Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım bizim atımız var oğlum evde ona biniyor çok seviyor

Kızlar naparsiniz?? En son akşam yemeklerini kaçta yediriyorsunuz? Ben 6 6.30 gibi yedirir. 8 8.30 da mama verip uyuturdum. Bir aydır 9 da uyuyorlar. En son 7.30 da yediriyorum kızım artık uyurken mama yemiyor oğlum da 90 120 CC yiyor. 7.30 çok mu geç oluyor acaba diye kafama takılıyor.

Bizim genelde 6 6buçuk arası bazen dışardayken 7 yi buluyor 8 buçuk gibide uyuyorlar

Bizim genelde 6 6buçuk arası bazen dışardayken 7 yi buluyor 8 buçuk gibide uyuyorlar
Teşekkür ederim canım Aralık hemen hemen aynı oluyor senle. Kızım yemeden uyuyor gece bir defa kıyamıyorum. Oğlan da yemese mübadele etmezdim. Bugün erken yedirdim mama yedi yattılar bir defa da gece tamam. Üç ayda böyle gitsin. Yatıncayi keseceğim ikisinden de bir şekilde. Oğlan zor

Bende dün 6.30 da yedirdim tekrar canım. 9 a kız açıksin diye. Açıktı da yedi . 9 da uyudular gece 3.15 tek mama yediler gece bir defa uyanıyorlar bugünleri görecek mıydım çok şükür
Bizimde öyle canım tek mama artık ama diş dönemlerinde yine baya mızırdıyolar

Ben geceyi kesmek istiyorum doktor 15 aylıkken gece beslenmesinin bitmesi gerek dedi bi ara yemediler emzikle geri uyudular ama tekrar başladılar, ama şu an pek gücüm yok

Ben geceyi kesmek istiyorum doktor 15 aylıkken gece beslenmesinin bitmesi gerek dedi bi ara yemediler emzikle geri uyudular ama tekrar başladılar, ama şu an pek gücüm yok
İki gün önce tıp fakültesi Hastanesi'ne prof aylık kontrole götürdüm canım. Söylediğini aynen yazıyorum. Hocam gece beslenmesini keseyim mı? Dedim . 2 yaşa kadar anne sütünün alınmasını öneriyoruz. Senin çocuklarının anne sütü yerine aldığı mama var. Anne sütüne çok yakın mamalar onun için bir süre daha devam et dedi. Ben yarıya düşürdük günde 200 300 CC sadece alıyorlar o da gece dedim. Tamam bir süre daha git sonra inek sütü verebilirsin dedi

Canım bizde 7.30 gbi yiyoruz 8.30 gbi uyuyor. Bazen gezmedyken uyku saatimiz aksıyor tabi. Oğlum orta kulak iltihabı geçirdi grip olmuştu ateşlndi oda kulağına vrmştu 2 ay antibiyotik kullandık enfskyon geçmiş ama sıvı birikmesi var dedi Kbb doktoru bir ay sonra kontrole çağırdı geçmezse başka tetkikler yaptrcam dedi moralim çok bozuk

ben gündüzü kesmedim ama her uykudan önce içiyorlar

Canım bizde şuan kulak iltihabı ile uğraşıyoruz. Yazın iki defa boğaz enfeksiyonu geçirdi annemlerin yanına da gelince düşüncesiz komşu grip verdi gitti. Bir kutu antbiyotik bitti iki gün önce kontrole götürdüm birinde halen var dedi. Tekrar içecek yine gidecez. Umarım geçer.

İnşallah geçer canım rabbim şifa versin inşallah bizimki gbi enfeksiyon sonrası sıvı toplanması olmaz

Angelnursee canım siz kulak için süreci çocuk doktoru ile göturdunuz yoksa KBB le mı? 15. Ay rutin kontrolde gördü doktor. Bir tur antibiyotik içti kontrole gittiğimde geçmemiş dedi. Yeniden verdi. Ama oğlum ilacı alınca kustu. Pazartesi tekrar götüreceğim de bilemedim tekrar ona mi gitsem iyi bir KBB doktoruna mı ?

Angelnursee bizde 6. Aydan beri o kulakta kızarıklık oluyordu ama şimdiye kadar hiçbiri var demedi. Tutardı da kulağını diş dedi her gittiğim. Sizde ne gibi belirti vardı? Yani ben hep dişe yordum. Şimdi düşününce bence değilmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…