• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Diş cok etkiliyor bebeleri yaa kıyamam 😢 ayda 100-200 alıyor canım. 1 yaş Kontrole gittik canım boy 75 persentilde. Önemli olan boy dedi doktorumuz. Menenjit aşısını yaptırdınız mı siz kızlar
İlk dozu 10. Ayda başladı doktor menectra ile 13. Ayda menecrra 2. Doz ve bexero ilk doz var

Diş olayı bitti mi 😂 ya biz daha iki diş zor çıkardık ve gerçekten o kadar çok zorlandık ki 🤦🏻‍♀️
Allah yardımcıniz olsun köpek dişleri de dökmüş bulunmaktayiz ve iki gündür pertiz. Oğlan 4 köpek bir azı diş, kız 2 köpek bir azı diş patlattı. Azı ve köpek dişi aynı anda çok zorladı. Benimkiler mangalda et yemeye hazırlanıyorlar 😅

kızlar tek uykuya gecen var mı? 2. Uykumuz baya aglamalı oluyor acaba tek uyku mu ıstıyır dıye düşünüyorum

herkese merhabalar, tup konusunda çok yenıyım. yazılanları okudum ama kafam cok karısık. henuz ıslemlere baslamadık agustosta baslayacagız. memorıal hastanesınden fıyat aldım. 9900 TL ıslemler ıcın dedıler. sanırım yarısı kadar da ılaclara para verılecek. bır kac kısı rapora yazdırmaktan bahsetmıs. rapora hangı durumlarda yazdırabılıyoruz?
bır de ıgne surecı cok sancılı dıye duymustum benı bıraz rahatlatacak var mıdır aranızda :(

herkese merhabalar, tup konusunda çok yenıyım. yazılanları okudum ama kafam cok karısık. henuz ıslemlere baslamadık agustosta baslayacagız. memorıal hastanesınden fıyat aldım. 9900 TL ıslemler ıcın dedıler. sanırım yarısı kadar da ılaclara para verılecek. bır kac kısı rapora yazdırmaktan bahsetmıs. rapora hangı durumlarda yazdırabılıyoruz?
bır de ıgne surecı cok sancılı dıye duymustum benı bıraz rahatlatacak var mıdır aranızda :KK43:
Merhaba,Raporun bir çok şartı var ama erkek infertilitesi yada yumurta azlığı değilse 2 aşılama, 3 yıl evli olma vs birsürü durum var. Zaten özel hastanelerde sgk anlaşması yoksa ilacı bu şekilde yazdıramıyorsun diye biliyorum.

İğne süreci içinde hepsi geçiyor merak etme önemli olan sonu güzel olsun

Hiç sesiniz çıkmıyor kızlar ne yapıyorsunuz?
Selam canm valla ben oğlumdan fırsat bulup burayı takip edemiyorum denk geldikçe yazıyorum bizde durumlar aynı çıkamayn dişlerle uğraşıyoruz 1 yaş 1 hafta oldu ve bizim sadece alt iki diş var😂 üstler patlaycak ama çok geç patlatıyo bizimki şişmiş damaklar kıpkırmızı hep ağlamaklı memede aynı düzen he birde full yaramazlık var yürümeye başladı kuzum sağolsun emeklerken az dağıtıyodu şimdi hepten fena oldu 1 yaş aşılarını olduk su çiçeği aşısı olmadığı için sonradan cagrilcakmisix bilmiyorum bana öyle geldi denk mi geldi ama 1 yaş aşısından sonra kabızlık oldu oğlumda bizde böyle durumlar canm sende nasıl

Selam canm valla ben oğlumdan fırsat bulup burayı takip edemiyorum denk geldikçe yazıyorum bizde durumlar aynı çıkamayn dişlerle uğraşıyoruz 1 yaş 1 hafta oldu ve bizim sadece alt iki diş var😂 üstler patlaycak ama çok geç patlatıyo bizimki şişmiş damaklar kıpkırmızı hep ağlamaklı memede aynı düzen he birde full yaramazlık var yürümeye başladı kuzum sağolsun emeklerken az dağıtıyodu şimdi hepten fena oldu 1 yaş aşılarını olduk su çiçeği aşısı olmadığı için sonradan cagrilcakmisix bilmiyorum bana öyle geldi denk mi geldi ama 1 yaş aşısından sonra kabızlık oldu oğlumda bizde böyle durumlar canm sende nasıl
Selam canım 🤗 bizimki korkuyor yürümüyor full emekleme pesındeyız. Bizde yaptırdık 1 yaş asıları bı sıkıntı olmadı sukur. Odasını ayırdım bende 1 hafta oluyor. İlk 2 gün uyuyamadım aglarsa duyamam dıye ama daha sonra alıstık sukur. Döne döne yatıyor yatagında besıgı kucuk gelıyordu artık. 2 saatte bır uyanırdı sımdı 3 saate cıktı ınsallah daha da uzar aralar. Bizimde köpekler azılae birbirine karıstı hepsını birdeb cıkartmaya calısıyor. Nurse harveysın diş jelini aldım. Huzursuzlugunu kesıyor şükür iyi geldı gibi. Bende de durumlar böyle 💜💜

Selam canım 🤗 bizimki korkuyor yürümüyor full emekleme pesındeyız. Bizde yaptırdık 1 yaş asıları bı sıkıntı olmadı sukur. Odasını ayırdım bende 1 hafta oluyor. İlk 2 gün uyuyamadım aglarsa duyamam dıye ama daha sonra alıstık sukur. Döne döne yatıyor yatagında besıgı kucuk gelıyordu artık. 2 saatte bır uyanırdı sımdı 3 saate cıktı ınsallah daha da uzar aralar. Bizimde köpekler azılae birbirine karıstı hepsını birdeb cıkartmaya calısıyor. Nurse harveysın diş jelini aldım. Huzursuzlugunu kesıyor şükür iyi geldı gibi. Bende de durumlar böyle 💜💜
Canım o bitkisel i mi biz iki tane azı patlattık dahada patlycak çok sıkıntılıyız yaa

Ne güzel biz daha yatağı bile ayıramadik git gide de bağlanıyo çok zorlanicaz gibi ama şu diş dönemleri çok sancılı olduğu için birde onu eklemeye korkuyorum diş jelini doktor mu önerdi bende alicam galiba sonunda 😔 çok sıkıntı çekiyoruz çünkü benim oğlum emeklemedi aslında hiç 11 aylikkende bir kaç adım attı gerisi hemen gelir diye bekledik ama o doğum gününü bekledi emeklemeyi de adımları attıktan sonra keşfetti😂 kolayına gelince hep emeklemek istedi ama ben biraz zorladım galiba yürüsün diye emekledigi an kaldırdım çocukta mecbur kaldı garibim😂😂

Back