- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #12.661
Bır baska doktora gitmiştik gecen ay. O doktor gayet iyi 25 persentilde dedi. Haftaya tartarım bakalım almıs mı dıyeCanım kilo alımı nasıl kontrol ett mi bu ay
Sagol cnmçok geçmiş olsun canım
Öyle valla canım çok yoruyor amaOy masallah senin kuzu hayatı baya erken yasıyor
Ay evet canım çok yoruldum yaMaşallahartık her yere peşinde
Canım maalesef atak belirtisi onlar bizim o atak bir ay sürdü perişan olduk Allah yardımcın olsunBiz galiba atak donemindeyiz 37.haftada baslayan. Hic bu kadar zorlanmamistim bu ataklarda. Kizim gece uyumuyo gunduz surekli uyumak istiyo ama bana dokunup temas etmeden uyumuyo. Yemek zaten yok bu ay kilo vermis. Benden bir saniye ayrilmiyo. Afedersiniz ama tuvalete gidemiyorum. Hic yabanci algisi yoktu giderdi herkesin kucagina simdi mumkun mu beni gormezse sinir krizi geciriyor. Saclarini yoluyor. Hayirlisiyla buyuselerdi
Ben oğlumu evde tarttım ama hiç almamış moralim bzldu acaba bizim tarımı yanlşkiBır baska doktora gitmiştik gecen ay. O doktor gayet iyi 25 persentilde dedi. Haftaya tartarım bakalım almıs mı dıye
Evdeki tartıda oynama oluyo cnm birebir olmuyor sağlık ocagıyla falanBen oğlumu evde tarttım ama hiç almamış moralim bzldu acaba bizim tarımı yanlşki
Vermemesinden iyidir diyerek teselli ediyorum canım ben kendımıBen oğlumu evde tarttım ama hiç almamış moralim bzldu acaba bizim tarımı yanlşki
Emeklemeye basladıgından beri bizde aynıyızÖyle valla canım çok yoruyor ama
İnşallah öyldr canım yaEvdeki tartıda oynama oluyo cnm birebir olmuyor sağlık ocagıyla falan
Dimi çok hareketli dediğin gbi canım uyanıyor hiç oturmuyor ay evet her halleri güzel napalm sağlıklı olsunlardaVermemesinden iyidir diyerek teselli ediyorum canım ben kendımıÇok hareketliler bu surecten sonra cogu bebek aynı galıba. Bu zamana kadar aldı aldı sonra boyle yavas heralde. Bizde anne zayıf baba zayıf oğlumundA kılolu olması mucıze olurdu
Canım biz emekkediğinden beri böyleyiz uykusundayken gözü kapalı emeklemeye çalışıyor kafayı kaldırıyor pat oraya pat buraya yatıyor falan deli yatıyor öyle derler ya. Bu kadar hareketli değilken kenarlarına yastık koydum kızların önerisiyle gene döndü. Uykusu derin değil uzun uyumuyor kendi kendine uyumuyor benimki. Üzülme zamanla düzeliriz inşallahKızlar ya gece uyumaz oldum artık. Uyudugu yerde ağız üstü dönüyor bir iki emeklıyıp agız ustu basını koyup yatıyor. Sureklı aynıyız. Emeklıyor kafasını vuruyor fılan. Ne yapabılırım var mı öneriniz
Canım bizimde öyleydi o yüzden yer yatağına geçtik şimdi çok rahat düzeldide yatma şekliKızlar ya gece uyumaz oldum artık. Uyudugu yerde ağız üstü dönüyor bir iki emeklıyıp agız ustu basını koyup yatıyor. Sureklı aynıyız. Emeklıyor kafasını vuruyor fılan. Ne yapabılırım var mı öneriniz
Bizde aynıyız canımCanım biz emekkediğinden beri böyleyiz uykusundayken gözü kapalı emeklemeye çalışıyor kafayı kaldırıyor pat oraya pat buraya yatıyor falan deli yatıyor öyle derler ya. Bu kadar hareketli değilken kenarlarına yastık koydum kızların önerisiyle gene döndü. Uykusu derin değil uzun uyumuyor kendi kendine uyumuyor benimki. Üzülme zamanla düzeliriz inşallah
Hadı ya. Dün gece iyiydi bakalım devam ederse denıyımCanım bizimde öyleydi o yüzden yer yatağına geçtik şimdi çok rahat düzeldide yatma şekli
Hastanedeyim canım. 4. Günüm daha iyimMinnaklarimm canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?