• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Canım ilk sabaha doğrukini kesin diyorlar uzmanlar. Benimkiler 4 5 gibi mesela uyanıyor kesecek olsam ilk ondan başlayacağım biraz daha geçsin bende önce sabaha doğru olanı vermeyeceğim. Benimkiler iki defa uyanıyorlar. Yatmadan önce veriyorum gece 12 1 gibi bir uyanıyorlar birde sabaha doğru. Tek bebek olsa hiç zoru yok işte iki bebek çapraz olunca 🙄
Hıc bellı olmuyor ne zaman uyandıgı 🤦🏼‍♀️ Dalana kadar sureklı uyanıyor mesela dün gece en son 1 de uyandı sabah da 6 bucukta kalktı. Ama bır önceki gece saat 5 e kadar sürekli uyandı.

Gündüz Uyku süreleri uzadı mı canım? Cınar 1 saatten fazla uyumaz mesela. Tek uykuda da 1 saat yetmez
Canım benim tek çift saat değişmiyor 2 saat toplamda uyuyorlar. Kızım bazen 1.5 yapıyor. Oğlumda bugün 2.5 saat uyudu. Doğduğu günden beri gündüz uykusunu seviyor. Ama ort 2 saat onun için de biraz tek uykuya geçmeye cesaret ettim

İstedi canım ilk gün su verdim babası uyuttu tavsiyem ilk 3 gün babası baksın gece o zamn meme istemiyor benim oğlum senin bebiş nasıl
Gece ben ilgileniyorum canım emip yattıgı için babası kalkmaz. Hıc denemedım en azından emme sayısını azaltsak belkı bırakılabılır. 8 bucukta uyudu su saate kadar 3 kere kalktı 2 kere emdi bir kere de babası salladı uyudu 😓

Gece ben ilgileniyorum canım emip yattıgı için babası kalkmaz. Hıc denemedım en azından emme sayısını azaltsak belkı bırakılabılır. 8 bucukta uyudu su saate kadar 3 kere kalktı 2 kere emdi bir kere de babası salladı uyudu 😓
Senin oğlan tam paşa vallahi 🤣 hic kendinden ödün vermiyor yerim yatarım kimse bana karışmasın der gibi üçte kalkarım beşte 🥰🧿

Ay canım çok zor olur öyle yaaa birde çalışıyorsun sen nasıl dayanıyorsun?

Ay canım çok zor olur öyle yaaa birde çalışıyorsun sen nasıl dayanıyorsun?
Günü gününü tutmuyor canım kendim 12 den önce yatmam o sürede sıkıntı olmuyor sonrası içinde dua edıyorum inşallah kalkmaz dıye 😂😂😂 odasını ayırdın mı peki? Odasını ayırınca cok rahat ettim ben. Sessizce girerdim kendi yatagıma ses olup kalkmasın dıye. Camasır olur yerlesecek kalkar dıye yapamazdım. Şimdi cok rahatım o konuda

Günü gününü tutmuyor canım kendim 12 den önce yatmam o sürede sıkıntı olmuyor sonrası içinde dua edıyorum inşallah kalkmaz dıye 😂😂😂 odasını ayırdın mı peki? Odasını ayırınca cok rahat ettim ben. Sessizce girerdim kendi yatagıma ses olup kalkmasın dıye. Camasır olur yerlesecek kalkar dıye yapamazdım. Şimdi cok rahatım o konuda
Ayrı oda yaptıktan daha izindeyiz canım dönüşte kendi odasına geçiricem inşallah

Back