• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

yaa o kavgasız günler bizede gelirmi acabaaa
13. Ayla geldi ki kızım mahvoldu saçı kalmadı doktora bile sordum gözü zarar görür mü diye. Hatta son zamanlarda artık ısırmaya da başlamıştı. Bitti şimdi balkonda birlikte oynuyorlar. Bağımsız olsada en azından bırakıp gidebiliyorum.

13. Ayla geldi ki kızım mahvoldu saçı kalmadı doktora bile sordum gözü zarar görür mü diye. Hatta son zamanlarda artık ısırmaya da başlamıştı. Bitti şimdi balkonda birlikte oynuyorlar. Bağımsız olsada en azından bırakıp gidebiliyorum.
bizde bunlar sırayla oldu önce oğlanın biri ısırma ve saç çekmeye başladı o bıraktı şimdi diğeri yapıyor. Doktor ciddi zarar verecek bişey yapmadıktan sonra müdahele etmeyin dedi. Başlarından asla bir kişi olmadan bırakmıyoruz

bizde bunlar sırayla oldu önce oğlanın biri ısırma ve saç çekmeye başladı o bıraktı şimdi diğeri yapıyor. Doktor ciddi zarar verecek bişey yapmadıktan sonra müdahele etmeyin dedi. Başlarından asla bir kişi olmadan bırakmıyoruz
Benım tek çocuk malum bende yanlız bırakmıyorum illa bir kişi oluyor basında

Benım tek çocuk malum bende yanlız bırakmıyorum illa bir kişi oluyor basında
canım birbirlerini yemeseler güvenli alanlarda bırakabilirim aslında ama hiç bişey olmasa birbirlerinin saçını çekiyorlar yada ısırıyorlar olmadı oyuncak kavgası çıkıyor arkamı döndüğümde birinin ağlaması 5 sn falan sürüyor

canım birbirlerini yemeseler güvenli alanlarda bırakabilirim aslında ama hiç bişey olmasa birbirlerinin saçını çekiyorlar yada ısırıyorlar olmadı oyuncak kavgası çıkıyor arkamı döndüğümde birinin ağlaması 5 sn falan sürüyor
Oyyy kıyamam masallah kuzulara 💜 bırakabilecegım guvenlı alanım yok galıba ya koltuklara tırmanıyor ya sehpaya durmuyor ki bş yerınde

Oyyy kıyamam masallah kuzulara 💜 bırakabilecegım guvenlı alanım yok galıba ya koltuklara tırmanıyor ya sehpaya durmuyor ki bş yerınde
Ben bırakıyorum yeni yeni balkonda oynuyorlar. Bende acaba bir şey olur mu diye hep bir kişi gozlemde olurdu. Benimkiler tırmanma işini bitirdi ilk yürümeye çıktıkları zaman dediğin gibi dengede tam duramayinca korkuyordum. Şuan çıkasalarda iniyorlar koltuklardan. Başka zarar girecekleri bir şey yok. Kendileri vardı on gündür kurtuldum. Çok güzel oynuyorlar sıkılıp yanımıza geliyorlar geziyorlar evin içinde balkona çıkıyorlar serin olunca büyüdüler diyorum.

Back