Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Yaa bizde başladık ve daha emeklemiyo ama kendini kaldırmaya başladı umarım düzelir zaten deli yatıyodu

Kızlar ya oğlum 3 gündür tek gündüz uykusu yapıyor ikinciyi kesinlikle uyumuyor akşam 7 de uyuyor napcağmı şaşırdım daha çok erken değlmi tek uykuya

Kızlar ya oğlum 3 gündür tek gündüz uykusu yapıyor ikinciyi kesinlikle uyumuyor akşam 7 de uyuyor napcağmı şaşırdım daha çok erken değlmi tek uykuya
Senin oğlan çok heyecanlı canım mümkünse bizimkilere duyurmasin zuzu3838 sabah 10 öğleden sonra 3 akşam 9 mis

Benimki gece ya da gunduz artik her uyudugunda hep yuz ustu donuyo . Ben de yere yatak serdim yan tarafima da ona yatak serdim o hareket etti mi haberim oluyo zaten duzeltiyorum basini yuz ustu olursa nefes alcak sekilde yoksa besikte zor oluyo zaten cok deli yatiyo besige sigmiyo artik. Yerde istedigi kadar delirebilir ama arada yuz ustu yatinca sikinti iste. Yer yatagi iyi geldi

Son düzenleme:
Erken tabii de masallah senin oglan her seye erkenden baslamis hepimizi gecti tez canlı paşa masallah subhanallah

Bende beşikte rahat ediyorum sert ya yatagı burnu kapanmaz dıye içim rahat

Evde olacağı yoktu kızlar iki ciğere de inmiş. Annem babam eşim bebeklere bakıyorlar bugün araba ile beni ziyarete geldiler pencereden baktım öyle
Rabbim şifa versin can
Senin oğlan çok heyecanlı canım mümkünse bizimkilere duyurmasin zuzu3838 sabah 10 öğleden sonra 3 akşam 9 mis
Allah şifa versin canım zordur senin için bebişlerde ayrıay valla sorma benim oğlan ayrı bir alem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…