bebek yaptıracaklar toplanalım

İnş canım çok zor gerçekten sıkımtı stres bizi mahvetti bakalım inş sonu güzel olur değer çektiklerimize ben bide raporla başladım daha zor geçti Allahtan herşeyin hayırlısı inş
Olsun rapor çıkarabilmişn ne guzl bnm.tedavm bittiğinde ogrendn ben rapor olayını. 4 bini buldu ilaclr bizde

Uygun oluyor ama strsli böyle bi ted rahat girmek daha önemli bakalım çok uğraştık ama sonu muamma🙏🙏
Olsun sizin faydanıza yinede keşke bizde cikarabilsydk bu kadar sarsmazdı bizide😓ama olsun napalim insalah emeklerimiz boşa gitmez insalah 🤲🏽😓 kimi diyr dondurulmuş iyi kimi taze kişiden kişiye değişiyormuş bu

Olsun sizin faydanıza yinede keşke bizde cikarabilsydk bu kadar sarsmazdı bizide😓ama olsun napalim insalah emeklerimiz boşa gitmez insalah 🤲🏽😓 kimi diyr dondurulmuş iyi kimi taze kişiden kişiye değişiyormuş bu
Dondurulmuş rahimle ilgili bir problem varsa rahmi dinlendirmek açısından iyi oluyor ama rahim de bir sorun yoksa her şey yolundaysa bence dondurulmuş kullanmak iyi değil

Kızlar güzel dualarınız için teşekkürler.
Bebegimizi aldık eve geldik şimdi. Sudan çıkmış balık gibiyim ne yapsam yatsam mi hareket mi etsem ne yapsam şaşkına döndüm 🤣🤣 doktor pek bisi demedi yat kalk ye iç kısmıyla normale dön dedi.

Bebegimizi aldık eve geldik şimdi. Sudan çıkmış balık gibiyim ne yapsam yatsam mi hareket mi etsem ne yapsam şaşkına döndüm 🤣🤣 doktor pek bisi demedi yat kalk ye iç kısmıyla normale dön dedi.
Pzrtesi darısı başıma insalah kaçıncı gün embriyosu cnm

Hayırlı olsun canım dinlen 3 gün sonra normal hayata dön ama kendini fazla yormadan bi yere uzanma eğilme sabah gerilerek kalkma yani karnına baskı yapacak şeylerden kaçın uzandığında kalkmak için yandan destek alarak kalk güzel haberlerle inş

Pzrtesi darısı başıma insalah kaçıncı gün embriyosu cnm
Hadi inşallah cnm. 5.gün embriyosu 1 tane transfer edildi. Çözülurken Kalitesinde değişiklik olmamış çok şükür. Sizin kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek?

Diyarbakırdayız .Ağustos ta 2 yıl olacak evleneli .1 yıldır bebek istiyoruz .27 yalındayım .Eşimden kaynaklı infertilite o yüzden labatatuvarı iyi olsun istiyorum .Diyarbakır memorial ve bahçeci arasında kararsız kaldım .
Canım ikimizin yaşı evlilik süresi bebek isteme süresi hep aynı. Bizde de eşimden kaynaklı infertilite var. Henüz hiç bir tedaviye başlamadık. Araştırma yapıyoruz. Siz neye karar verdiniz? Bir gelişme var mı?

Merhaba ☺️ Ben yeni katıldım aranıza. Öncelikle hepimiz inşallah bir an önce sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz. Tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz. Merkez araştırıyoruz. Kayseri de olan yada daha önce burda yaptırmış olan bir tanıdığınız var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Dondurulmuş rahimle ilgili bir problem varsa rahmi dinlendirmek açısından iyi oluyor ama rahim de bir sorun yoksa her şey yolundaysa bence dondurulmuş kullanmak iyi değil
esasında dondurulmuş transferin tutma şansı daha yüksek diyolar

Back