Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım dişte benim oğlum kulağını hiç tutmadı. Zaten kontrolde doktorumuz hep kulağına bakıyordu temiz diyordu. 2 ay önce eşimin memleketine gittik hava değişmeden grip oldu ateşlndi baya ondan sonra kulağını tutmaya başladı kulağına vuruyordu akıntı oldu acile götürdük orda kulak iltihabı vr dedi. 1 kutu kullandık ama geçmedi şikayetleri kendi dpktorumuza götürdük geçmmş dedi tekrar kullandık kontrole gittik Kbb ye yönlendirdi. Kbb doktoruyla gidiyoruz canım şuan. Antibiyotik çok pis kusma olmdı bizde ishal oldu çok kötüydü 2 haftada 1 kilo verdi kuzum

Kbb ye git canım çünkü onlar daha işinin ehli

Canım bizimde önceki doktorlar hep baktı da görmeme gibi bir şey olamaz demi ya. Ne bilim tutar o kulağını kızarır kaç doktor gördü bir şey yok bir şey yok diş deyip durdular. Bugün ishal de oldu.gerci kızda ishal. Gecede hiç uyumadik desem yeridir ben en iyisi dediğin gibi KBB ye götüreyim. Bizde akıntı yok şuan için. İlerlemeden önüne geçeyim. Çok geçmiş olsun canım kuzuna inşallah çabucak toparlar. Kızımın da vajinal yapışıklık çıktı. Ben anlamıyorum şuana kadar hep özel doktora götürdüm. İkiz bebekle zorlasada ihmal etmedim. Şimdiye kadar hiç böyle bir şey diyen olmadı çünkü bu kadar ayrıntılı bakan olmadı. Kurbağa gibi ayaklarını yapıp baktı çocuk cerrahisine yönlendirme yaptı Çarşamba günü iki dakikalik işlemle açıldı ama ne bilim 12
Ayda götürdüm mesela böyle bir şey demedi. Bu durumlardan sonra özel hastaneye götürmeme kararı aldık eşimle. Tıp fakültesinde profesör bundan sonra götüreceğim olur. Adam ikisinde de daha öncesinde var olan ama ne hikmetse özel hastanedeki doktorun bakıpta görmediği sorunu buldu çıkardı. Kızımın görüntü farklılığı oldu o dudaklar sonradan yapmış olsa fark etmeme gibi bir şey olmazdı. En baştan öylemis büyük ihtimalle hadi ilk 6 ay küçük anlaşılmadi 9. 12. Ayda nasıl fark etmezler. Ki böyle bakan olmadı ki. Oğlanin genital bölge daha sağlam bakıldı da kızıma iki defa baktı var dedi yine tıp fakültesinde profesör çocuk cerrahisinde işlem yapıldı. Güldüler biraz bana bu çok basit bir işlem neden bu kadar stres yaptın diye ama bu şakaya gelir şey değil ki.

Çok geçmiş olsun canım yaa.. Doktor çok önemli canım ya bence Kbb ye bir götür.

Kızlarrr dün karın ağrısı ile kadın doğuma gitmiştim enfeksiyon var sanırım diye alttan baktılar ve hamileymiş ben şok oldum neye uğradığımı şaşrdım. Ama kese var bebek daha yok 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi doktor. Ben coronadan geçrdim üstüne birde adette oldum nasıl oldu hiç anlamdım

Ayyy cok sevındım canımmm nasibi varsa her sey boş işte inşallah bebeği de görürsünüz adetin geçti mi? korkuyorum ben bu durumdan o yüzden korunuyorum şimdilik.

Ayyy cok sevındım canımmm nasibi varsa her sey boş işte inşallah bebeği de görürsünüz adetin geçti mi? korkuyorum ben bu durumdan o yüzden korunuyorum şimdilik.
Yok canım adet oldum yani Herzamnki gbi değildi ama 4 gün sürdü bizde korunuyorduk güya canımİnşallah bebeği görürüz

Ya vallahi çok sevindim senin adına ne güzel kardiyak uğurlu geldi inşallah bebekte görünüyor. Canım sizin sorun neydi erkek faktör muydu ben de tirsmaya başladım ay sonu eve kesin dönüş var benim ona göre biz korunmuyoruz aman nasılsa olmuyor diyerekten

Bende merak ettim erkek faktör müydü? Bizde de erkek faktörü ama ben tüp bebekten önce düşükler yaşadım kendiliğinden oluyor ama düşüyordu o yüzden korunuyorum ama nasip olduktan sonra gerisi boş.

Bende merak ettim erkek faktör müydü? Bizde de erkek faktörü ama ben tüp bebekten önce düşükler yaşadım kendiliğinden oluyor ama düşüyordu o yüzden korunuyorum ama nasip olduktan sonra gerisi boş.
Sen tehlike altındasin bizde böyle bir durum olmadı. Sayı ve hareketlilik problemi var bizim. 5 yıl sonra olsa sevinirim ama şuan kesinlikle istemiyorum. Rabbim hayırlısını versin

Erkek faktörü canım tüp bebekten öncede 2 düştüğüm olmuştu kendiliğinden o yüzden korunuyorduk ama nasip ya işte.

Evet canım erkek faktörüydü. Ama yinede 2 kez normal hamile kalkmştım ama düşük oldu senin gibi

Haftaya canım inşallah. Yaa ben sevinemiyorum corona geçrdim ya o etkiliyor Muş bebeğin oluşumunu doktor dedi
İçini ferahlatayim. Arkadaşımin iki çocuğu var iki üç yıldır üçüncüyu istiyorlardi. Benim hamile olduğum zaman deniliyordi . Nasip bu ya arkadaşımin annesi babası ablaları hep birden korona oldular. Hatta annesi Allah rahmet eylesin vefat etti bu nedenle. Arkadaşımin günü geçince şüphesi varmış ilaç içmemiş öyle ayakta atlamış. O da çok korktu hatta bu nedenle ayrıntılı USG ye dahi girmedi. Bir hasar bıraktıysa bile bilmek istemiyorum dedi. Gayet sağlıklı bir prenses dünyaya geldi yus yuvarlak tombiş bir bebek. Hiç merak etme bebeğin Allah'ın izniyle etkilememis şekilde doğacak. Bizimde erkek benim sizden farkım hiç doğal yolla gebe kalmadım rahat olabilirim

Ay inşallah canım ya birde boş gebelik se diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…