• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Dönmesinden korkmuyorum canım uyuyamıyor dönüp duruyor uykuda inliyor sonra ağlıyarak uyanıyor sabaha kdr böylydik pek normal gelmedi bana valla bizim oğlan acısını hep uçlarda yaşıyor o kadar yoruldmki mızmız bir bebek haline geldi.
Biz bunu diş yada hastalık döneminde yaşıyoruz 😒 6. Hastalık geçirdik iki bebeğimde de 3 gece sabahladık resmen

Benimkide uykuda çok inliyor sağo sola dönüp uyaniyo dişten diyoruz ama çıkmadı da bı turlu kaç aydır böyle. Bu arada senin oğluşuna da masallah yaşı gelmeden yürümüş paşa 😍 bizimki de ayakta bı kaç sn duruyo ama gerisi yok emeklemiyo bile 🤭
Ablamda aynı diştendir diyor canım inşallah öyledir başka bir rahatsızlığı olmasında😍öyle canım bizimki erkenci kuş maaşllh😀

Biz bunu diş yada hastalık döneminde yaşıyoruz 😒 6. Hastalık geçirdik iki bebeğimde de 3 gece sabahladık resmen
Ateş oldu mu sizde en belirgin özelliği ateş diyor. Ömür boyu bağışıklık kazanıyor yazıyo bir daha olmayacak olsada antikorlari hazır 💪 Allah korusun hepsini

Ay inşallah canım valla gurbette tek çocuk büyütmek ne zormuş senin iki tane birde rabbim yardımcımız olsun😀sen nasılsın canım çktnmı hastaneden
Aklımda çıkma olduğu için sadeceona cevap vermişim 😅😅 iyim canım Perşembe gününden beri önlem amaçlı tuttu doktor. Eve gidersen yoğun bakıma dönersin dört gün daha kal serum verelim öyle çık dedi. Benim ciğerler fena halde inşallah toplayacağız bakalım. Ağrım sızım ateşim falan kalmadı şükür öksürük var sadece başka bir şey yok 🤲🤲🤲

Ateş oldu mu sizde en belirgin özelliği ateş diyor. Ömür boyu bağışıklık kazanıyor yazıyo bir daha olmayacak olsada antikorlari hazır 💪 Allah korusun hepsini
tabi canım 3 gün yüksek ateş sonrası kırmızı deri döküntüleri. Ateş ikisinde de 39 u geçti çok şükür ki tekrar olmuyormuş.

Aklımda çıkma olduğu için sadeceona cevap vermişim 😅😅 iyim canım Perşembe gününden beri önlem amaçlı tuttu doktor. Eve gidersen yoğun bakıma dönersin dört gün daha kal serum verelim öyle çık dedi. Benim ciğerler fena halde inşallah toplayacağız bakalım. Ağrım sızım ateşim falan kalmadı şükür öksürük var sadece başka bir şey yok 🤲🤲🤲
Çok şükür canım çok sevindim yaa dua ediyorum sana sürekli canım rabbim bol şifa versin bebişlerinize kucakla doya doya🥰

tabi canım 3 gün yüksek ateş sonrası kırmızı deri döküntüleri. Ateş ikisinde de 39 u geçti çok şükür ki tekrar olmuyormuş.
Bizde aynıydık canım gecen ay gecırdı. 3 gun 37.5-39.5 arası gitti geldı atesı hıc 37 nın altına düşmedi mesela. Ates gectı 1 gun sonra sırt bölgesınde döküntü basladı. Sırt gögus boyun oralarda oldu bizde. 1 gun sonra da gectı cok sukur. Ama ates cok zormus ne gecemiz kalmıstı ne gündüzümüz

Cıktın mı canım iyi misin

Bizde aynıydık canım gecen ay gecırdı. 3 gun 37.5-39.5 arası gitti geldı atesı hıc 37 nın altına düşmedi mesela. Ates gectı 1 gun sonra sırt bölgesınde döküntü basladı. Sırt gögus boyun oralarda oldu bizde. 1 gun sonra da gectı cok sukur. Ama ates cok zormus ne gecemiz kalmıstı ne gündüzümüz
Bende sürekli ateş ölçtüm hatta baam kızıyordu artık ateş ölçcen diye uyuyan çocuğu uyandırıyorsun diye🤭 ama çok fena gercekten 36.5 ken bir anda 38 39 oluyordu ve bıdıklar calpol ve dolven sevmedi çok zordu Allah bir daha göstermesin 🤗

Cıktın mı canım iyi misin
Çok şükür canım çıktım. Ciğerleri toplarsam bir şey kalmamış olacak. Ter atıyorum böyle bir şey hiç yaşamadim hayatımda ve Kuru öksürük konuşamıyorum uzun süreli. Çok şükür bebeklerime kavuştum sen iyi gittin memlekete tam kapanma geldi perşembeye kadar benimde geçmem lazım.

Back