Olsun rapor çıkarabilmişn ne guzl bnm.tedavm bittiğinde ogrendn ben rapor olayını. 4 bini buldu ilaclr bizdeİnş canım çok zor gerçekten sıkımtı stres bizi mahvetti bakalım inş sonu güzel olur değer çektiklerimize ben bide raporla başladım daha zor geçti Allahtan herşeyin hayırlısı inş
çok şükürrrrrrrrrr hadi inşallahGüzeldi kuzum çok şükğriğneleri aldık geldik akşam baslıcaz vurmaya ☺Doktor çok ümitli konuştu insallah bakalım ☺
Uygun oluyor ama strsli böyle bi ted rahat girmek daha önemli bakalım çok uğraştık ama sonu muammaOlsun rapor çıkarabilmişn ne guzl bnm.tedavm bittiğinde ogrendn ben rapor olayını. 4 bini buldu ilaclr bizde
Olsun sizin faydanıza yinede keşke bizde cikarabilsydk bu kadar sarsmazdı bizideUygun oluyor ama strsli böyle bi ted rahat girmek daha önemli bakalım çok uğraştık ama sonu muamma
Dondurulmuş rahimle ilgili bir problem varsa rahmi dinlendirmek açısından iyi oluyor ama rahim de bir sorun yoksa her şey yolundaysa bence dondurulmuş kullanmak iyi değilOlsun sizin faydanıza yinede keşke bizde cikarabilsydk bu kadar sarsmazdı bizideama olsun napalim insalah emeklerimiz boşa gitmez insalah kimi diyr dondurulmuş iyi kimi taze kişiden kişiye değişiyormuş bu
Ya bende merak ettim pko hastalarında ara mi veriliyorPeki neden 1 ay ara veriyoruz pko olduğu için sebep ne tam anlayamadım bileğiniz var mı?
Teşekkür ederimDondurulmuş rahimle ilgili bir problem varsa rahmi dinlendirmek açısından iyi oluyor ama rahim de bir sorun yoksa her şey yolundaysa bence dondurulmuş kullanmak iyi değil
Pzrtesi darısı başıma insalah kaçıncı gün embriyosu cnmKızlar güzel dualarınız için teşekkürler.
Bebegimizi aldık eve geldik şimdi. Sudan çıkmış balık gibiyim ne yapsam yatsam mi hareket mi etsem ne yapsam şaşkına döndümdoktor pek bisi demedi yat kalk ye iç kısmıyla normale dön dedi.
Hayırlı olsun canım dinlen 3 gün sonra normal hayata dön ama kendini fazla yormadan bi yere uzanma eğilme sabah gerilerek kalkma yani karnına baskı yapacak şeylerden kaçın uzandığında kalkmak için yandan destek alarak kalk güzel haberlerle inşKızlar güzel dualarınız için teşekkürler.
Bebegimizi aldık eve geldik şimdi. Sudan çıkmış balık gibiyim ne yapsam yatsam mi hareket mi etsem ne yapsam şaşkına döndümdoktor pek bisi demedi yat kalk ye iç kısmıyla normale dön dedi.
Hadi inşallah cnm. 5.gün embriyosu 1 tane transfer edildi. Çözülurken Kalitesinde değişiklik olmamış çok şükür. Sizin kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek?Pzrtesi darısı başıma insalah kaçıncı gün embriyosu cnm
Canım ikimizin yaşı evlilik süresi bebek isteme süresi hep aynı. Bizde de eşimden kaynaklı infertilite var. Henüz hiç bir tedaviye başlamadık. Araştırma yapıyoruz. Siz neye karar verdiniz? Bir gelişme var mı?Diyarbakırdayız .Ağustos ta 2 yıl olacak evleneli .1 yıldır bebek istiyoruz .27 yalındayım .Eşimden kaynaklı infertilite o yüzden labatatuvarı iyi olsun istiyorum .Diyarbakır memorial ve bahçeci arasında kararsız kaldım .
Bnm de 5.gün dedi cnm doktor kaç yumurta toplanmıştıHadi inşallah cnm. 5.gün embriyosu 1 tane transfer edildi. Çözülurken Kalitesinde değişiklik olmamış çok şükür. Sizin kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek?
ayse vera 31 yaşındamsn kuzum sendeHadi inşallah cnm. 5.gün embriyosu 1 tane transfer edildi. Çözülurken Kalitesinde değişiklik olmamış çok şükür. Sizin kaçıncı gün embriyosu transfer edilecek?
ben tekrardan yeniletiyorum canım raporumu 2. deneme içinkızlar aranızda tüp bebek raporu çıkartan varmı ?
esasında dondurulmuş transferin tutma şansı daha yüksek diyolarDondurulmuş rahimle ilgili bir problem varsa rahmi dinlendirmek açısından iyi oluyor ama rahim de bir sorun yoksa her şey yolundaysa bence dondurulmuş kullanmak iyi değil
benim kriterler tutmuyor canımben tekrardan yeniletiyorum canım raporumu 2. deneme için
hadi ya kötüymüş ne sorunu varki sizde kriterler uymuyor ?benim kriterler tutmuyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?