- 29 Ekim 2019
- 6.702
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #13.061
Bız ilk denize girme deneyimini yaşamış bulunuyoruz kızım bayıldı oğlum kalabalıktan korktu simitinden ayrı bir gıcıklandi. Bizde aldık evin ortasında eline verdik alışsın diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimkilerde bayramda girdi kumu daha çok sevdiler biz ilk kucakta soktukBız ilk denize girme deneyimini yaşamış bulunuyoruz kızım bayıldı oğlum kalabalıktan korktu simitinden ayrı bir gıcıklandi. Bizde aldık evin ortasında eline verdik alışsın diye
Kucak simit her yol denendi haftaya tekrar götüreceğim çok yorucu demi ikizlerle denize girmek neyime dedin mibizimkilerde bayramda girdi kumu daha çok sevdiler biz ilk kucakta soktuk
evet yaa giydir temizle tekrar giydir derken baya yorucu oldu biz bide tatile gitcez bakalım neler olacak :)Kucak simit her yol denendi haftaya tekrar götüreceğim çok yorucu demi ikizlerle denize girmek neyime dedin mi
O kadar yürek yemedim daha doğum gününden sonra Fotoğraf çekiminden vazgeçtik seneye 2. Yaşta inşallah akillanacaklarevet yaa giydir temizle tekrar giydir derken baya yorucu oldu biz bide tatile gitcez bakalım neler olacak :)
Yaa biz yaptırdık çook da güzel olduyarında doğumgünlerini kutluycaz inşallah gecikmelide olsaO
O kadar yürek yemedim daha doğum gününden sonra Fotoğraf çekiminden vazgeçtik seneye 2. Yaşta inşallah akillanacaklar
yaa o kavgasız günler bizede gelirmi acabaaaKızlar biz 13 ay itibariyle büyüdüğümuzu hissettirmeye başladık. Uykuları tek uyku ile daha güzel oldu. Kendi kendilerine iki kardeş kavga etmeden oynamaya başladılar. Çok şükür rahatlamaya başladık
13. Ayla geldi ki kızım mahvoldu saçı kalmadı doktora bile sordum gözü zarar görür mü diye. Hatta son zamanlarda artık ısırmaya da başlamıştı. Bitti şimdi balkonda birlikte oynuyorlar. Bağımsız olsada en azından bırakıp gidebiliyorum.yaa o kavgasız günler bizede gelirmi acabaaa
bizde bunlar sırayla oldu önce oğlanın biri ısırma ve saç çekmeye başladı o bıraktı şimdi diğeri yapıyor. Doktor ciddi zarar verecek bişey yapmadıktan sonra müdahele etmeyin dedi. Başlarından asla bir kişi olmadan bırakmıyoruz13. Ayla geldi ki kızım mahvoldu saçı kalmadı doktora bile sordum gözü zarar görür mü diye. Hatta son zamanlarda artık ısırmaya da başlamıştı. Bitti şimdi balkonda birlikte oynuyorlar. Bağımsız olsada en azından bırakıp gidebiliyorum.
Benım tek çocuk malum bende yanlız bırakmıyorum illa bir kişi oluyor basındabizde bunlar sırayla oldu önce oğlanın biri ısırma ve saç çekmeye başladı o bıraktı şimdi diğeri yapıyor. Doktor ciddi zarar verecek bişey yapmadıktan sonra müdahele etmeyin dedi. Başlarından asla bir kişi olmadan bırakmıyoruz
canım birbirlerini yemeseler güvenli alanlarda bırakabilirim aslında ama hiç bişey olmasa birbirlerinin saçını çekiyorlar yada ısırıyorlar olmadı oyuncak kavgası çıkıyor arkamı döndüğümde birinin ağlaması 5 sn falan sürüyorBenım tek çocuk malum bende yanlız bırakmıyorum illa bir kişi oluyor basında
Oyyy kıyamam masallah kuzulara bırakabilecegım guvenlı alanım yok galıba ya koltuklara tırmanıyor ya sehpaya durmuyor ki bş yerındecanım birbirlerini yemeseler güvenli alanlarda bırakabilirim aslında ama hiç bişey olmasa birbirlerinin saçını çekiyorlar yada ısırıyorlar olmadı oyuncak kavgası çıkıyor arkamı döndüğümde birinin ağlaması 5 sn falan sürüyor
Maşallah bebise kurtuldu darısı bize şu azilari bir çıkarsak ilk defa ishal oldular ikiside darısı bize inşallahAyy kızlar bizim 5 azı dilimiz birden çıktı şükür rahatladı oğlum 13 dilimiz oldu toplam
Ben bırakıyorum yeni yeni balkonda oynuyorlar. Bende acaba bir şey olur mu diye hep bir kişi gozlemde olurdu. Benimkiler tırmanma işini bitirdi ilk yürümeye çıktıkları zaman dediğin gibi dengede tam duramayinca korkuyordum. Şuan çıkasalarda iniyorlar koltuklardan. Başka zarar girecekleri bir şey yok. Kendileri vardı on gündür kurtuldum. Çok güzel oynuyorlar sıkılıp yanımıza geliyorlar geziyorlar evin içinde balkona çıkıyorlar serin olunca büyüdüler diyorum.Oyyy kıyamam masallah kuzulara bırakabilecegım guvenlı alanım yok galıba ya koltuklara tırmanıyor ya sehpaya durmuyor ki bş yerınde
Biter canım birkaç aya inşallah sizindebizde bunlar sırayla oldu önce oğlanın biri ısırma ve saç çekmeye başladı o bıraktı şimdi diğeri yapıyor. Doktor ciddi zarar verecek bişey yapmadıktan sonra müdahele etmeyin dedi. Başlarından asla bir kişi olmadan bırakmıyoruz
Amin canım valla çok zorlandık biz hepsi birden olunca inşallah siz kolay çıkarırsınızMaşallah bebise kurtuldu darısı bize şu azilari bir çıkarsak ilk defa ishal oldular ikiside darısı bize inşallah
Hayırlı olsun dişleri canım uykusunu etkiledi mi? Emmiyor dimi artık geceleriAmin canım valla çok zorlandık biz hepsi birden olunca inşallah siz kolay çıkarırsınız
Çok etkiledi canım ateş yptı bide2 gndr emiyor çünkü dişten tek istediği şey meme çok zorlanıyoruz yaHayırlı olsun dişleri canım uykusunu etkiledi mi? Emmiyor dimi artık geceleri