- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #13.021
Aslında hepsi nasibindeki zamanı bekliyorda biz dayanamıyoruz. Benim kız desteksiz ayakta durma ile yürümeyi aynı anda yaptı. Oğlum 9 aylıkken desteksiz ayakta durmaya başladı aha bir aya tamam dedik gerisini 3 ay sonra getirdi. Kızdan umudum yoktu bir ay önce yürüdü kardeşinden hiç ayakta duramazkenNe güzel biz daha yatağı bile ayıramadik git gide de bağlanıyo çok zorlanicaz gibi ama şu diş dönemleri çok sancılı olduğu için birde onu eklemeye korkuyorum diş jelini doktor mu önerdi bende alicam galiba sonundaçok sıkıntı çekiyoruz çünkü benim oğlum emeklemedi aslında hiç 11 aylikkende bir kaç adım attı gerisi hemen gelir diye bekledik ama o doğum gününü bekledi emeklemeyi de adımları attıktan sonra keşfetti kolayına gelince hep emeklemek istedi ama ben biraz zorladım galiba yürüsün diye emekledigi an kaldırdım çocukta mecbur kaldı garibim
Bende iyice bağlanmasın diye erkenden ayırdım aslında. Son bir kaç aydır çoğunlukla yanımızda yatıyordu. Emeklemeyi çok seviyor tutup kaldırıyorum yürüyelim diye onu bile istemiyor. Her şeyin vakti zamanı var Rabbim ne zaman yürü derse o zaman yürür inşallahNe güzel biz daha yatağı bile ayıramadik git gide de bağlanıyo çok zorlanicaz gibi ama şu diş dönemleri çok sancılı olduğu için birde onu eklemeye korkuyorum diş jelini doktor mu önerdi bende alicam galiba sonundaçok sıkıntı çekiyoruz çünkü benim oğlum emeklemedi aslında hiç 11 aylikkende bir kaç adım attı gerisi hemen gelir diye bekledik ama o doğum gününü bekledi emeklemeyi de adımları attıktan sonra keşfetti kolayına gelince hep emeklemek istedi ama ben biraz zorladım galiba yürüsün diye emekledigi an kaldırdım çocukta mecbur kaldı garibim
İyi bayramlar canımİyi bayramlar herkese
Benim bebisler bomba gibiKızlar nasılsınız be işler nasıl? Ay ben bugün çok mutluyum ilk kez nazar etmiyim oğlum 8 saat aralıksız uyudu
Hay masallah canım cok sevındım senın adınaKızlar nasılsınız be işler nasıl? Ay ben bugün çok mutluyum ilk kez nazar etmiyim oğlum 8 saat aralıksız uyudu
Saatleri nasıl ayarladın canım kac saat nasık uyuyorlar. Bizimde 2. Uykuya direnç var ama nasıl olur bilmiyorumBenim bebisler bomba gibiiyiz canım şükür babaannelerine geldik geniş ev bol koşmali günler yaşıyorlar. Ben tek uykuya geçirdim burda olmuyor çift uyku kurtuldum
Çok direndim 2 aydır ailemle mahvolduk 15. Aya kadar en azından olsun diye de canım eşimin ailesi evde hareketlilik var benimkilerin arayipta bulamadığı yani geldik ikinci gün dozuttular. Baktım akşam uykusu kayacak en iyisi geçmek dedim. 5.5 saat sabah 6 saat akşam a kadar duruyorlar 8.30 da uyudular . Önce 7.45 sonra 8 sonra 8.10 15 derken akşam 8.30 a sabitleyecegiz. Öğlende önce 11.15 sonra 11.30 12 derken bugün 12.30 da uyuttum. Saatleri tam oturmasada alıştılar.Saatleri nasıl ayarladın canım kac saat nasık uyuyorlar. Bizimde 2. Uykuya direnç var ama nasıl olur bilmiyorum
Canım biz 4 gündür gece memesini bıraktık sanırım ondan yoksa diş hala çıkıyor. Sen devam ediyomusun gece emzirmeye ediyorsan kesinlikle bırak canım çok rahatlıyorsunHay masallah canım cok sevındım senın adınabazen benım oğlumda 3-4 saat uyuyunca ne yaptım da uyudu dıye düşünüyorum odasını ayırdıgımdan beri uzadı bizimde uykularımız şükür şu ara diş sıkıntımız tavaan o yüzden sağı solu belli olmıyor. Cıkardı mı senın oğlan dişini? Ondan mı uyudu acaba? Dişleri kabarmadan once 6 saati görmüştük bizde 1 kere tabi dişind baglıyorum ben
Canım çok erken sanki yaa bence kalablktan direniyorlrdr. Benim oğlum akşam 10 da uyuyor sabh 9 a kdr sonra 12.30 da uyuyor 1 saat sonra 17 gbi uyuyor 1 saat akşamda 9.30 10 gbi uyuyor akşam uykusunu kaydr bence sabh kaçta uyanıyorlarÇok direndim 2 aydır ailemle mahvolduk 15. Aya kadar en azından olsun diye de canım eşimin ailesi evde hareketlilik var benimkilerin arayipta bulamadığı yani geldik ikinci gün dozuttular. Baktım akşam uykusu kayacak en iyisi geçmek dedim. 5.5 saat sabah 6 saat akşam a kadar duruyorlar 8.30 da uyudular . Önce 7.45 sonra 8 sonra 8.10 15 derken akşam 8.30 a sabitleyecegiz. Öğlende önce 11.15 sonra 11.30 12 derken bugün 12.30 da uyuttum. Saatleri tam oturmasada alıştılar.
Canım çok erken sanki yaa bence kalablktan direniyorlrdr. Benim oğlum akşam 10 da uyuyor sabh 9 a kdr sonra 12.30 da uyuyor 1 saat sonra 17 gbi uyuyor 1 saat akşamda 9.30 10 gbi uyuyor akşam uykusunu kaydr benceÇok direndim 2 aydır ailemle mahvolduk 15. Aya kadar en azından olsun diye de canım eşimin ailesi evde hareketlilik var benimkilerin arayipta bulamadığı yani geldik ikinci gün dozuttular. Baktım akşam uykusu kayacak en iyisi geçmek dedim. 5.5 saat sabah 6 saat akşam a kadar duruyorlar 8.30 da uyudular . Önce 7.45 sonra 8 sonra 8.10 15 derken akşam 8.30 a sabitleyecegiz. Öğlende önce 11.15 sonra 11.30 12 derken bugün 12.30 da uyuttum. Saatleri tam oturmasada alıştılar.
Akşam uykusunu kaydırınca çok rahat ettim ben. Eskiden bende 8 de 7.30 da uyutyrdum sabh 6.30 7 de uyanyr du birde şuan yaz hava kararmayınca uyumuyorÇok direndim 2 aydır ailemle mahvolduk 15. Aya kadar en azından olsun diye de canım eşimin ailesi evde hareketlilik var benimkilerin arayipta bulamadığı yani geldik ikinci gün dozuttular. Baktım akşam uykusu kayacak en iyisi geçmek dedim. 5.5 saat sabah 6 saat akşam a kadar duruyorlar 8.30 da uyudular . Önce 7.45 sonra 8 sonra 8.10 15 derken akşam 8.30 a sabitleyecegiz. Öğlende önce 11.15 sonra 11.30 12 derken bugün 12.30 da uyuttum. Saatleri tam oturmasada alıştılar.
Canım yok benimkiler 11 aylık oldular bu derde düştük benim zorumla döndüler ilk fırsatta yıne işler karıştı. Benim ikiz canım akşam 9 dan sonra zor kaldırmıyor bünyem. Bir hafta verdim aslında canım zorlansalar yine iki uykuya devam edecektim kızım iki gün içinde ayak uydurdu oğlumda üç gündür bayağı mutlu. Zorlanmadan duruyorlar şükür 8 8.30 da ok kib bay bende kurtuluyorum onlardaCanım çok erken sanki yaa bence kalablktan direniyorlrdr. Benim oğlum akşam 10 da uyuyor sabh 9 a kdr sonra 12.30 da uyuyor 1 saat sonra 17 gbi uyuyor 1 saat akşamda 9.30 10 gbi uyuyor akşam uykusunu kaydr bence
Akşam uykusunu kaydırınca çok rahat ettim ben. Eskiden bende 8 de 7.30 da uyutyrdum sabh 6.30 7 de uyanyr du birde şuan yaz hava kararmayınca uyumuyor
Ayyy nasıl bıraktınııız anlatsana canımmCanım biz 4 gündür gece memesini bıraktık sanırım ondan yoksa diş hala çıkıyor. Sen devam ediyomusun gece emzirmeye ediyorsan kesinlikle bırak canım çok rahatlıyorsun
Canım ilk sabaha doğrukini kesin diyorlar uzmanlar. Benimkiler 4 5 gibi mesela uyanıyor kesecek olsam ilk ondan başlayacağım biraz daha geçsin bende önce sabaha doğru olanı vermeyeceğim. Benimkiler iki defa uyanıyorlar. Yatmadan önce veriyorum gece 12 1 gibi bir uyanıyorlar birde sabaha doğru. Tek bebek olsa hiç zoru yok işte iki bebek çapraz oluncaAyyy nasıl bıraktınııız anlatsana canımmhıc denemedim nasıl olur ınan bılmıyorum.
Canım çok erken sanki yaa bence kalablktan direniyorlrdr. Benim oğlum akşam 10 da uyuyor sabh 9 a kdr sonra 12.30 da uyuyor 1 saat sonra 17 gbi uyuyor 1 saat akşamda 9.30 10 gbi uyuyor akşam uykusunu kaydr benceÇok direndim 2 aydır ailemle mahvolduk 15. Aya kadar en azından olsun diye de canım eşimin ailesi evde hareketlilik var benimkilerin arayipta bulamadığı yani geldik ikinci gün dozuttular. Baktım akşam uykusu kayacak en iyisi geçmek dedim. 5.5 saat sabah 6 saat akşam a kadar duruyorlar 8.30 da uyudular . Önce 7.45 sonra 8 sonra 8.10 15 derken akşam 8.30 a sabitleyecegiz. Öğlende önce 11.15 sonra 11.30 12 derken bugün 12.30 da uyuttum. Saatleri tam oturmasada alıştılar.
Akşam uykusunu kaydırınca çok rahat ettim ben. Eskiden bende 8 de 7.30 da uyutyrdum sabh 6.30 7 de uyanyr du birde şuan yaz hava kararmayınca uyumuyorÇok direndim 2 aydır ailemle mahvolduk 15. Aya kadar en azından olsun diye de canım eşimin ailesi evde hareketlilik var benimkilerin arayipta bulamadığı yani geldik ikinci gün dozuttular. Baktım akşam uykusu kayacak en iyisi geçmek dedim. 5.5 saat sabah 6 saat akşam a kadar duruyorlar 8.30 da uyudular . Önce 7.45 sonra 8 sonra 8.10 15 derken akşam 8.30 a sabitleyecegiz. Öğlende önce 11.15 sonra 11.30 12 derken bugün 12.30 da uyuttum. Saatleri tam oturmasada alıştılar.
Zorlanmıyorlarsa o zamn sorun yok canımCanım yok benimkiler 11 aylık oldular bu derde düştük benim zorumla döndüler ilk fırsatta yıne işler karıştı. Benim ikiz canım akşam 9 dan sonra zor kaldırmıyor bünyem. Bir hafta verdim aslında canım zorlansalar yine iki uykuya devam edecektim kızım iki gün içinde ayak uydurdu oğlumda üç gündür bayağı mutlu. Zorlanmadan duruyorlar şükür 8 8.30 da ok kib bay bende kurtuluyorum onlarda
Çok rahatladım şuan uyuyorlar 2 saat olacak sonra 8.30 da gece yatışi . Bir hafta oldu oturttuk gibi inşallah böyle gideriz canımCanım çok erken sanki yaa bence kalablktan direniyorlrdr. Benim oğlum akşam 10 da uyuyor sabh 9 a kdr sonra 12.30 da uyuyor 1 saat sonra 17 gbi uyuyor 1 saat akşamda 9.30 10 gbi uyuyor akşam uykusunu kaydr bence
Akşam uykusunu kaydırınca çok rahat ettim ben. Eskiden bende 8 de 7.30 da uyutyrdum sabh 6.30 7 de uyanyr du birde şuan yaz hava kararmayınca uyumuyor
Zorlanmıyorlarsa o zamn sorun yok canım
Canım zaten emzirmeyi teke düşürmştüm 2 yada 3 kez uyanıyor Du sonra onuda kestim su verdim artık su içinde uyanmıyorAyyy nasıl bıraktınııız anlatsana canımmhıc denemedim nasıl olur ınan bılmıyorum.
Canım sabh kaçta uyanıyorlarÇok rahatladım şuan uyuyorlar 2 saat olacak sonra 8.30 da gece yatışi . Bir hafta oldu oturttuk gibi inşallah böyle gideriz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?