- 11 Nisan 2019
- 485
- 510
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #12.641
Amin canım çok saCanım çok geçmiş olsun yaa rabbim şifa versin kuzucuğa
Sagol cnmGe
Geçmiş olsun canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım çok saCanım çok geçmiş olsun yaa rabbim şifa versin kuzucuğa
Sagol cnmGe
Geçmiş olsun canım benim
çok geçmiş olsun canımKızlar biz gece 3 ten 7 ye kadar acildeydik dün gün boyu ateşi vardı düşüremedik diştendir dedik dişin ateşi düşüp geri yükselmezmiş böyle ha bire boğaz enfeksiyonu olmuş kuzum sakındıkça bişey çıkıyor Allah beterinden korusun, pandemi var gitmeden halledelim diye çok ugraltım olmadı 2 serum ateş düşürücü ve yazılan antibiyotik ile döndük hala ara ara yükseliyor 1 saat uyudum kuzum iyi olsun da bize dua edin teyzeleri dikkat edin siz de bebelere
5-6 bez kakalı oluyor doktora sordum bu dönemlde normal dedi dişi patlamış minnoşumun sonundaİshali çokmu canım
Olmaz ınsallah canım yaHuggy armor aldık iki gün önce geldi. Daha kullanmak nasip olmadı. İnşallah otururlar yemek masasında oturmayı pek sevmiyorlar tırsıyorum buna da aynısi olur diye
Bende aynıyım canım oyalıyorum sureklı en fazla 1.5 saat yolculuk yaptık bakalım 10 saatte ne yapıcazBesafe izi comfort
Tabii kii arka koltuk dediğim gibi oğluşun biri pek mutlu değil arabadan sürekli oyuncak kitap falan verip oyalamak gerek bi süre daha arkada devam. Aslında yola çıkmak için en güzeli gece uyku saatlerinde ama yasaklardan dolayı yapamadık
En güzeli aslında yaa masallah ne guzel uygulayabılıyorsunuzBizde koltuk zorunluluğu var ağlasalarda almıyoruz çok ağlayan olursa yol kenarı mola verip sakinleşip devam ediyoruz
En fazla 2 saat uzun uyuyabılıyorum canım uyku hep sıkıntıydı bızde iştahı da aynı degısen bısı yok o konudaUzun sürüyor biraz canım iştahsızlık uyku bozukluğu vrmı sizdede?
Gecmıs olsun canım sımdı nasıl kuzucukKızlar biz gece 3 ten 7 ye kadar acildeydik dün gün boyu ateşi vardı düşüremedik diştendir dedik dişin ateşi düşüp geri yükselmezmiş böyle ha bire boğaz enfeksiyonu olmuş kuzum sakındıkça bişey çıkıyor Allah beterinden korusun, pandemi var gitmeden halledelim diye çok ugraltım olmadı 2 serum ateş düşürücü ve yazılan antibiyotik ile döndük hala ara ara yükseliyor 1 saat uyudum kuzum iyi olsun da bize dua edin teyzeleri dikkat edin siz de bebelere
Oğlum bayılmış eşim dün çıkardı. Kız yine tabi bı tavanı da elleyem cama da uzanam en iyi kararı 360 derece dönen olanı almakla yaptık. Kademesi de var yükseltiliyorOlmaz ınsallah canım ya
Sagol teyzesi bugün Bi tık daha iyi gibi çok şükür takip ediyorum yineGecmıs olsun canım sımdı nasıl kuzucuk
Çok sagol cnmçok geçmiş olsun canım
Gözün aydın canım biraz rahtlrsın artık5-6 bez kakalı oluyor doktora sordum bu dönemlde normal dedi dişi patlamış minnoşumun sonunda
Canım kilo alımı nasıl kontrol ett mi bu ayEn fazla 2 saat uzun uyuyabılıyorum canım uyku hep sıkıntıydı bızde iştahı da aynı degısen bısı yok o konuda
maşallahh erkenci bıdıkkkBiz artık yürüyoruz
Sağol canım darısı seninkileremaşallahh erkenci bıdıkkk
Oy maşallah kuşumaBiz artık yürüyoruz
Arkadan geliyoruz inşallah onbeş gündür çocuklarıma doğru düzgün bakamıyorum gerilediler sanki şu illet bitse perisan olduk bizde bebeklerde kızım bayağı destekli duvarlara tuta tuta gidiyordu oğlum artık vücut yönünü değişip adım atma kısmına kadar getirmişti. Mama veriyor eşim sürekli ek gıda bile doğru düzgün veremiyor kac gündürBiz artık yürüyoruz
İnşallah canım sen iyi olda birşekilde toplar bebişlerdeArkadan geliyoruz inşallah onbeş gündür çocuklarıma doğru düzgün bakamıyorum gerilediler sanki şu illet bitse perisan olduk bizde bebeklerde kızım bayağı destekli duvarlara tuta tuta gidiyordu oğlum artık vücut yönünü değişip adım atma kısmına kadar getirmişti. Mama veriyor eşim sürekli ek gıda bile doğru düzgün veremiyor kac gündür
. Hasta olmadılar buna şükrediyorum napalm ek gıda biraz aksadı bakımları yine öyle ben ağır geçirdim. Hâlen de tamamen yırttım diyemiyorum. Negatif olalım da önce babaannelerine gidip bayramda anneme geçeyim annem benide onları da iki haftaya toplar inşallah
Oy masallah senin kuzu hayatı baya erken yasıyorBiz artık yürüyoruz