Ben iş yapmadım canım pandemi sonrası da dışarıda çıkamadım bayağı hareketsiz bir sürece girdim. İş yapmama nedenim 26. Haftaya kadar çalıştım. Öğretmenim. Nöbet dahi tuttum rapor falan çıkarma gereği duymadım. Onun için hem okul hem ev işi olmazdı. Kimyasal hiçbir ürünu ben kullanmadım. Tuvaleti eşim yıkadı. Bulaşıktada gerektiği yerde o kullandı. 37+3 te doğum yaptım. Açılma sancı falan hiçbir şey olmadan planlı sezaryenle doğum yaptım. Suları da daha vardı risk almak istemedi doktor bende sıkılmıştım artık. Ben geç hazırlayanlardanim 34 ten sonra hazırlamaya başladım çantayı ama bence hata ettim. Park yatak prego aldık benim bebeklerim halen destekli uyuyor ve beşikte uyuyor dağıldı dağılacak
ben tek hamisiller den farklı olarak şu olmalı diyeceğim bir şey kullanmadım ama her hamilelik özeldir. Pompa mesela onbeş gün çok yoğun kullandım sonra gün içinde bir iki kez üç aydan sonra zaten hiç kullanmadım. Başka yok hamile pedi çok gereksiz külot olanı var o çok işime yaradı benim. Cicili bicili pijama hastaneye götürme götürdüm her yer dikiş pansuman lekesi falan giymedim. Günlük yedek olanı giydim. Bu kadar