• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Ayyy kız bitmiyor ki çok fenalar bu bıcırıklar😀😀kışın napıcaz bilmiyorum eve kaydırak salıncak alalım diyoruz😀
Benim oğlan inmez en zayıf noktası salıncak dışarı çıkmak onun için öncelikle bu demek. Vallahi iki gün arayla doğum yaptık komşu var arada ona gideriz. Yanda bir ay küçük erkek ikizler var birazda ona başka türlü yok. Bugün yıne çok ağladı dışarı diye en son camdaki yağmur tanelerini tutmaya çalışıyordu parmak uçlarına basıp. Bu kış bitmez 🙄😅

Aynen aç olduklarını yada istemediklerini. Uykuları geldiğini yada uyumak istemediklerini , , alt bezlerinden rahatsız olduklarını belli edecek kadar büyüdüler çok şükür. Az kaldı şu kış geçti mi İkizler dahi rahatlayacagiz. 🤲 Senin sil baştan başlayacak ama sıcağı sıcağına iyi yaptın araya belki mesafe girse cesaretin kırılırdi. Kızında maşallah zor bebek değil 🧿 benim tek bebeğim oğlum olsaydı senin gibi peş peşe yapardım. Kızım olsaydı beş yıl en az düşünmezdim belki de hiç düşünmezdim 😅 kurban olurum burda dedikodusunu yapıyor gibi oluyorum da mahvetti beni .🤭
Ben de bu arka arkaya deneyeyim bakayim zorlanirsam 3.nun arasini acarim. 🤣🤣 3.yu de istiyorum da 🤣

Ben de bu arka arkaya deneyeyim bakayim zorlanirsam 3.nun arasini acarim. 🤣🤣 3.yu de istiyorum da 🤣
Sen kızına güvenerek istiyorsun benim kızdan olaydı yedi ceddine tövbe ederdin 😅😅😅 İkinci bebeğinde uysal olursa bağla gitsin Allah in hakkı üçtür 🤣🤣 Rabbim gönlüne göre versin.

Kizlar bi yorum yapin ben test gununden iki gun once 10.gun yapmisim 404 cikti sonuç. 12.gun 920 cikti tup bebek merkezim baska teste gerek yok dedi. Sonra tabi icim rahat etmedi 6gun sonra yaptim en az 7000olmasi gerekirken carsamba 6400 cikti. 3 gun sonra Cumartesi yani bugun 11000 cikti. Artis az istenen gibi degil icim de huzursuz ama artik kese ve bebek gorunur mu gitmeli miyim kadin doguma? Baska ile gidecegim cunku bizim ilcede yok

Kizlar bi yorum yapin ben test gununden iki gun once 10.gun yapmisim 404 cikti sonuç. 12.gun 920 cikti tup bebek merkezim baska teste gerek yok dedi. Sonra tabi icim rahat etmedi 6gun sonra yaptim en az 7000olmasi gerekirken carsamba 6400 cikti. 3 gun sonra Cumartesi yani bugun 11000 cikti. Artis az istenen gibi degil icim de huzursuz ama artik kese ve bebek gorunur mu gitmeli miyim kadin doguma? Baska ile gidecegim cunku bizim ilcede yok
2000 ile tek kese görünüyor canım. Bu değer ile keseyi en azından çok rahat görürsün.

Benim annem babamda dahil aldığım setlere güldüler ettiler şimdi bir şey diyemiyorlar. Anlıyorlarmis demi diyorum 😅😅
Demi çok başka bir şey mis kizimda anneeee bağırıyor adamm diyorum tekrar anneee mutlu olduğumu anlıyor sanki babaya da aynısını yapıyor. Gözlerim doluyor bazen.Mevlam isteyen herkese nasip etsin çok şükür bin şükür 🤲🤲

Aynen annelik babalık çok zormuş. O benim dediklerimi anlıyor burda sorun yokta kelimeye dökmesi çokta olmasa geride kaldı. Dediğini gibi Benim arkadaşımın iki çocuğunda konuşma geriliği olduğundan psikiyatri de demişti. Biraz sen geri dur hemen tepki verme konuşmak zorunda kalsın diye. Gerçi onlarda sorun başka bir boyuttu. Eşiyle sorunları çok ileri boyutta olup kavga da kıyametler koparmış çocuk size küsmüş tepkisini böyle gösteriyor demişti. Zaten sonu boşanma ile sonuçlandı çocuklar şuan daha sağlıklı psikolojik olarak normale döndüler.
Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlere de hakkıyla yetiştirebilmeyi inşallah 💜 adım adım setler nasıl memnun musun

Keske test verıp aklını bulandırmasaydın sonrasında artısın hızı azalıyor çünkü. Kese de bebek de görülür suan haftaya da kalp atısı duyulur ınsallah bize de haber et canım

Ayyy kız bitmiyor ki çok fenalar bu bıcırıklar😀😀kışın napıcaz bilmiyorum eve kaydırak salıncak alalım diyoruz😀
Bize dedesi dogum gunu hediyesi almıstı kaydırakla salıncak. Park yakınımızda yok cunku. Ama pek ilgisini cekmıyor. Bende kışın ne yapıcam dıye düşünüyorum. E bebegın ilk arabası var ama onu bahce de kullanıyor o tarz baska onerınız var mı evde kullanabılecegı

Amin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlere de hakkıyla yetiştirebilmeyi inşallah 💜 adım adım setler nasıl memnun musun
Canım kızım için çok faydalı oldu. Kızım zihinsel gelişim olarak ayından bayağı ilerde gidiyor. Sayıları falan söylemeye başladı bir diyorum o da eliyle bir yapıyor. ve çabuk tekrar ediyor. Elini ayağını ağız burun dış kulak parmaklarını söylüyor. Böyle olunca onunla etkinlikleri tam anlamıyla yapıyoruz. Oğlumun ilgisini yeni yeni çekiyor. Ben ikisine ayrı vermiştim oğlum için olanları iki aydır açmıyorum. Sanki konuşmaya çıkan çocuk için daha faydalı olur yada algısı çok açık çocuk için. Oğlum motor becerisi gerektiren etkinlikleri çok güzel yapıyor. Dil gelişimi için olanlari ben konuşuyorum o dinliyor. Zihinsel gelişimleri de yapıyoruz. Onun için setin birini bekletiyorum tekrardan yapmak için. Dün konuştuk ordan aradılar oğlumu söyledim 17. Aydan sonra asıl dil gelişimi atağı başlıyor dedi. Ömer in aslında ayında olduğunu onunkinin anormal olmadığını söyledi ada nin önde gittiğini ona göre gitmemem gerektiğini söyledi. 15. Ayı atayım bakın sizde

Eklentiler

• IMG-20210915-WA0040.jpeg
    IMG-20210915-WA0040.jpeg
    90,2 KB · Görüntüleme: 19
Bize dedesi dogum gunu hediyesi almıstı kaydırakla salıncak. Park yakınımızda yok cunku. Ama pek ilgisini cekmıyor. Bende kışın ne yapıcam dıye düşünüyorum. E bebegın ilk arabası var ama onu bahce de kullanıyor o tarz baska onerınız var mı evde kullanabılecegı

Eklentiler

• IMG-20210915-WA0011.jpeg
    IMG-20210915-WA0011.jpeg
    118,1 KB · Görüntüleme: 23
zuzu3838 zuzu3838 bak mesela ben buna göre bakıyorum. Oğlumun dil gelişiminde kelime dışında ikiside hemen hemen hepsini yapıyorlar

Eklentiler

• IMG-20210915-WA0029.jpeg
    IMG-20210915-WA0029.jpeg
    105,9 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG-20210915-WA0054.jpeg
    IMG-20210915-WA0054.jpeg
    109,9 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20210915-WA0050.jpeg
    IMG-20210915-WA0050.jpeg
    104,6 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG-20210915-WA0038.jpeg
    IMG-20210915-WA0038.jpeg
    101,3 KB · Görüntüleme: 18
Kızla sadece bu etkinlik kaldı. Saç taramayı ikiside yapıyor. Ellerini de yıkıyoruz lavaboyu da tanıyorlar. Sadece kaleme yabancılar. 15 aylık olana kadar halledecez 😅 yol gösterici de oluyor

Eklentiler

• IMG-20210915-WA0048.jpeg
    IMG-20210915-WA0048.jpeg
    94,5 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG-20210915-WA0023.jpeg
    IMG-20210915-WA0023.jpeg
    78,3 KB · Görüntüleme: 21
Back